Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχεια απο το:

Ξαφνικα σημερα ελεγχοντας την πορεια της παραγγελίας μου βλέπω το status ως: Returned to Warehouse!!!

image.png.d01c3bf34b5ec27acdac051622158d7a.png

Δεν εγινε προσπαθεια παραδοσης. Δεν μπηκε καν Ελλαδα. Απο τα ΕΛΤΑ courier δεν υπηρξε προωθηση.

image.png.030c416f4d6e0287689968bfe498c497.png

Δεν καιγομαι για το τηλεφωνο. Αλλωστε δεν ηταν καν Original. Αλλα βαριεμαι την διαδικασια να τους βρω και να παρω τα χρηματα πισω.

Απορώ ομως το γιατι!!!! Δεν ζητηθηκε κατι απο εμενα.

Τελος παντων. Το βαζω ως γεγονος γιατι και καποιος αλλος πιθανα να το αντιμετωπισει.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο λέει το tracking number (από 25/08). Το είδα και ξαφνιάστηκα γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Σημαίνει όντως ότι επέστρεψε στην αποθήκη του banggood;

Δεν ήξερα ότι πρόκειται για μαϊμού. Είχα μια κάποια εμπιστοσύνη στο banggood και δεν το πολύ έψαξα. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση (κατόπιν εορτής) είναι τα χρώματα στα οποία το προσέφερε, τα οποία νομίζω δεν υπάρχουν όλα στο αυθεντικό.

Τέλος πάντων, να στείλω τελικά για ακύρωση; Θα πάει για ακύρωση μόνο του;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εχω στειλει email αλλα καμια απαντηση προς το παρον...

Ωχ, άρχισαν τα όργανα!

Παρήγγειλα κι ένα RN8 το οποίο έγινε shipped... Για να δούμε, θα γυρίσει κι αυτό;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Ωχ, άρχισαν τα όργανα!

Παρήγγειλα κι ένα RN8 το οποίο έγινε shipped... Για να δούμε, θα γυρίσει κι αυτό;;;

Έχω παραγγείλει και κάποια άλλα πράγματα από banggod (όχι κινητά), μερικές μέρες πριν και μετά από το "NOKIA". Το ένα έχει φτάσει ήδη, τα υπόλοιπα προχωράνε κανονικά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thanos_gr είπε

Έχω παραγγείλει και κάποια άλλα πράγματα από banggod (όχι κινητά), μερικές μέρες πριν και μετά από το "NOKIA". Το ένα έχει φτάσει ήδη, τα υπόλοιπα προχωράνε κανονικά.

Ισως μετα τα claim για replicas αποφασισαν να τα γυρισουν ολα πισω για να μην εχουν χασουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ειναι οτι δεν δεχονται να ακυρωσουν την παραγγελια γιατι λεει ότι ειναι shipped....!!!

Και θα πρεπει να περιμενω 2 ημερες να ελεγξουν!!!! Κατι που ειναι στις αποθηκες τους!!!!

Και φυσικα αλλες 2 ημερες min για τα χρηματα!

----

2 στα 2 ασχημες εμπειριες απο Banggood παντως. Στην μια εχασα και τα χρηματα. Εδω προς το παρον ταλαιπωρια!!!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Το δικό μου Nokia 

δείχνει στο 17 track 

NETHERLANDS, POSTING/Collection 28-8-20

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan boy είπε

Για Το δικό μου Nokia 

δείχνει στο 17 track 

NETHERLANDS, POSTING/Collection 28-8-20

Εγω τελικα καταφερα να ακυρωσω την παραγγελια και μου εστειλαν και τα χρηματα. Η ακυρωση της παραγγελιας ηταν εξαιρετικα δυσκολη γιατι ελεγαν οτι εχει σταλει και ειναι on the way!! Αφου τους επρηξα 2 ωρες στο chat με βαρεθηκαν και το εκαναν. 

Δημοσ.
Στις 29/8/2020 στις 8:11 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Εγω τελικα καταφερα να ακυρωσω την παραγγελια και μου εστειλαν και τα χρηματα. Η ακυρωση της παραγγελιας ηταν εξαιρετικα δυσκολη γιατι ελεγαν οτι εχει σταλει και ειναι on the way!! Αφου τους επρηξα 2 ωρες στο chat με βαρεθηκαν και το εκαναν. 

Εγώ τους έστειλα 1 email ή την Παρασκευή ή το Σάββατο (δεν θυμάμαι) και σήμερα μου έκαναν refund! χωρίς μουσουτου... 

Πιθανών να βοήθησε το δικό σου πρήξιμο... 😄

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εμένα ακόμα σε φάση :

Luxembourg D LOGISTICS, Departure from outward Office of Exchange

Στις 24 του μήνα τελευταία φορά έγραψε αυτό. Από τότε σιωπή... 

😑😑

Τους βλεπω να τα ακυρωνουν ολα. Απο το να παραλαβουν ολοι και να ζητανε refund και να κρατανε την συσκευη....

Μιλα μαζι τους εαν οντως το θελεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Τους βλεπω να τα ακυρωνουν ολα. Απο το να παραλαβουν ολοι και να ζητανε refund και να κρατανε την συσκευη....

Μιλα μαζι τους εαν οντως το θελεις.

Μίλησα, τους είπα τι παίζει; είναι fake; το έχετε όντως στείλει; κτλπ κτλπ 

Μου λέει περίμενε να έρθει και θα δεις ότι είναι αυθεντικό, το έχουμε στείλει και άλλα τέτοια 

Είμαι vip5 μέλος, με κάθε μήνα κανένα 200αρι με 300 ευρώ αγορες. Αν τους λέω έχετε κάνει καμία "μαγκιά"με fake κτλπ ενώ έλεγε ο πωλητής original Nokia Ξεχάστε με. 

Μου είπε αν είναι fake you can keep the phone and refund  😂😂😂

Αντε να δούμε 😋

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μίλησα, τους είπα τι παίζει; είναι fake; το έχετε όντως στείλει; κτλπ κτλπ 

Μου λέει περίμενε να έρθει και θα δεις ότι είναι αυθεντικό, το έχουμε στείλει και άλλα τέτοια 

Είμαι vip5 μέλος, με κάθε μήνα κανένα 200αρι με 300 ευρώ αγορες. Αν τους λέω έχετε κάνει καμία "μαγκιά"με fake κτλπ ενώ έλεγε ο πωλητής original Nokia Ξεχάστε με. 

Μου είπε αν είναι fake you can keep the phone and refund  😂😂😂

Αντε να δούμε 😋

Αυθεντικο ΔΕΝ ειναι. Εχουν βαλει και φωτογραφιες ατομα που το παρελαβαν. Και η νεα κταχωρηση το γραφει με μικρα γραμματα κατω κατω. Το κακο ειναι οτι για καποιο λογο υποθετω οτι σταματησαν τις αποστολες και τις γυρισαν πισω ή στην καλυτερη περιπτωση προβλεπω να περιμενεις πολυ. Για εμενα δεν αξιζει τον κοπο για κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...