Προς το περιεχόμενο

2k-4k monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανείς να σε ρώτησε τι hardware φοράει το pc σου... το αναφέρεις κάπου και εγώ δεν το βλέπω;

(Άσχετο, αν ο φίλος με το dixons ειναι δεινόσαυρος, εγώ τι είμαι που είχα πάρει απο ARGOS ενα Nec Multisync το 91?92? :D )

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Απαιχτο το σχόλιο σου, δεν ξερω πως μου ξεφυγε απο τα προηγουμενα!

Είναι που ήταν λακωνικό και σου διέφυγε :P

Ειδικα αυτο με το dixons... δεινοσαυρε 🤣

Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεστε 🦕

Εχω (νομιζω) σχετικα καλο μηχανημα, προσφατα αλλαξα και gpu οποτε δε νομιζω να εχω θεμα.

Εξαρτάται βέβαια και τι παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις. Αν παίζεις FPS (ή ακόμα χειρότερα κάνα milsim) και θες και καλά settings και ανθρώπινα fps δυσκολεύει. Αν παίζεις Sims και Minecraft πιο εύκολο I guess.

12 ώρες πριν, rofl είπε

το  Dell S2721DGF που ειπωθηκε παραπανω εχει το ιδιο panel με το 27GL850 και το πιθανοτερο ειναι πανομοιοτυπο με ενα overclock στα Ηz. μεταξυ των 2 θα προτιμουσα αυτο αν αγοραζα σημερα και να τσεπωσω τα 80-100 της διαφορας, και 1 χρονο εγγυηση + . (εχω 27GL850)

Μαζί σου όσο δεν πάει, αυτό θα έπαιρνα κι εγω, αλλά έχω την εντύπωση οτι πήρε ήδη το LG.

10 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Δεν βλέπω κανείς να σε ρώτησε τι hardware φοράει το pc σου... το αναφέρεις κάπου και εγώ δεν το βλέπω;

Το σχολίασα στο πρώτο μήνυμά μου. Δεν είναι μόνο η GPU όμως. Είναι και το user profile. Άλλο να παίζει ARMA, άλλο να παίζει Arkanoid. Και προφανώς γι'αυτό όσοι προτείναμε έως τώρα προτείναμε 2k. Προσωπικά το βρίσκω και overkill to 4k στις 27''. Αν έπαιρνε 35'' οκ.

10 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

(Άσχετο, αν ο φίλος με το dixons ειναι δεινόσαυρος, εγώ τι είμαι που είχα πάρει απο ARGOS ενα Nec Multisync το 91?92? :D )

🦠
(κι όμως είναι μικρόβιο, όχι μουχλιασμένη πίκλα)

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, helicoid είπε

Είναι που ήταν λακωνικό και σου διέφυγε :P

Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεστε 🦕

Εξαρτάται βέβαια και τι παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις. Αν παίζεις FPS (ή ακόμα χειρότερα κάνα milsim) και θες και καλά settings και ανθρώπινα fps δυσκολεύει. Αν παίζεις Sims και Minecraft πιο εύκολο I guess.

Μαζί σου όσο δεν πάει, αλλά έχω την εντύπωση οτι πήρε ήδη το LG.

Το σχολίασα στο πρώτο μήνυμά μου. Δεν είναι μόνο η GPU όμως. Είναι και το user profile. Άλλο να παίζει ARMA, άλλο να παίζει Arkanoid. Και προφανώς γι'αυτό όσοι προτείναμε έως τώρα προτείναμε 2k. Προσωπικά το βρίσκω και overkill to 4k στις 27''. Αν έπαιρνε 35'' οκ.

🦠

Θα απαντήσω σε όλα. 

1. Πήρα 2 οθονες, την LG και μια iiyama XUB2792QSU-B1 27"

2. Η προτεραιότητα μου δεν είναι τόσο τα παιχνίδια (όχι τοσο action ή αυτά που έχουν πολλά flashing lights λόγω επιληψίας, θέλω να προσέχω), αλλά κυρίως επειδή θέλω καλής ποιότητας οθόνη (περνάω σχεδόν όλη τη μέρα μπροστά από οθόνες και θέλω όσο γίνεται να είναι καλής ποιότητας). Περισσότερο παίζω Xbox με 4κ τηλεόραση.

3. Το σύστημα μου αποτελείται από: 

i7-10700K 3.8GHz / Asus Rog maximus XII hero WiFi / 32gb Corsair vengeance 3000MHz / Nvidia gtx 2080 super

4. Παραμένω στο ότι είσαι δεινόσαυρος 😂

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Θα απαντήσω σε όλα. 

