Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα επειδή πρόκειται να προχωρήσω στο αυτοκινητο μου σε ηχομονωση στις πορτες, κατω απο το πισω καθισμα και στο πορτ παγκαζ, στο πορτπαγκαζ θα πρέπει να προσέξω να αφήσω εμφανείς τους αρμούς έτσι ώστε σε μελλοντικό έλεγχο για πώληση του αυτοκινήτου να φαίνονται οι ραφές  για να επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι τρακαρισμένο και δεν έχει μπει σε καλίμπρα ή δεν χρειάζεται και τα βλέπουν εξωτερικά; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από fragsp
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις σε ένα αυτοκίνητο 9ετίας για να ηρεμήσεις από ορισμένους θορύβους ειδικά της κατηγορίας Β

Επεξ/σία από fragsp
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι να κανεις μονωση, προτιμησε Dynamat Extreme! Για αρχη ξεκινα με τις πορτες γιατι είναι και λιγο ακριβη η τοποθετηση, παει με το μετρο....

Επισης, μην παραλειπεις οτι η μονωση προσθετει και βαρος (αμελητεο μεν, αλλα προσθετει...)

Επεξ/σία από manousos82003
Δημοσ.

Κοίτα θα κάνω τις πόρτες μπρος πισω, κατω από το πίσω καθισμα και το πορτ μπαγκαζ με τους θολους του παντα με dynamat Extreme σε εγκαταστάτη. Το πατωμα δεν το ακουμπαω. Ελπίζω να ηρεμίσουν λιγο οι θόρυβοι κύλισης(αν και έχω καινουρια dunlop 195/50/16 χαμηλο προφιλ) και τα χτυπήματα σε λακούβες λόγω καινούριων αμορτισερ(της renault) Απλώς σε μια μελλοντικη πώληση οταν δει ο αλλος καλυμμενο το πορτ μπαγκαζ για να δει για τρακαρισματα μηπως θα πρεπει να του αφησω καποια σημεια ακαλυπτα εκει, αυτη ειναι η απορια μου.

Δημοσ.

Κοιτα, αν είναι το αμάξι γυμνό και ακούγονται τα πάντα από έξω ντύστο. Σε Vitara >10ετιας πάντως δεν είχε αποτέλεσμα (δάπεδο,πόρτες)

Δημοσ.

Πάντως πέρα από το μονωτικό υλικό δώσε βάση στα λάστιχα στεγανοποίησης στις πόρτες. Άλλαξε τα φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα και θα δεις αισθητή διαφορά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...