Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Βλέπουμε το δημόσιο να δουλεύει και νιώθουμε συγκίνηση...

Βρε δεν το πιστευω σου λεω...ριγος, λες και ηρθε ευλογία...

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mindreader είπε

Βεβαια κι εγω, τα ειχα ολα κομπλε, και να φανταστεις οτι πατησα 'υποβολη', οταν ελαβα την κοινοποιηση του email απο το πανεπιστημιο στη Σουηδια, που εστειλε στον δοαταπ τον τιτλο και την αναλυτικη. Δηλαδη μιλαμε για...timing, εντελως μασημενη τροφη.

Αυτό δεν λέει τίποτα. Περίπου το 2005 μου είχαν χρεώσει 4 μαθήματα στην πρώτη μου αναγνώριση για την αντιστοιχία και ενώ τους είχαν στείλει τα αποτελέσματα από το ΟΠΑ, για κάνα χρόνο δεν έκαναν τίποτα. Μέχρι που αναγκάστηκα να πάω από εκεί και μοίραζα φάπες όπως τότε που είχε πάει ο Στάθης Ψάλτης στην εφορία με το νεροπίστολο. Τότε η υπάλληλος μου λέει: "Α εδώ είναι τα αποτελέσματα - στο συρτάρι μου. Περάστε αύριο". Και σε μία μέρα την ετοίμασαν όντως. Τι να το κάνεις όμως άμα είναι μετά από μπινελίκια και χάσιμο χρόνου;

17 ώρες πριν, mindreader είπε

Πολυ καλο παντως, εκτος των αλλων, που σου δινει ουσιαστικα preview της αποφασης, να μπορεις να κανεις μια επισημανση. Σκεψου πχ να εβγαινε αποφαση με λαθος τιτλο μεταπτυχιακου, οπως εχουν αυτη τη στιγμη στο προσχεδιο το δικο μου!

Καλό είναι αλλά δεν τρέχει και κάτι και Πράξη να ετοιμάσουν. Φτιάχνουν άλλη που γράφει: "Προς εξαρχής αντικατάσταση ταυτάριθμης πράξης για διόρθωση γραφικών/αριθμητικών σφαλμάτων". Για την ακρίβεια και οι 2 αναγνωρίσεις μου έτσι είναι. Κανείς δεν είναι τέλειος 😜

Δημοσ.

ncrp, συγκινημενος δηλωνω, οτι εκδοθηκε η πραξη αναγνωρισης! Πεμπτη υπεβαλα, Δευτερα ολοκληρωθηκε!

Πριν αφησω ομως τα αισθηματα χαρας να γεμισουν το χωρο, απλα ειμαι σε σκεψεις, αν μεσα στο 10μερο που λενε, αξιζει να ασχοληθω, να 'αφαιρεσουν' κατι απο την πραξη. Η ουσια δεν αλλαζει, απλα ετσι οπως ειναι γραμμενο το χαρτι του σουηδικου μεταπτυχιακου, σε διγλωσση εκδοση σουηδικα και αγγλικα στο ιδιο χαρτι, τους καταλαβαινω. Εχει με μεγαλα γραμματα και μαλιστα στα σουηδικα 'FILOSOFIE MAGISTEREXAMEN' που σημαινει 'master in philosophy', και απο κατω τον τιτλο του μεταπτυχιακου που εχει να κανει με εκπαιδευση ενηλικων. Κατ'εμε, η αναφορα περι 'φιλοσοφιας' ειναι περιττη, αν οχι αποπροσανατολιστικη. Στο προσχεδιο δε, δεν ανεφεραν καν τον σωστο τιτλο που εχει να κανει με εκπαιδευση ενηλικων. Ευτυχως ομως το προσεθεσαν, επειτα απο τη σημειωση που αφησα. Αφησαν ομως, και το FILOSOFIE MAGISTEREXAMEN που δεν ξερω γιατι υπαρχει και...τι ρολο βαραει. Οκ, το γραφει το μεταπτυχιακο, αλλα ο τιτλος ειναι αλλος, και αυτο και να μην υπηρχε, καλυτερα θα ηταν.

Δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθω, αν θα ασχοληθουν να αλλαξουν κατι ή θα μεινουν αμετακινητοι σε αυτο που εξεδωσαν, γιατι λαθος δεν το λες (το βλεπουν στο μαστερ και το αντιγραφουν, αλλα αντιγραφουν κατι εν πολλοις ασχετο και μαλιστα στα σουηδικα), αλλα δεν ειναι ας πουμε 'δοκιμο'.

Δεν βλεπω και καποια ευκολη διαδικασια αμφισβητησης, καποια φορμα εντος, απλα οταν πατησεις 'ληψη' της αποφασης, λεει '10ημέρες απομένουν να επικοινωνήσετε με το ΔΟΑΤΑΠ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.'

Δεν ξερω...η ουσια, που ηταν η αναγνωριση, που ως τωρα δεν ειχα, επετευχθη. Απλα δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει/βελτιωθει κατι...

Δημοσ.

Αν αυτός είναι ο τύπος τίτλου που αναγράφεται στο αυθεντικό πτυχίο σου τότε καλά κάνουν και τον αναφέρουν για εμένα. Εξάλλου αυτή είναι η πάγια τακτική τους νομίζω να αναγράφουν και τον αυθεντικό τύπο στην Πράξη.

Δες και εδώ

https://www.doatap.gr/anagnorish/ethniko-mitroo-typon-titlon-spoudon-anagnorismenon-idrymaton/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ειναι ειλικρινης, δεν ειχα συνειδητοποιησει επαρκως, περι του 'τυπου του τιτλου', αλλα καταλαβαινω πλεον οπως το θετεις, και οπως τα εχει και το λινκ που εδωσες.  Οντως εκει στο Μητρωο τους, το εχουν ετσι. Αρα ορθα το αναφερουν με τον συγκεκριμενο τυπο τιτλων, των Σουηδικων πανεπιστημιων.

Θα μπορουσε ισως, να αναγραφει ακομη, το 'master of arts', οπου το αναφερει το εγγραφο-μαστερ. Αλλα μαλλον δεν τα γραφουν αυτα;

Αν ειναι ετσι, δεν εχω να κανω κατι αλλο πλεον!

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Λενε οτι το διαδικτυο ειναι ανωνυμο...
Δεν ξερω ομως.
Εγω νιωθω ευγνωμοσυνη για ανθρωπους που δεν εχω γνωρισει προσωπικα.

Βεβαια, μαλλον ειναι σωστο.
Ευγνωμοσυνη νιωθω και για τους ενδοξους προγονους μας,
που με τις θυσιες τους και ακομη και με την ιδια τους τη ζωη,
μας παρεδωσαν μια Ελλαδα ελευθερη.

Δεν ξερω αν διαβαζει ο DrLo(νομιζω το γραφω σωστα το nickname),
με ειχε βοηθησει αφανταστα με την ολη διαδικασια των Σουηδικων μεταπτυχιακων.
Επισης εδω ο ncrp, με τις πληροφοριες περι αναγνωρισης απο τον ΔΟΑΤΑΠ.
Και φυσικα την πλατφορμα μας, το αγαπημενο insomnia!

Θα ειμαστε εδω και θα τα λεμε.

Ομως θελω να πω...θερμες εγκαρδιες ευχαριστιες...
Ο Θεος να σας εχει παντα καλα, να σας ανταποδιδει τα καλα που κανετε στους αλλους!
:)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/2/2023 στις 9:43 ΠΜ, mindreader είπε

Λενε οτι το διαδικτυο ειναι ανωνυμο...
Δεν ξερω ομως.
Εγω νιωθω ευγνωμοσυνη για ανθρωπους που δεν εχω γνωρισει προσωπικα.

Βεβαια, μαλλον ειναι σωστο.
Ευγνωμοσυνη νιωθω και για τους ενδοξους προγονους μας,
που με τις θυσιες τους και ακομη και με την ιδια τους τη ζωη,
μας παρεδωσαν μια Ελλαδα ελευθερη.

Δεν ξερω αν διαβαζει ο DrLo(νομιζω το γραφω σωστα το nickname),
με ειχε βοηθησει αφανταστα με την ολη διαδικασια των Σουηδικων μεταπτυχιακων.
Επισης εδω ο ncrp, με τις πληροφοριες περι αναγνωρισης απο τον ΔΟΑΤΑΠ.
Και φυσικα την πλατφορμα μας, το αγαπημενο insomnia!

Θα ειμαστε εδω και θα τα λεμε.

Ομως θελω να πω...θερμες εγκαρδιες ευχαριστιες...
Ο Θεος να σας εχει παντα καλα, να σας ανταποδιδει τα καλα που κανετε στους αλλους!
:)

Συγχαρητήρια για την αναγνώριση! Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια φαίνεται να σταματά αυτή η απαράδεκτη και άδικη κατάσταση. Αν επιτρέπεται, ποιο μεταπτυχιακό έκανες; 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Astl123 είπε

Συγχαρητήρια για την αναγνώριση! Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια φαίνεται να σταματά αυτή η απαράδεκτη και άδικη κατάσταση. Αν επιτρέπεται, ποιο μεταπτυχιακό έκανες; 

Adult learning and global change.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...