jwcmcs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Οποιος πήγαινε να βγει από το πίσω στενάκι, εγώ ημουν παρκαρισμένο από τα δεξιά του. Ο δρόμος που ήμουν παρκαρισμένος εγώ έχει συνεχόμενη γη στην μέση οπότε το αμάξι που θα βγει από το πισω στενάκι αναγκαστικάπορει να στρίψει μόνο δεξιά που σημαίνει ότι θα ελέγξει μόνο αριστερά για να βγει. Δεν κόβω καθόλου ορατότητα εν ολιγης γιατί είμαι παρκαρισμένος από τα αριστερά. Τι ασχολείσαι μωρε και απαντάς?
Pwpwpw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, jwcmcs είπε Τι ασχολείσαι μωρε και απαντάς? Δεν ασχολουμε βασικά χεστηκα. Το θέμα μου είναι ότι πραγματικά έφαγα μια κλήση 40 ευρώ και δεν ξέρω αν όντως έχω κάνει παράβαση η όχι.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, 1comment είπε Καλά υπάρχει τέτοιος νόμος;; Άκου 5 μέτρα. Άντε 1-1,5 πες οκ. Δεν είμαστε καλά. Εντωμεταξύ σε όλη την Αθήνα παρκάρουν για ώρες πάνω στις γωνίες και μόνο αν καρφώσεις έρχεται η τροχαία και γράφει. Μάλλον έπεσες σε εξαιρετικά στριμμένους-αποφασισμένους να γεμίσουν το μπλοκάκι. Περαστικά. Ουτε τοτε έρχεται. Μπας και μας τρολλαρει? Ακου κληση για 5 μετρα απο γωνια στην Ελλάδα... Ουτε τροχόσπιτο πανω σε πεζοδρομο δεν γραφουνε. 1
kalmik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μου θυμίζει αυτούς τους "καλούς τροχαίους" που στήνουν μπλόκα "στα σίγουρα". Π.χ. στην ΕΟ Τρίπολης Καλαμάτας μετά την τελευταία σήραγγα από Τρίπολη προς Μεγαλόπολη έχει μια τεράστια κατηφόρα και απόλυτη ευθεία. Εκεί τη στήνουν κάτω από τη γέφυρα να γράψουν κανένα που του ξέφυγε και έφτασε τα 140 (σημειωτέον έχουν -ανεξήγητα- βάλει πινακιδα 120 χωρίς λόγο ενώ γενικά το όριο στην Εθνική είναι 130 εκτός αν υπάρχει λόγος, π.χ. στροφές κλπ.) Επίσης σημειωτέον το όριο εκεί θα το υπερβεί και Suzuki Alto αν λίγο δεν φρενάρει. Εννοείται στο άλλο ρεύμα που είναι ανηφόρα με ίδιο όριο δεν τη στήνουν ποτέ. Αει σιχτίρ. 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Δεν ασχολουμε βασικά χεστηκα. Το θέμα μου είναι ότι πραγματικά έφαγα μια κλήση 40 ευρώ και δεν ξέρω αν όντως έχω κάνει παράβαση η όχι. Κανονικά έπρεπε να φωτογραφίσεις το όχημα όπως ήταν σταματημένο, να έχεις ένα μάρτυρα, να είναι όντως σε απόσταση μεγαλύτερη ή ίση των 5μ ο προφυλακτήρας και μετά να το διεκδικήσεις. Αλλιώς...
