Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Και μην ξεχνάμε... λειτουργίες όπως ασύρματη αποστολή/λήψη δεδομένων όπως και να το κάνουμε απαιτεί ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ηλεκτρική ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αν κλείσεις το κινητό σου (shutdown) Και το ανοίξεις μετά από κανένα μήνα αυτό που θα έχει χάσει θα είναι κάποια μιλιαμπέρ από την χωρητικότητα της μπαταρίας λόγο φυσικής και μόνο. Δηλαδή το κλείνεις με 80% μπαταρία και μετά από ένα μήνα θα έχει πάει 78-79 %... 

Λογικό αλλά δεν στέλνει δεδομένα. Ένα ping είναι αρκετό 😮

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Μόνο όταν έχεις ενεργή την συγκεκριμένη λειτουργία .όμως. Ε? Σωστά? Αν δεν την έχεις δεν... έτσι πάνε αυτά. Για αυτό υπάρχει (υπήρχε κάποτε) και ένα αντίστοιχο hibernate στα κινητά (θυμάμαι η HTC το είχε πρώτη) που έκλεινες το κινητό και αυτό ουσιαστικά έμπαινε σε μια βαθιά ύπνωση όπου ξύπναγε σε δευτερόλεπτα με όλα ανοικτά. Και όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό

:D

Και μην ξεχνάμε... λειτουργίες όπως ασύρματη αποστολή/λήψη δεδομένων όπως και να το κάνουμε απαιτεί ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ηλεκτρική ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αν κλείσεις το κινητό σου (shutdown) Και το ανοίξεις μετά από κανένα μήνα αυτό που θα έχει χάσει θα είναι κάποια μιλιαμπέρ από την χωρητικότητα της μπαταρίας λόγο φυσικής και μόνο. Δηλαδή το κλείνεις με 80% μπαταρία και μετά από ένα μήνα θα έχει πάει 78-79 %... 

Το WiFi/GPS/DATA/BT κλπ κλπ όταν ανοίξουν ρουφάνε την μπαταρία με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Δεν γίνεται λοιπόν αυτό που να χτυπιέται κάτω η οποιαδήποτε εταιρία. Παραμύθια της χαλιμάς για τους άσχετους.

ΕΚΤΟΣ και εάν επαναλαμβάνω μπει το κινητό σε hibernate και μείνουν ΟΛΑ από πίσω ανοικτά. Που σημαίνει το εξής απλό. Θα κλείσει το κινητό το κλεφτρόνι και αν μέσα σε 2-3 μέρες δεν το βρεις πάει. Αλλά και για αυτό θα έχουν ενημερωθεί οι κλέφτες εφόσον δημόσια το διατυμπανίζει η σαμμυ... Το τυλίγουν σε μια κόλα αλουμινόχαρτο και φεύγουν κύριοι.. το διαλύουν μετά και το κάνουν ανταλλακτικά. Απλά πράγματα.

Το έγραψα για να δείξω ότι το κλειστό κινητό δεν σημαίνει απαραίτητα νεκρό κινητό.Το αν το έχεις ενεργό ή όχι σαν λειτουργία δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιο επίπεδο να υπάρχουν καποιες λειτουργίες αόρατες απο τον χρήστη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosZMG είπε

Μπορείς να ρωτήσεις την αστυνομία/ιντερπόλ το πώς σε βρίσκουν εάν θέλουν ακόμα και με κλειστό το κινητό σου.

piece of cake... Τι νόμιζες δλδ ότι δεν παρακολουθούν? Αν σε βάλουν στο μάτι, άντε γεια 😈

Υ.Γ:  Τυχαίο που πλέον όλα τα κινητά έχουν ενσωματωμένη μπαταρία και όχι αποσπώμενη ... δεν νομίζω

Δηλαδή εσύ τους έχεις ρωτήσει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosZMG είπε

Λογικό αλλά δεν στέλνει δεδομένα. Ένα ping είναι αρκετό 😮

Και από αυτό το ping Θα σε βρουν έτσι? Ωραία... τι μαθαίνει κανείς αυτές τις μέρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδή εσύ τους έχεις ρωτήσει;

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για το πώς δουλεύει το ΣΥΣΤΗΜΑ στη σήμερον ημέρα.

Όλοι ξέρουμε!  Ίσως μας βολεύει να εθελοτυφλούμε για να έχουμε ήσυχο ύπνο τα βράδια.

Επεξ/σία από giorgosZMG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosZMG είπε

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για το πώς δουλεύει το ΣΥΣΤΗΜΑ στη σήμερον ημέρα.

Όλοι ξέρουμε!  Ίσως μας βολεύει να εθελοτυφλούμε για να έχουμε ήσυχο ύπνο τα βράδια.

Πώς το ξέρεις, αυτό θέλω να μάθω...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πώς το ξέρεις, αυτό θέλω να μάθω...

Δεν το ξέρω, απλά είμαι πάντα υποψιασμένος 🤪

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα... Δυστυχώς είμαι ένας απ τους ατυχους που μου έκλεψαν το Samsung tablet μου μέσα από την τσάντα μου. Διαθέτει μόνο την λειτουργία WiFi και όχι 3G. Υπάρχει καποιος τροπος να το εντοπίσω; Έχω μπει ήδη στο Samsung account και στο Google αλλα πουθενά δεν υπάρχει κανένα στίγμα. Προφανώς είτε έχει γίνει hard reset ή δεν έχει ανοίξει ακόμα. Ψάχνωντας στο internet βρήκα το prey app. Το έχει χρησιμοποιήσει κανεις; Γνωρίζει πως δουλεύει; Με μια γρήγορη ματια ζητάει να του δώσεις και το imei της συσκευής. Στο δικό μου tablet είτε στο κουτί είτε στην απόδειξη δεν αναγράφεται κάποιο imei, παρα μόνο το serial No... μήπως επειδή είναι μόνο με WiFi και όχι με δεδομένα 3G? Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anton! είπε

Καλησπερα... Δυστυχώς είμαι ένας απ τους ατυχους που μου έκλεψαν το Samsung tablet μου μέσα από την τσάντα μου. Διαθέτει μόνο την λειτουργία WiFi και όχι 3G. Υπάρχει καποιος τροπος να το εντοπίσω; Έχω μπει ήδη στο Samsung account και στο Google αλλα πουθενά δεν υπάρχει κανένα στίγμα. Προφανώς είτε έχει γίνει hard reset ή δεν έχει ανοίξει ακόμα. Ψάχνωντας στο internet βρήκα το prey app. Το έχει χρησιμοποιήσει κανεις; Γνωρίζει πως δουλεύει; Με μια γρήγορη ματια ζητάει να του δώσεις και το imei της συσκευής. Στο δικό μου tablet είτε στο κουτί είτε στην απόδειξη δεν αναγράφεται κάποιο imei, παρα μόνο το serial No... μήπως επειδή είναι μόνο με WiFi και όχι με δεδομένα 3G? Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη...

IMEI έχουν μόνο αυτά που συνδέονται με δεδομένα κινητής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

IMEI έχουν μόνο αυτά που συνδέονται με δεδομένα κινητής.

Οποτε τώρα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί μέσω εντοπισμού;

Επεξ/σία από Anton!
Δημοσ.
Στις 27/8/2020 στις 6:05 ΜΜ, tsarouc είπε

Το τυλίγουν σε μια κόλα αλουμινόχαρτο και φεύγουν κύριοι..

Δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας ε;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsarouc είπε

Ναι σόρρυ. Λαδόκολλα ήθελα να πω

Το ίδιο αποτελεσμα θα εχεις.

13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Για σουβλάκια μιλάμε;

Δεν εχω καταλαβει. 

Δε θα μου εκανε εντυπωση,ετσι που ξεφευγει το θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...