Προς το περιεχόμενο

Σαφάρι αναζήτησης ηχείων για τηλεόραση

michalis1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ηχεία ή soundbar για να αναβαθμίσω τον ήχο της τηλεόρασης. Είχα spare για λίγες ημέρες ηχεία υπολογιστή τα creative pepple v1 και τα δοκίμασα και ο ήχος έχει βελτιωθεί εκπληκτικά από τα ενσωματωμένα της τηλεόρασης οπόταν ψάχνω κάτι πιο μόνιμο. Κάτι οικονομικό μέχρι 100€. Η τηλεόραση είναι 42' όμως είναι μοντέλο του 2011 και οι δυνατότητες σύνδεσης που έχω είναι μέσω θύρας ακουστικών. Μελλοντικά όμως κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί με 4Κ. Η χρήση που γίνεται είναι μέσω του STB του παρόχου μου και μέσω mi box.

Το ύψος της τηλεόρασης είναι 4 εκατοστά μέχρι το πλαστικό frame και 6 εκατοστά  συνολικά μέχρι εκεί που ξεκινά το LCD πανελ. Η απόσταση των ποδιών περίπου 70 εκατοστά, ενώ συνολικά της επιφάνειας του γραφείου 90 εκατοστά Αν πάρω ηχόμπαρα μπορώ να την τοποθετήσω πίσω από την τηλεόραση και να βγαίνει ο ήχος από κάτω-  με βάση το ότι το ύψος της τηλεόρασης είναι μικρό και οποιαδήποτε sounbar μπεί μπροστά θα δημιουργεί πρόβλημα θέασης; Είναι και ο sensor της τηλεόρασης κάτω-αριστερά. Γενικά με την τοποθέτηση ίσως έχω λίγο πρόβλημα.

20200822_125819-min.jpg

20200822_125506-min-min.jpg

Επεξ/σία από michalis1984
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...