1. Πήρα 2 οθονες, την LG και μια iiyama XUB2792QSU-B1 27"

2. Η προτεραιότητα μου δεν είναι τόσο τα παιχνίδια (όχι τοσο action ή αυτά που έχουν πολλά flashing lights λόγω επιληψίας, θέλω να προσέχω), αλλά κυρίως επειδή θέλω καλής ποιότητας οθόνη (περνάω σχεδόν όλη τη μέρα μπροστά από οθόνες και θέλω όσο γίνεται να είναι καλής ποιότητας). Περισσότερο παίζω Xbox με 4κ τηλεόραση.

3. Το σύστημα μου αποτελείται από: 

i7-10700K 3.8GHz / Asus Rog maximus XII hero WiFi / 32gb Corsair vengeance 3000MHz / Nvidia gtx 2080 super

4. Παραμένω στο ότι είσαι δεινόσαυρος 😂

θα πράξω το ίδιο.

1) Μεγειές. Δεν μου παίρνεις κι εμένα μια; :rolleyes:
2) Άρα το πήραμε στραβά από την αρχή. Έτσι όπως τα λες τώρα Dell Ultrasharp θα σου πρότεινα. Είχα καταλάβει οτι πρωταρχικός ρόλος ήταν το gaming. Άρα μιλάμε για browsing/casual φάση. Οπότε ούτε ψηλά refresh rates σε νοιάζουν, ούτε χαμηλά response times. Θες οπτική καθαρότητα και να είναι ξεκούραστη στο μάτι όσο γίνεται.
3) Ναι, παίζεις άνετα και 4k αλλα επιμένω οτι είναι overkill στις 27''. Πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη 4k tv για gaming/movies. Και κονσόλα :eek:
4) 🦖

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, helicoid είπε

θα πράξω το ίδιο.

1) Μεγειές. Δεν μου παίρνεις κι εμένα μια; :rolleyes:
2) Άρα το πήραμε στραβά από την αρχή. Έτσι όπως τα λες τώρα Dell Ultrasharp θα σου πρότεινα. Είχα καταλάβει οτι πρωταρχικός ρόλος ήταν το gaming. Άρα μιλάμε για browsing/casual φάση. Οπότε ούτε ψηλά refresh rates σε νοιάζουν, ούτε χαμηλά response times. Θες οπτική καθαρότητα και να είναι ξεκούραστη στο μάτι όσο γίνεται.
3) Ναι, παίζεις άνετα και 4k αλλα επιμένω οτι είναι overkill στις 27''. Πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη 4k tv για gaming/movies. Και κονσόλα :eek:
4) 🦖

Μη με ρωτήσεις γιατί, αλλά τις dell... Δεν τις πολυσυμπαθω. Δεν μου γεμίζουν το μάτι, είναι προσωπική άποψη ξαναλεω.

Οι ultrasharp είναι κυρίως για graphic designers λόγω λεπτομέρειας/χρωμάτων απ' ότι έχω ακούσει.

Casual browsing δε θα το έλεγα, δεν στέλνω μόνο μεηλ ή κάθομαι στο Reddit. Θα παίξω παιχνίδια ή πχ θα δω Netflix, θα κάνω την δουλειά που πρέπει, θέλω κυρίως ποιότητα και όσο γίνεται καλές για τα μάτια. 

Στείλε τα λεφτά μέσω τραπέζης και θα στην πάρω 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Iris_89 είπε

Μη με ρωτήσεις γιατί, αλλά τις dell... Δεν τις πολυσυμπαθω. Δεν μου γεμίζουν το μάτι, είναι προσωπική άποψη ξαναλεω.

Οι ultrasharp είναι κυρίως για graphic designers λόγω λεπτομέρειας/χρωμάτων απ' ότι έχω ακούσει.

Casual browsing δε θα το έλεγα, δεν στέλνω μόνο μεηλ ή κάθομαι στο Reddit. Θα παίξω παιχνίδια ή πχ θα δω Netflix, θα κάνω την δουλειά που πρέπει, θέλω κυρίως ποιότητα και όσο γίνεται καλές για τα μάτια. 

Στείλε τα λεφτά μέσω τραπέζης και θα στην πάρω 😂

Ακριβώς το αντίθετο. Φημίζεται και για την ποιότητα της, για το σαφώς κλάσεις ανώτερο support της, και για την αυξημένη (3ετή) εγγύηση που δίνει σε σχέση με όλες τις άλλες. Μόνο και μόνο δηλαδή που κάθε monitor έχει serial πίσω και μπορείς άμεσα να τον χτυπήσεις online να τσεκάρεις όλο το ιστορικό του μόνιτορ και την εγγύηση του λέει πολλά. Δεν σε ρωτάω γιατί αλλά ξεπέρασέ το γιατί ισχύει ακριβώς το ανάποδο.

Για τις Ultrasharp σε παραπέμπω στο πρώτο μου μήνυμα.

Κι αν δεν έχεις απαιτήσεις gaming (Hz,ms) νομίζω οτι είναι από τις καλύτερες all around.

Πόσο είναι η ισοτιμία πλέον είπαμε με τον καταπληκτικό κορωνοχτυπημένο στο τιμόνι; Μια στερλίνα = 0,10 ευρώ; Αν σου βάλω 50 ευρά θα μείνουν και ρέστα να μου βάλεις στην κούτα και walkers shortbreads ε; :lol:

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, helicoid είπε

Ακριβώς το αντίθετο. Φημίζεται και για την ποιότητα της, για το σαφώς κλάσεις ανώτερο support της, και για την αυξημένη (3ετή) εγγύηση που δίνει σε σχέση με όλες τις άλλες. Μόνο και μόνο δηλαδή που κάθε monitor έχει serial πίσω και μπορείς άμεσα να τον χτυπήσεις online να τσεκάρεις όλο το ιστορικό του μόνιτορ και την εγγύηση του λέει πολλά. Δεν σε ρωτάω γιατί αλλά ξεπέρασέ το γιατί ισχύει ακριβώς το ανάποδο.

Κι αν δεν έχεις απαιτήσεις gaming (Hz,ms) νομίζω οτι είναι από τις καλύτερες all around.

Πόσο είναι η ισοτιμία πλέον είπαμε με τον καταπληκτικό κορωνοχτυπημένο στο τιμόνι; Μια στερλίνα = 0,10 ευρώ; Αν σου βάλω 50 ευρά θα μείνουν και ρέστα να μου βάλεις στην κούτα και walkers shortbreads ε; :lol:

3 χρόνια έχει εγγύηση το LG και με ένα καμμένο πίξελ στο αλλάζει με καινούργιο χωρίς κουβέντα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, helicoid είπε

Δεν είναι κάτι να ξεπεράσω, και γνωρίζω για τον serial number don't worry lol

Απλά είναι προσωπική άποψη πως δεν μου αρέσουν σαν design αρχικα, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά στο μάτι με χαλάνε.

Στείλε €10 σε PayPal κ θα στα στείλω αν τα θες τόσο πολύ 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ICE-T είπε

3 χρόνια έχει εγγύηση το LG και με ένα καμμένο πίξελ στο αλλάζει με καινούργιο χωρίς κουβέντα

2 εχει η LG. κατι ειδα στο site ανακοινωση οτι το επεκτεινουν σε 3, αλλα στα βιβλια και στα μαγαζια δεν το γραφει πουθενα.

Και αυτο λογω ΕΕ, στο murica δινει 1 χρονο.

Παντως επειδη το κοιταξα, ανα πασα στιγμη μεσα στη 2ετια,  μπορειτε να χτυπησετε 3 χρονια επεκταση, αν δειτε οτι το panel τα φτυνει η βγει ζημιαρικο.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, rofl είπε

2 εχει η LG. κατι ειδα στο site ανακοινωση οτι το επεκτεινουν σε 3, αλλα στα βιβλια και στα μαγαζια δεν το γραφει πουθενα.

Και αυτο λογω ΕΕ, στο murica δινει 1 χρονο.

Παντως επειδη το κοιταξα, ανα πασα στιγμη μεσα στη 2ετια,  μπορειτε να χτυπησετε 3 χρονια επεκταση, αν δειτε οτι το panel τα φτυνει η βγει ζημιαρικο.

https://www.msystems.gr/monitors/lg-electronics-27gl850-b-ultragear-gaming-monitor-27-quad-hd-wide-led-ips-144hz-1ms-with-freesync-g-sync-compatible

Θα μου πεις σε λίγο ότι λέει ψέματα το μαγαζί που το αγορασα φίλε που είναι από τα ποιο αξιόπιστα εντάξει ότι πεις, Dell S2417DG είχα πριν πάρω το LG χαλάρωσε δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση ποια εταιρεία έχει καλύτερα μόνιτορ .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ICE-T είπε

https://www.msystems.gr/monitors/lg-electronics-27gl850-b-ultragear-gaming-monitor-27-quad-hd-wide-led-ips-144hz-1ms-with-freesync-g-sync-compatible

Θα μου πεις σε λίγο ότι λέει ψέματα το μαγαζί που το αγορασα φίλε που είναι από τα ποιο αξιόπιστα εντάξει ότι πεις, Dell S2417DG είχα πριν πάρω το LG χαλάρωσε δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση ποια εταιρεία έχει καλύτερα μόνιτορ .

