Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, helicoid είπε

1) Εσύ έκανες ακύρωση παραγγελίας. Κοινώς πήγες Contact Us > Order & tax > Cancel Order > Any option > Live Chat. Εκεί και Chat βγάζει, και Facebook Messenger βγάζει, και τηλεφωνική επικοινωνία βγάζει. Χαίρω πολύ. Εμείς μιλάμε για After Sales Support. Βρες μου εκεί το Chat option.

2) Μια χαρά έχω πάρει λεφτά πίσω από κινέζους στο Ebay για επιστροφή CPUs που είχαν στείλει το σωστό μοντέλο αλλά λάθος revision. Και τους έβαλα να πληρώσουν και τα έξοδα της επιστροφής μιας και ήταν δικό τους λάθος. Και τους έβαλα να μου ξαναστείλουν και δεύτερη φορά λεφτά, επειδή την πρώτη φορά το έκαναν ως πληρωμή και το Paypal κράτησε προμήθεια και δεν μου μπήκε όλο το ποσό των μεταφορικών επιστροφής. Άρα οι εμπειρίες μας διαφέρουν.

3) Τι brand λέει τώρα το item link; Bakeey. Τι brand έλεγε στις 7 Σεπτέμβρη το item link; Nokia. Και προφανώς στις 10 Αυγούστου που το αγόρασα δεν υπήρχαν καν τα κόκκινα γράμματα που βάλανε πιο μετά.

Δεν σου λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Το έχουν αλλάξει 4-5 φορές από τότε. Το θέμα είναι να το βρεις το δίκιο σου χωρίς ταλαιπωρία.

Μπες στο Chat. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο. Το ίδιο είναι. Στην χειρότερη περίπτωση θα σε προωθήσουν σε κάποιον άλλο οι ίδιοι. Εγώ ζήτησα και μίλησα με προϊστάμενο από μια στιγμή και μετά. Δεν θα βγάλεις άκρη με emais.

Σαφεστατα δεν είναι πάντα χάλια το Banggood. Οπως τύχει. Εδώ οι άλλοι και παρέλαβαν νωρίς και πήραν τα χρήματα πίσω και κράτησαν την συσκευή. Στο ίδιο προϊόν που μιλάμε. Εάν όμως στραβώσει, στραβωνει πολύ.

Εδώ ο άλλος πρόσφατα παρειγγειλε τηλέφωνο   και του έστειλαν refurbished και με φουσκωμένη μπαταρία και αντί για Τσεχία από όπου του το είχαν στείλει του έλεγαν να το στείλει πίσω Κίνα με έξοδα δικά του για να του κανουν refund ή αλλαγή και με PayPal δεν είχε βγάλει άκρη για πάνω από μήνα. Δεν ξέρω εάν έβγαλε τελικά. Κάπου εδώ μέσα είναι το σχετικό Post.

Σε κάθε περιπτωση καλό κουράγιο και καλή τυχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...