MrKasimis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Χαίρετε, Γίνεται στην τράπεζα να αναφερθείς να σου δώσουν χρεωστική με αυτο που θες δηλ η Visa h mastercard? Γιατί θέλω mastercard αλλα μου δωσανε VISA ,το λεω γτ στις πιστωτικες διαλεγεις. Αλλά αποσο βλέπω 1η καρτα σ ειναι Visa και η δευτερη μετα τη ληξη Mastercard Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Απο οτι ξερω μια καρτα χρεωστική εκδίδει η καθε τραπεζα, δεν εχω δει να εχει επιλογή 1
pluss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MrKasimis είπε Χαίρετε, Γίνεται στην τράπεζα να αναφερθείς να σου δώσουν χρεωστική με αυτο που θες δηλ η Visa h mastercard? Γιατί θέλω mastercard αλλα μου δωσανε VISA ,το λεω γτ στις πιστωτικες διαλεγεις. Αλλά αποσο βλέπω 1η καρτα σ ειναι Visa και η δευτερη μετα τη ληξη Mastercard Ευχαριστω Στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Alpha Bank και στην Εθνική Τράπεζα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ χρεωστικής Visa και Mastercard, ενώ η Eurobank δίνει μόνο Mastercard. Όχι βέβαια ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού η αποδοχή τους είναι η ίδια. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από pluss 1
asdfnikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στην Ελλάδα δεν έχει καθόλου διαφορά εκτός απο μερικές περιπτώσεις όπως online στοίχημα κτλπ
Salvation81 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 VISA, μπορει πλεον οι διαφορες να ειναι ελαχιστες (παλια για να αγορασεις απο εξωτερικο με Mastercard σου εβγαινε η πιστη) αλλα ειναι πιο "ευκολη" στην χρηση (ακομα και στο Box πχ δεχονται Visa αμεσως ενω Mastercard θελουν verification).
MrKasimis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, pluss είπε Στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Alpha Bank και στην Εθνική Τράπεζα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ χρεωστικής Visa και Mastercard, ενώ η Eurobank δίνει μόνο Mastercard. Όχι βέβαια ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού η αποδοχή τους είναι η ίδια. Ευχαριστώ Πειραιώς έχω, μου το θύμησες οτι διαλέγεις το είχα ξεχάσει. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απο οτι ξερω μια καρτα χρεωστική εκδίδει η καθε τραπεζα, δεν εχω δει να εχει επιλογή Στην Attica bank εχουν επιλογή, έχω μια της mastercard και μια της Visa. 1
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο παρελθόν είχα και VISA και Mastercard. Υπήρξαν 1-2 περιπτώσεις που τη Mastercard δε μου τη δέχονταν σε κάποιες περιπτώσεις για inet (δε θυμάμαι αν ήταν αγορά προϊόντας ή κάτι άλλο) . Από τότε προτιμώ τη VISA αν και για το 99% ειναι πρακτικά το ίδιο. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από DrLo
gthe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, η mastercard παίρνει σχεδόν πάντα λίγο καλύτερο rate από την Visa. Πολύ μικρή διαφορά όμως. Κοινή αποδοχή σε μηχανήματα ή online σε ελάχιστες περιτπώσεις μπορεί να μην υποστηρίζετε mastercard αλλά να υποστηρίζετε Visa. Και τα 2 δεν αποτελούν κάποια σημαντική διαφορά πάντως. Όπως και να έχει "Don't Put All your Eggs in One Basket" που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι .... το καλύτερο για να νιώθεις ασφαλής είναι να έχεις 2 τράπεζες, στη μία visa και στην άλλη master για να μην σε μπλοκάρει τίποτα.
evabb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Για μενα Visa δαγκωτα. Περναει παντου και παντα. (τουλαχιστον η πιστωτικη, δεν ξερω αν γινεται να εχεις χρεωστικη visa)
conkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Παιδια , ειναι το ιδιο πραγμα δεν εχει καμια μα καμια διαφορα πια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα