Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

σε συνεχεια προηγουμενου thread για την αγορα high end gaming pc (https://www.insomnia.gr/forums/topic/747508-e-shop-για-gaming-pc/)  αποφασισα τελικα να παω στην λυση αγορας των εξαρτηματων και συναρμολογησης.

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο εγκαταστασης water cooling με hard tube και επειδη δεν το εχω ξανακανει ποτε στο παρελθον,γνωριζετε αν υπαρχει καποιο καταστημα-ιδιωτης που αναλαμβανει την συναρμολογηση του pc με την υδροψηξη;

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δυσκολα θα βρεις καποιον αδερφε...παντως αν το ριξεις στο διαβασμα και ρωτησεις κ εδω κατι τετοιο  οπως στη φοτο μπορεις να το κανεις μονος σου. Κ εγω δεν ειμαι κ κανενας που πιανουν τα χερια του εχε υποψην. Απλα οπως ειπαν πιο πανω μια  πρωτη αποπειρα καντην καλυτερα με μαλακο σωληνα (zmt) να παρεις το κολλάει. 

IMG_20200827_155939_compress73.jpg

• Like 3
Δημοσ.

τελευταια φορα που εστησα υδροψυξη ηταν πριν περιπου 15 χρονια,που η μονοαδα ψυξης ηταν εκτος υπολογιστη,Hard tube δεν εχω κανει ποτε και ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να λυγισω τους σωληνες στο σωστο σημειο θα εχω χαλασει 100 μετρα σωληνα.Γι'αυτο ρωταγα αν υπηρχε καποιος που εξειδικευεται να μπορουσα να τον πληρωσω για το στυσιμο!Ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...