τωρα αμα σου πω οτι εχω το lg τι θα πεις ^^

ok παντως καλο το οτι η msystems λεει 3. κρατα το screenshot παντως για να μην τα γυρισουν και τρεχεις.

https://www.lg.com/gr/support/warranty

και να και το screenshot για την επεκταση των μονιτορ. 2 χρονια λεει το γκρι.

Screenshot (854).pngΒεβαια αυτο που λεει το καταστημα που το αγορασες στην περιπτωση σου ισχυει.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rofl είπε

τωρα αμα σου πω οτι εχω το lg τι θα πεις ^^

ok παντως καλο το οτι η msystems λεει 3. κρατα το screenshot παντως για να μην τα γυρισουν και τρεχεις.

https://www.lg.com/gr/support/warranty

με  έχουν εξυπηρετήσει πολλάκις τα παιδιά του καταστήματος και σε προϊόντα που δεν τα αγόρασα από αυτούς γι'αυτό προτιμώ να αγοράζω 10,20 ευρώ ακριβότερα από το εν λόγω κατάστημα παρά να ψάχνω τις τρύπες που τα πουλάνε φτηνοτερα ,δουλεμενα λεφτά είναι φίλε δεν μου τα χαρίζουν αλλά θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου . 

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ICE-T είπε

με  έχουν εξυπηρετήσει πολλάκις τα παιδιά του καταστήματος και σε προϊόντα που δεν τα αγόρασα από αυτούς γι'αυτό προτιμώ να αγοράζω 10,20 ευρώ ακριβότερα από το εν λόγω κατάστημα παρά να ψάχνω τις τρύπες που τα πουλάνε φτηνοτερα ,ναι δουλεμενα λεφτά είναι φίλε δεν μου τα χαρίζουν αλλά θέλω να έχω ήσυχο το κεφάλι μου . 

και πολυ καλα κανεις. απλα οπως ειπα μην το δενεις κομπο οτι το 3 χρονια ισχυει για ολα τα μαγαζια και χωρες, επειδη το δινει η msystems.

Kι εγω θα διεκδικησω 3ο χρονο αν χρειαστει με βαση αυτο https://www.lg.com/gr/lg-magazine/what-is-new/pc-monitors-warranty-expansion

αλλα οπως βλεπεις αλλα γραφουν στο ενα αλλα στο αλλο και ο 3ος χρονος ψιλοπαιζεται, και σιγουρα για Αγγλια δεν ξερω.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

και πολυ καλα κανεις. απλα οπως ειπα μην το δενεις κομπο οτι το 3 χρονια ισχυει για ολα τα μαγαζια και χωρες, επειδη το δινει η msystems.

Kι εγω θα διεκδικησω 3ο χρονο αν χρειαστει με βαση αυτο https://www.lg.com/gr/lg-magazine/what-is-new/pc-monitors-warranty-expansion

αλλα οπως βλεπεις αλλα γραφουν στο ενα αλλα στο αλλο και ο 3ος χρονος ψιλοπαιζεται, και σιγουρα για Αγγλια δεν ξερω.

άμα έχει γίνει πάρα εισαγωγή αλλά γράφουν 2 χρόνια, καλά θα κάνεις να το κυνηγήσεις φυσικά αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις σιγά μην τους αφήσεις σε ησυχία .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το you την ειχα παρει οποτε επισημης αντιπροσωπειας ειναι λογικα. δεν εχω κανενα παραπονο απο το monitor so far.

αλλα αρκετοι ξυπνησαν ενα πρωι και βρηκαν καμια 10αρια καμενα pixel.

δεν εχουν τσιπα πλεον, οσα και να σκασεις δεν δινουν καμια σημασια στην ποιοτητα κατασκευης.

Το τουβλο (τροφοδοτικο) απο το γραφειο μου δε φτανει να ακουμπησει στο πατωμα για  να κανουν5-10 ποντους οικονομια στο καλωδιο :P

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...