Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Τόσες υπάρχουν. Αν πάλι δεν εμπιστεύεσαι καμία υπάρχουν άπειρα open source πρότζεκτ για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις το τηλέφωνο σου, όπως ακριβώς εσύ το θέλεις. Αν δεν σε ικανοποιεί ούτε αυτό, μπορείς πάντα να μην αγοράσεις smart phone.

Σε οτι αφορά την είδηση, πολύ καλό feature. Άντε με το καλό να μπορεί να το εντοπίσει ο χρήστης και όταν είναι κλειστό (να είναι απενεργοποιημένο από default , αλλά όποιος θέλει να μπορεί να το ενεργοποιήσει). Αλήθεια, έχω μια απορία, έχει καταφέρει να πάρει κανένας κλεμμένο τηλέφωνο πίσω; Πχ πάω εγώ στην αστυνομία με το στίγμα του κινητού. Μπορούνε εκείνη την ώρα να πάμε και να το πάρουμε; Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Θεωρείς ότι την συνεχή αναφορά στίγματος θα την έχουν μόνο τα samsung;

Επεξ/σία από petasis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Μου κλέψανε ένα Galaxy s8+ προ διμήνου. Θα το βρεί άραγε με τη νέα έκδοση το πρόγραμμα;

Αυτο θα εχει γινει ηδη wipe με προγραμματα τυπου Odin. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Αυτο θα εχει γινει ηδη wipe με προγραμματα τυπου Odin. 

Δε νομίζω πως αυτές οι γνώσεις είναι στο βιογραφικό ατόμων κατωτατου επιπέδου. Ίσως κάποιος κάνει την εξαίρεση αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δε νομίζω πως αυτές οι γνώσεις είναι στο βιογραφικό ατόμων κατωτατου επιπέδου. Ίσως κάποιος κάνει την εξαίρεση αλλά μέχρι εκεί.

Νομίζω πως τα ατομα αυτα , πηγαίνουν τις συσκευές σε καταστήματα "μεταχειρισμένων" κλπ , τα οποια μια χαρα την κανουν την δουλεια.

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Κάποτε θα πρέπει να ανοίξει, εκτός και αν εκλάπει για ανταλλακτικά...

δεν μιλάμε για αμάξι αλλά για κινητό 😛 αλλά υπάρχουν τόσα σπασμένα και ιμιτασιόν που δεν τα κλέβουν τα κινητά για αυτό εκτός απο κανα Iphone 

1 ώρα πριν, nepomuk είπε

Ειδικος δεν ειμαι ,αλλα εκει που θα "ανοιξει" σε αλλο τοπο , σε αλλη χωρα  μεσα σε ενα

κλωβο (faraday το λενε;  ) δεν θα το πιανει ουτε η CIA , KGB  ,ουτε κανενα αλλο ευαγες ιδρυμα.

Θα περαστει μια φρεσκια ρομ και μη τον ειδατε  τον ...παναη ... Τα σοβαρα κλεφτρονια εχουν

και σοβαρους κλεπταποδοχους.

ρε φίλε ένα κινητό δεν είναι η πορσε που την κλέψανε και πήγε Μενίδι και μετά βόρεια με ειδικές διαδικασίες, οι περισσότεροι κλεφτες κινητών τουλάχιστον Ελλάδα είναι τίποτα πρεζόνια και γύφτοι

Δημοσ.

Το θέμα είναι,πόση από την ελευθερία μας,είμαστε σε θέση να παραχωρήσουμε,ώστε να έχουμε την υποτιθέμενη ασφάλεια.Η συγκεκριμένη λειτουργία θα πρέπει να είναι επιλογή και όχι default.Και πάλι να υπάρχει διασφάλιση,μη λειτουργίας της,σε περίπτωση που το επιθυμεί ο χρήστης και όχι να λειτουργεί μετά σε κρυφές λειτουργίες.

Δημοσ.

(Σε περίπτωση κλοπής)... πάντως η αστυνομία κ με δεδομένα (live στίγμα κλεμμένου κινητού-"εντοπισμός συσκευής mode on" τυπωμένοι χάρτες με ιστορικότητα τουλάχιστον δύο ημερών κ επώνυμη μηνυτήρια αναφορά, βρίσκει δικαιολογίες κ δεν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Νομίζω πως τα ατομα αυτα , πηγαίνουν τις συσκευές σε καταστήματα "μεταχειρισμένων" κλπ , τα οποια μια χαρα την κανουν την δουλεια.

Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό, έτσι μπορεί. Αναρωτιέμαι πόσα από αυτά τα μαγαζιά στο κέντρο λειτουργούν έτσι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, filip123go είπε

Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Τόσες υπάρχουν. Αν πάλι δεν εμπιστεύεσαι καμία υπάρχουν άπειρα open source πρότζεκτ για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις το τηλέφωνο σου, όπως ακριβώς εσύ το θέλεις. Αν δεν σε ικανοποιεί ούτε αυτό, μπορείς πάντα να μην αγοράσεις smart phone.

Σε οτι αφορά την είδηση, πολύ καλό feature. Άντε με το καλό να μπορεί να το εντοπίσει ο χρήστης και όταν είναι κλειστό (να είναι απενεργοποιημένο από default , αλλά όποιος θέλει να μπορεί να το ενεργοποιήσει). Αλήθεια, έχω μια απορία, έχει καταφέρει να πάρει κανένας κλεμμένο τηλέφωνο πίσω; Πχ πάω εγώ στην αστυνομία με το στίγμα του κινητού. Μπορούνε εκείνη την ώρα να πάμε και να το πάρουμε; Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Εγώ πάντως από έμπειρια του φίλου μου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά.Παρακαλουσε στο τέλος να αποσυρθεί από την καταγγελία κλοπής.. ακόμα τρέχει στα δικαστήρια γιατί βρέθηκαν τα πράγματα του....( Usb στην περίπτωση και λάπτοπ ).

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εδω με τα iPhone τα οποια ΔΕΝ ξεκλειδωνουν με τιποτε και τα οποια παιρνουν μεχρι και φωτογραφια οποιου τα ανοιξει και κανενα δεν βρισκεται προς επιστροφη. Απλα πωλουνται πια μονο προς ανταλλακτικα αρα και ειναι λιγοτερο θελκτικα προς κλοπη μιας και δεν θα βγαλεις πολλα απο αυτο.

Και ξεκλειδώνουν μια χαρά πλέον και ούτε φωτογραφία σε βγάζει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Federacion είπε

Μου κλέψανε ένα Galaxy s8+ προ διμήνου. Θα το βρεί άραγε με τη νέα έκδοση το πρόγραμμα;

Δεν την ειχε εγκατεστημενη το κινητο οταν κλαπηκε, αρα πως θα μπορουσε να δουλεψει;

3 ώρες πριν, nepomuk είπε

Ειδικος δεν ειμαι ,αλλα εκει που θα "ανοιξει" σε αλλο τοπο , σε αλλη χωρα  μεσα σε ενα

κλωβο (faraday το λενε;  ) δεν θα το πιανει ουτε η CIA , KGB  ,ουτε κανενα αλλο ευαγες ιδρυμα.

Θα περαστει μια φρεσκια ρομ και μη τον ειδατε  τον ...παναη ... Τα σοβαρα κλεφτρονια εχουν

και σοβαρους κλεπταποδοχους.

Τα iPhone υποχρεωτικα πρεπει να ενεργοποιηθουν στους server της Apple, οποτε αν ειναι ενεργοποιημενο το find my phone δε μπορει να το παρακαμψει καποιος με καποια ρομ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

δεν μιλάμε για αμάξι αλλά για κινητό 😛 αλλά υπάρχουν τόσα σπασμένα και ιμιτασιόν που δεν τα κλέβουν τα κινητά για αυτό εκτός απο κανα Iphone 

ρε φίλε ένα κινητό δεν είναι η πορσε που την κλέψανε και πήγε Μενίδι και μετά βόρεια με ειδικές διαδικασίες, οι περισσότεροι κλεφτες κινητών τουλάχιστον Ελλάδα είναι τίποτα πρεζόνια και γύφτοι

Δες πιο πανω για τα  καταστηματα μεταχειρισμενων.  Ο πακης , ο χουσειν ,ο αλαντιν , ο αλη μπαμπας κτλπ απο που εικαζεις οτι

προμηθευονται την πραματεια τους ; Μηπως απο τους  Σαραντα κλεφτες και αρματωλους  ΕΠΕ ;

Μηπως ειναι μανουλες στο κρακινγκ ; Οσον αφορα τη διαθεση του εμπορευματος , αναλογα με τη ζητηση

αποστελλεται παντου δαπαναις του πελατη .

Δημοσ.

Πως γνωρίζετε ότι δεν τρέχει το πρόγραμμα ή και άλλα παρόμοια προγράμματα ακόμα και όταν έχετε κλείσει το κινητό. Επειδή κάνατε power-off και δεν ανοίγει η οθόνη όταν πατάτε το κουμπί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρέχουν άλλα low-level προγράμματα που χρησιμοποιούν το ράδιο ή το wifi. Η ενσωματωμένη μπαταρία ακόμα δίνει ενέργεια στη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...