Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

μετά από χρόνια ενασχόλησης με τους υπολογιστές είπα να δοκιμάσω ένα χόμπι που ήθελα χρόνια να πιάσω...το ψάρεμα. Έχω διαβάσει διάφορα στο internet και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει. Τα είδη ψαρέματος είναι πολλά ( casting, spinning κτλ.)...έχω δοκιμάσει μόνο το spinning με σιλικόνες αλλά μετά από πολλές ώρες που έφαγα δεν έπιασα απολύτως τίποτα και από όσο μου είπαν όταν ρώτησα είναι λίγο της υπομονής το spinning (?) . 

Αυτό που θέλω είναι ένα είδος που να έχει συχνά χτυπήματα ασχέτως του αν βγάζεις μικρά μεσαία η μεγάλα ψάρια. Το να γυρίσω σπίτι με ένα κουβά ψάρια δεν με ενδιαφέρει τόσο...ας τα πιάσω και ας είναι μικρά να τα πετάω πίσω...αυτό που θέλω είναι συχνές "μάχες" με ψάρια περισσότερο για το χόμπι...όχι να παρατάω το καλάμι και να έχω ένα τσίμπημα ή και κανένα στο 3ωρο. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα τότε το casting και το εγγλέζικο είναι τα είδη που κάνουν για αυτό που θέλω από ότι είδα σε βίντεο νομίζω περισσότερο μου άρεσε το εγγλέζικο.  Υπάρχει κανένας που ασχολείται με το άθλημα να μου προτείνει ένα οικονομικό πρώτο εξοπλισμό για να δοκιμάσω (?) και γενικά να με κατατοπίσει λίγο αν κάτι λέω λάθος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...