Pwpwpw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Ουτε τοτε έρχεται. Μπας και μας τρολλαρει? Ακου κληση για 5 μετρα απο γωνια στην Ελλάδα... Ουτε τροχόσπιτο πανω σε πεζοδρομο δεν γραφουνε. Όρεξη είχα να τρολαρψ στις 1 το βράδυ. Ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι για το αν ισχύει η πληρωμή μισου προστίμου εφόσον πληρωθεί εντός 10 ημερών. Το ροζ χαρτάκι το έχωπορω να κρύψω προσωπικά στοιχεία και να το ανεβάσω. Παράβαση άρθρου 34 για στάθμευση γράφει..
kalmik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Από περιέργεια ανέβασε την κλήση (χωρίς τα προσωπικά δεδομένα, προφανώς)
bilya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οποιος πήγαινε να βγει από το πίσω στενάκι, εγώ ημουν παρκαρισμένο από τα δεξιά του. Ο δρόμος που ήμουν παρκαρισμένος εγώ έχει συνεχόμενη γρμη στην οπότε το αμάξι που θα βγει από το πισω στενάκι αναγκαστικά θα στρίψει μόνο δεξιά που σημαίνει ότι θα ελέγξει μόνο αριστερά για να βγει. Δεν κόβω καθόλου ορατότητα εν ολιγης γιατί είμαι παρκαρισμένος από τα αριστερά. πληροφοριακά, κανονικά και εκει δεν επιτρέπεται η σταση/στάθμευση γιατί: ενοχλείς μεγαλύτερου μήκους οχήματα, μπλοκάρεις πιθανή διέλευση πεζών, μπλοκάρεις την ορατότητα του οδηγού οταν στρίβει. Το κακό που επικρατεί στην Ελλάδα είναι οτι η σηματοδότηση ειναι για τα πανηγύρια κ πραγματικά ανύπαρκτη. Αλλα οι δήμαρχοι είναι για πανηγύρια κ καμια πλατεία. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από bilya
giorgoskouro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα οτι δεν ξερουν απο που να αρπαξουν χρηματα το ξερουμε εδω και χρονια. Σημερα εγραψαν εναν παππου επειδη ειχε λιγο κατεβασμενη τη μασκα να παρει καμια ανασα και ειχε αποσταση πανω απο 10 μετρα απο αλλους ανθρωπους. Το διαβασα και τρελαθηκα με τους βλαμμενους που γραφουν τον απλο κοσμακη. Ας πανε σε κανενα beach bar που γινεται χαμος ολοι ενας πανω στον αλλο αλλα ναι εκει πεφτει λιγο λαδι και ολα καλα. Ο παππους τι φταιει να πληρωσει το 150αρι. pwpwpw για ενα 40αρι πληρωσε το και ξεχνα το. Ο παππούς ήταν σε εξωτερικό χώρο; Και εγώ στο πεζοδρόμιο κατεβασμένη την έχω και την ανεβαζω οταν εισελθω σε κλειστό χώρο, έχω περάσει ετσι μπροστά από πολλούς αστυνομικούς.
aggelos87 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μην είχες παρκάρει σε σημείο που στρίβουν λεωφορεία και θα ήταν θέμα χρόνου να κλείσει ο δρόμος εξαιτίας σου; Που και έτσι να είναι ακούγεται αδιανόητο για τα Ελληνικά δεδομένα, πιο πιθανό να αγοράζει απ το ίδιο μαγαζί καφέ ο αστυνόμος και να του φαγες την θέση που παρκάρει αυτός Το μισό δυστυχώς δεν ισχύει πλέον Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από aggelos87
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, giorgoskouro είπε Ο παππούς ήταν σε εξωτερικό χώρο; Και εγώ στο πεζοδρόμιο κατεβασμένη την έχω και την ανεβαζω οταν εισελθω σε κλειστό χώρο, έχω περάσει ετσι μπροστά από πολλούς αστυνομικούς. Ναι σε εξωτερικο σε παγκακι καθοταν περασαν κατι μηχανες και τον εγραψαν 150 ευρω. Κατι τετοια διαβαζω και τρελαινομαι με τους κομπλεξικους που βαζουν για αστυνομικους.
