ICE-T Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, rofl είπε απο το you την ειχα παρει οποτε επισημης αντιπροσωπειας ειναι λογικα. δεν εχω κανενα παραπονο απο το monitor so far. αλλα αρκετοι ξυπνησαν ενα πρωι και βρηκαν καμια 10αρια καμενα pixel. δεν εχουν τσιπα πλεον, οσα και να σκασεις δεν δινουν καμια σημασια στην ποιοτητα κατασκευης. Το τουβλο (τροφοδοτικο) απο το γραφειο μου δε φτανει να ακουμπησει στο πατωμα για να κανουν5-10 ποντους οικονομια στο καλωδιο ούτε εμένα μου αρέσει που έχει το τροφοδοτικό έξω αλλά ευτυχώς εκεί που έχω το γραφείο δεν φαίνεται καν ούτε καλώδια ούτε τίποτα, τέλειο μόνιτορ δεν υπάρχει δυστυχώς,δες τα Samsung G7,G9 που είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο έχει γίνει χαμός και τα καναν επιστροφή τα περισσότερα
rofl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε ούτε εμένα μου αρέσει που έχει το τροφοδοτικό έξω αλλά ευτυχώς εκεί που έχω το γραφείο δεν φαίνεται καν ούτε καλώδια ούτε τίποτα, τέλειο μόνιτορ δεν υπάρχει δυστυχώς,δες τα Samsung G7,G9 που είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο έχει γίνει χαμός και τα καναν επιστροφή τα περισσότερα ναι το G7 κανει και 750 τρομαρα του. μ αυτα που διαβαζω 1000 φορες το LG. Tελειο σε ολα εκτος απ το contrast. εγω που παντα εχω φως, ειναι αψογο. Το G7 πρεπει να παιξεις τζοκερ για να σου κατσει καλο panel. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από rofl 1
ICE-T Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, rofl είπε ναι το G7 κανει και 750 τρομαρα του. μ αυτα που διαβαζω 1000 φορες το LG. Tελειο σε ολα εκτος απ το contrast. εγω που παντα εχω φως, ειναι αψογο Αυτήν την Samsung ποτέ δεν μπόρεσα να την καταλάβω αφού φτιάχνει πολύ καλές TV να μην το έχει με αυτά τα μόνιτορ, τόσο χάλια quality control? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα