toykaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω αγοράσει powerline για μεταφορά ιντερνετ μεσω ρευματος αλλα αντιμετωπίζω το εξης προβλημα,το βαζω στο router το ενα το αλλο στο δωματιο και δεν γίνετε σύζευξη γιατι??αλλάζω δωματιο και είναι οκ,στο συγκεκριμενο που εχω το pc κλπ εχω θεμα,πως αντιμετωπίζεται?είναι απευθείας σε πρίζα και οχι σε καποιο πολυπριζο,δεν εχω τριφασικο ρευμα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από toykaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μηπως αλλη φαση ρευματος? (πχ σε τριφασικο σπιτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Βγάλε τα πάντα από το δωμάτιο από τις μπρίζες (φωτιστικά, ηχεία, printers, λάμπες, σεσουάρ) και άσε μόνο το pc και ξαναδοκίμασε. Μπορεί να κάνει παρεμβολές κάποια συσκευή πάνω στην ίδια μπρίζα/γραμμή και γι αυτό να μην σου δουλεύει. Το έχω δεί να γίνεται με σποτάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο δωματιο δεν υπάρχει καποια αλλη πριζα,και επάνω στο powerline εβαλα το pc.κατι αλλο θα ειναι και είπα μοιπως εχει καποιος κατι παρομοιο συναντηση,να ρωτησω οταν κανω συγχρονισνο τα κανω διπλα διπλα και μετα μεταφερω το ενα στο τελικο σημειο ή τον κανω τον συγχρονισμο στην τελικη τους θέση,επισης υπαρχει καποιο που πρεπει να συνδεθει στο ρουτερ ή οποιο θελω απο τα δυο Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από toykaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, toykaki είπε Στο δωματιο δεν υπάρχει καποια αλλη πριζα,και επάνω στο powerline εβαλα το pc.κατι αλλο θα ειναι και είπα μοιπως εχει καποιος κατι παρομοιο συναντηση,να ρωτησω οταν κανω συγχρονισνο τα κανω διπλα διπλα και μετα μεταφερω το ενα στο τελικο σημειο ή τον κανω τον συγχρονισμο στην τελικη τους θέση,επισης υπαρχει καποιο που πρεπει να συνδεθει στο ρουτερ ή οποιο θελω απο τα δυο Όπως ήδη σου είπαν, αν το σπίτι έχει τριφασικό ρεύμα. τότε πιθανότατα τα δωμάτια είναι πάνω σε διαφορετικές γραμμές και για αυτό δεν επικοινωνούν. Θα χρειαστείς powerline που λειτουργεί και σε τριφασική εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Το εχω γραψει απο το πρωτο ποστ,δεν ειναι τριφασικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 α. σχεδον ολα τα powerlines παιζουν σε τριφασικο. β. ειναι δεν ειναι σε τριφασικο δεν σημαινει οτιθα παιξουν. για αρχη τα δοκιμαζουμε στο ιδιο δωματιο σε διαφορετικη πριζα. αν παιξουν δοκιμαζουμε τα αλλα δωματια. αν παιξει σε ολα αλλα οχι σε αυτο που θελουμς βλεπουμε οτι πχ ειναι συνδεδεμενη η γειωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλημέρα, Τι εννοεις βλεπουμε ραν ειναι συνδεμενη η γείωση?να ανοιξω την πριζα να το ελεξω ή εννοεις δεν πρεπει να ειναι συνδεμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 6 hours ago, toykaki said: Καλημέρα, Τι εννοεις βλεπουμε ραν ειναι συνδεμενη η γείωση?να ανοιξω την πριζα να το ελεξω ή εννοεις δεν πρεπει να ειναι συνδεμενη? πρεπει να ειναι συνδεδεμενη. τα περισσοτερα powerlines την χρησιμοποιουν πλεον.αλλα κανε και τα αλλλα τεστ που ειπα πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα