Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αναβάθμιση στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν το χαμένο τους Galaxy ακόμα κι αν αυτό είναι εκτός δικτύου, δεδομένων και Wi-Fi.

Μία σημαντική αναβάθμιση φέρνει στη λειτουργία Find My Mobile της Samsung η έκδοση 7.1.08.0 αφού πλέον είναι δυνατή η εύρεση συσκευών ακόμα κι αν αυτές δεν έχουν πρόσβαση σε δίκτυο. Αν για παράδειγμα ένα Galaxy phone κλαπεί και αμέσως ο κλέφτης φροντίσει να κλείσει τόσο τα δεδομένα, όσο και το Wi-Fi, ο κάτοχός του θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Find My Mobile για τον εντοπισμό του.

Η offline λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στη δυνατότητα των συσκευών της Samsung να σαρώνουν την περιοχή γύρω τους για άλλα Galaxy (smartphone, smart watch, tablet -πρακτικά κάθε Galaxy), αναφέροντας παράλληλα τη θέση τους. Έτσι, με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο από Galaxy συσκευές, αυξάνοντας τις πιθανότητες εύρεσης μίας χαμένης συσκευής από τον κάτοχό της. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι για την ενεργοποίηση της εν λόγω λειτουργίας, απαιτείται έγκριση από τον χρήστη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Για να  κλεψεις τηλεφωνο και να το αφησεις ανοιχτο παντως πρεπει να εισαι κλεφτης απο τα Lidl. 

Κάποτε θα πρέπει να ανοίξει, εκτός και αν εκλάπει για ανταλλακτικά...

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petasis είπε

Και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν μέσα τα "΄έξυπνα" μας τηλέφωνα...

Μικροτσίπ που διαβάζει τις κρυφές σου επιθυμίες. Κάποιοι το ονομαζουν και τσιπ λουσιφερ.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χμμ που την έχω ξαναδεί αυτή τη λειτουργία αραγε;

Γιατί τα καλά κόποις (copies) κτώντε!

Pun intended 🤣😁

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petasis είπε

Και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν μέσα τα "΄έξυπνα" μας τηλέφωνα...

Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Τόσες υπάρχουν. Αν πάλι δεν εμπιστεύεσαι καμία υπάρχουν άπειρα open source πρότζεκτ για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις το τηλέφωνο σου, όπως ακριβώς εσύ το θέλεις. Αν δεν σε ικανοποιεί ούτε αυτό, μπορείς πάντα να μην αγοράσεις smart phone.

Σε οτι αφορά την είδηση, πολύ καλό feature. Άντε με το καλό να μπορεί να το εντοπίσει ο χρήστης και όταν είναι κλειστό (να είναι απενεργοποιημένο από default , αλλά όποιος θέλει να μπορεί να το ενεργοποιήσει). Αλήθεια, έχω μια απορία, έχει καταφέρει να πάρει κανένας κλεμμένο τηλέφωνο πίσω; Πχ πάω εγώ στην αστυνομία με το στίγμα του κινητού. Μπορούνε εκείνη την ώρα να πάμε και να το πάρουμε; Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπεΑλήθεια, έχω μια απορία, έχει καταφέρει να πάρει κανένας κλεμμένο τηλέφωνο πίσω; Πχ πάω εγώ στην αστυνομία με το στίγμα του κινητού. Μπορούνε εκείνη την ώρα να πάμε και να το πάρουμε; Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Ποιο πολύ πιστεύω λειτουργεί ως πρόληψη. Πάντως σε σπίτι φίλου που μπήκαν πήραν χρήματα κοσμήματα κτλ και το παλιό του λαπτοπ. Το iPad δεν το ακούμπησαν. Ίσως οι κλέφτες με αυτές τις ασφάλειες να μην ενδιαφέρονται πλέον για τέτοιες συσκευές.

Δημοσ.

Εδω με τα iPhone τα οποια ΔΕΝ ξεκλειδωνουν με τιποτε και τα οποια παιρνουν μεχρι και φωτογραφια οποιου τα ανοιξει και κανενα δεν βρισκεται προς επιστροφη. Απλα πωλουνται πια μονο προς ανταλλακτικα αρα και ειναι λιγοτερο θελκτικα προς κλοπη μιας και δεν θα βγαλεις πολλα απο αυτο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αν δεν σου αρέσει μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Τόσες υπάρχουν. Αν πάλι δεν εμπιστεύεσαι καμία υπάρχουν άπειρα open source πρότζεκτ για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις το τηλέφωνο σου, όπως ακριβώς εσύ το θέλεις. Αν δεν σε ικανοποιεί ούτε αυτό, μπορείς πάντα να μην αγοράσεις smart phone.

Σε οτι αφορά την είδηση, πολύ καλό feature. Άντε με το καλό να μπορεί να το εντοπίσει ο χρήστης και όταν είναι κλειστό (να είναι απενεργοποιημένο από default , αλλά όποιος θέλει να μπορεί να το ενεργοποιήσει). Αλήθεια, έχω μια απορία, έχει καταφέρει να πάρει κανένας κλεμμένο τηλέφωνο πίσω; Πχ πάω εγώ στην αστυνομία με το στίγμα του κινητού. Μπορούνε εκείνη την ώρα να πάμε και να το πάρουμε; Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μπορεί να εξαρτάται από τις διαθέσεις του κάθε υπεύθυνου αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δε θα ασχοληθούν. Έχει συμβεί σε φίλο μου. Του έκλεψαν το τηλέφωνο, έβλεπε το στίγμα του κανονικά στην Ομόνοια για περίπου 24 ώρες. Πήρε τηλέφωνο αστυνομία, του είπαν δεν ασχολούμαστε με αυτά και τέλος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα... στα ενδότερα της εταιρίας...

η λειτουργία Find My Mobile  διασφαλίζει ότι το Galaxy θα είναι σε θέση να βρει τοv χρήστη ακόμα κι αν αυτό είναι εκτός δικτύου, δεδομένων και Wi-Fi :D

Επεξ/σία από htaccess
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Κάποτε θα πρέπει να ανοίξει, εκτός και αν εκλάπει για ανταλλακτικά...

Ειδικος δεν ειμαι ,αλλα εκει που θα "ανοιξει" σε αλλο τοπο , σε αλλη χωρα  μεσα σε ενα

κλωβο (faraday το λενε;  ) δεν θα το πιανει ουτε η CIA , KGB  ,ουτε κανενα αλλο ευαγες ιδρυμα.

Θα περαστει μια φρεσκια ρομ και μη τον ειδατε  τον ...παναη ... Τα σοβαρα κλεφτρονια εχουν

και σοβαρους κλεπταποδοχους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Μικροτσίπ που διαβάζει τις κρυφές σου επιθυμίες. Κάποιοι το ονομαζουν και τσιπ λουσιφερ.

Μπορεί να κάνουμε πλακίτσα, αλλά το ερώτημα είναι πραγματικό. Όπως δεν ξέρεις με πιο πρωτόκολλο επικοινωνούν τα τηλέφωνα μεταξύ τους, έτσι δεν ξέρεις τι άλλο γίνεται πίσω από την πλάτη μας.

Το στίγμα του καθένα μας είναι η βασικότερη πληροφορία και χρησιμοποιείται αβέρτα... Τώρα μας λένε ότι το στίγμα μεταδίδεται και εκτός δικτύου... Αλλά ξέχασα, μπορείς να το "κλείσεις". Την εφαρμογή, όxι την προδοσία του στιγματός σου.

Επεξ/σία από petasis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...