Pwpwpw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, kalmik είπε Μου θυμίζει αυτούς τους "καλούς τροχαίους" που στήνουν μπλόκα "στα σίγουρα". Π.χ. στην ΕΟ Τρίπολης Καλαμάτας μετά την τελευταία σήραγγα από Τρίπολη προς Μεγαλόπολη έχει μια τεράστια κατηφόρα και απόλυτη ευθεία. Εκεί τη στήνουν κάτω από τη γέφυρα να γράψουν κανένα που του ξέφυγε και έφτασε τα 140 (σημειωτέον έχουν -ανεξήγητα- βάλει πινακιδα 120 χωρίς λόγο ενώ γενικά το όριο στην Εθνική είναι 130 εκτός αν υπάρχει λόγος, π.χ. στροφές κλπ.) Επίσης σημειωτέον το όριο εκεί θα το υπερβεί και Suzuki Alto αν λίγο δεν φρενάρει. Εννοείται στο άλλο ρεύμα που είναι ανηφόρα με ίδιο όριο δεν τη στήνουν ποτέ. Αει σιχτίρ. Κανονικά έπρεπε να φωτογραφίσεις το όχημα όπως ήταν σταματημένο, να έχεις ένα μάρτυρα, να είναι όντως σε απόσταση μεγαλύτερη ή ίση των 5μ ο προφυλακτήρας και μετά να το διεκδικήσεις. Αλλιώς... Μα ρε συ πλάκα είναι ότι ημουν παρακαρισμενος εξ δεξιών του αυτοκινήτου που θα πηγαινε να βγει από το πίσω στενάκι, και θεωριτικα θα μπορούσε να στρίψει μόνο προς δεξιά και όχι αριστερά βγαίνοντας στην απεναντι λωρίδα γιατί είχε συνεχόμενη γραμμή. Εν ολιγης για να βγει θα έπρεπε να ελέγξει μόνο απ την αριστερη πλευρά και να βγει που σημαίνει ότι εγώ δεν εμπόδια την ορατήτα έτσι και αλλιώς, είτε απείχα είτε όχι 5 μέτρα από το πίσω δρομάκι.
johnnys4u Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Πιθανόν να είχε παρκάρει άλλος στην γωνία πριν από εσένα και να έγινε η καρφωτη. Άλλο σενάριο είναι να ήθελαν να κόψουν οπωσδήποτε κλήση για παρκάρισμα και πέρναγαν από καφετέρια. Από ότι ξέρω τους έχουν ζητήσει στάνταρ κλήσεις τον μήνα. Να πω και εγώ τον πόνο μου.Εμένα πρόσφατα με έγραψαν από δημοτική αστυνομία σε παρκάρισμα για θέση μόνιμων κατοίκων. Στο προηγούμενο στενό όπου έχει τις θέσεις για ελεγχόμενη στάθμευση δεν έγραφαν ούτε χρειαζόταν κάρτα στάθμευσης καθώς έχουν σταματήσει τους ελέγχους για τις κάρτες στάθμευσης.
Pwpwpw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οπότε εν ολιγης 1.80 ο καφες στο πλαστικό και 40 το πρόστιμο 41.80. Μια χαρά, σχεδόν ένα 50αρικο καφες σε πλαστικό ποτήρι. Άλλη φορά θα είμαι πιο προσεχτικος. Το καταλαβαίνω ότι και αυτοί δουλειά τους κάνουνε, αλλά πραγματικα ήμαρτον κάποιες φορές. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Pwpwpw
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όρεξη είχα να τρολαρψ στις 1 το βράδυ. Ο λόγος που άνοιξα το θέμα ειναι για το αν ισχύει η πληρωμή μισου προστίμου εφόσον πληρωθεί εντός 10 ημερών. Το ροζ χαρτάκι το έχωπορω να κρύψω προσωπικά στοιχεία και να το ανεβάσω. Παράβαση άρθρου 34 για στάθμευση γράφει.. Δεν υπάρχει πια το μισο αν πληρωθεί σε 10 μέρεις.Εχει καταργηθεί
basilis_k6 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Παντως ξερω και ανθρωπο που εφαγε κληση για ανοιχτα προβολακια ομιχλης. Το αρθρο 34 λεει επισης οτι απαγορεύεται το παρκάρισμα 12 μετρα απο στοπ. Αν το διαβασω και αυτο αλλαζω χωρα. Νισάφι πια, Ελβετία γιναμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις