faf Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Hi everyboby! έχω φτιάξει ένα forum phpbb για την σχολή μου, και θέλω να βάλω υποστήριξη για ελληνικά. Ακολούθησα τις οδηγίες ακριβώς, και στο configuration του admin έχω επιλέξει σαν default greek, αλλα παρόλα αυτά δεν καταφέρνω να αλλάξω γλώσσα. Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι απελπισμένος.
Tipos Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Έχεις βάλει μέσα στον φάκελο language τον φάκελο lang_greek ο οποίος περιέχει τα κατάλληλα αρχεία στην ελληνική γλώσσα για το phpbb ?? Αν ναι, δοκίμασε να επιλέξεις στο configuration ενος χρήστη τα ελληνικά και δες αν δουλεύει…
faf Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 OK έφτιαξα! Άλλο ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως.
leftezi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Για πέστε μου κι εμένα ποιο ήταν το πρόβλημα γιατί και εγώ ενώ επιλέγω Ελληνικά στο General Configuration, κάνω Submit αλλά δεν αλλάζει σε ελληνικά, παραμένει στα Αγγλικά. Ναι, έχω βάλει και εγώ μέσα στο language/ τον φάκελο lang_greek και τον ελληνικό φάκελο "lang_greek" του Subsilver theme με τα ανάλογα εικονίδια μέσα στο templates/subSilver/images/ Έκδοση phpBB 2.0.20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.