Προς το περιεχόμενο

Δεν παίζουν τα πίσω ηχεία

kws77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω το home cinema LG LHB655NW, και το έχω συνδέσει στην LG τηλεόρασή μου μέσω HDMI ARC. Παρόλο που έχω δοκιμάσει κάθε δυνατή ρύθμιση τόσο στην τηλεόραση όσο και στο home cinema, όταν βλέπω τα κανάλια της τηλεόρασης ή Cosmote TV ή ακόμα και Netflix μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης, παίζουν μόνο τα μπροστινά ηχεία. Τα πίσω και το κεντρικό ηχείο είναι σαν να μην υπάρχουν. Αντιθέτως, όταν βλέπω ταινία μέσω της κεντρικής μονάδας του home cinema (πχ μέσω blu-ray ή από την εφαρμογή netflix που έχει εγκατεστημένο το home cinema), παίζουν κανονικά όλα τα ηχεία. Γνωρίζει κανείς πώς να λύσω το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν λύνεται το "θέμα σου". Η μετάδοση του ήχου για τηλεόραση κτλ είναι για δυο κανάλια. Στερεοφωνικά δηλ. Για ταινιες κτλ όταν υπάρχει εγγραφή ήχου για 5.1 ή παραπάνω ηχεία τότε παίζουν όλα. Κατά 99% δεν θα βρεις λύση όπως ούτε και εγώ είχα βρει με παρόμοιο σύστημα στο παρελθόν. Μόνο οι ενισχυτές έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε όλα τα κανάλια τον στερεοφωνικό ήχο που έχουν τα κανάλια της τηλεόρασης. Που και πάλι ο στερεοφωνικός ήχος παραμένει, απλά παίζει ταυτόχρονα το ίδιο από όλα τα ηχεία. Ελπίζω να κατάλαβες.

5 ώρες πριν, kws77 είπε

Έχω το home cinema LG LHB655NW, και το έχω συνδέσει στην LG τηλεόρασή μου μέσω HDMI ARC

Η οποία τηλεόραση, δεν μας αναφέρεις ποιο ακριβώς μοντέλο LG είναι ?  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...