apri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nikοs είπε To ποσοστό το βρήκα , την κατάσταση δεν βρίσκω... σε προηγούμενες εκδόσεις πατώντας otpion + click πάνω στην μπαταρία σου έβγαση την κατάσταση της μπαταρίας. https://mashtips.com/check-battery-health-on-macbook/
nikοs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δεν έχω την επιλογή αυτή εγώ... 4 λεπτά πριν, apri είπε https://mashtips.com/check-battery-health-on-macbook/ 4 λεπτά πριν, apri είπε https://mashtips.com/check-battery-health-on-macbook/
alexakos89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Έφτιαξε το utube sync με airplay και denon avr σε εμενα. Με το Catalina δεν είχα sync σε ηχο και εικόνα.
Mp@mp1s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση έχασα το εικονίδιο των downloads στο safari, ξέρει κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω? Απ το customise toolbar δεν υπάχει για να το κάνω drag and drop. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Mp@mp1s
sariil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Mp@mp1s είπε Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση έχασα το εικονίδιο των downloads στο safari, ξέρει κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω? Απ το customise toolbar δεν υπάχει για να το κάνω drag and drop. Το έχεις ενεργό?
Mp@mp1s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, sariil είπε Το έχεις ενεργό? Για κάποιο λόγο είναι γκριζαρισμένο και στα 2 τα Μακ μου
sariil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Mp@mp1s είπε Για κάποιο λόγο είναι γκριζαρισμένο και στα 2 τα Μακ μου Το κουμπί δεν εμφανίζεται εάν η λίστα λήψεων είναι άδεια και το Show Downloads είναι γκρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι και ξαναδές το.
Mp@mp1s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, sariil είπε Το κουμπί δεν εμφανίζεται εάν η λίστα λήψεων είναι άδεια και το Show Downloads είναι γκρι. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι και ξαναδές το. Μέχρι τώρα το δοκίμαζα με εικόνες και για κάποιο λόγο ενώ τις κατέβαζε το κουμπί δεν εμφανιζόταν, τώρα το δοκίμασα με ένα αρχεία και εμφανίστηκε , σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο σου
TsibasR21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή για να εγκατασταθεί το νέο λογισμικό, αφού φόρτωσε η αρχική μπάρα μου εμφάνισε πρόβλημα και μου εμφάνισε το παρακατω μήνυμα, χωρίς να μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια. Έχει κανείς κάποια λύση να προτείνει;
skiabox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Με το που μπήκε το Big Sur 11.1 η ανάλυση της εξωτερικής οθόνης έπεσε κατά πολύ. Από ότι βλέπω πήγε και έφτιαξε καινούρια profiles ενώ βλέπω ότι υπάρχει και το παλιό. Ξέρει κανείς πως γίνεται να ενεργοποιήσω το παλιό profile; Ευχαριστώ. Βρέθηκε μια πρόχειρη λύση (κλείνεις την εξωτερική οθόνη και την ξανά-ανοίγεις) αλλά μιλάμε για χοντράδα τώρα. https://forums.macrumors.com/threads/after-udpate-to-11-1-external-4k-monitor-is-no-longer-working-over-1080p.2275376/
fanastas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ειμαι με macbook pro 2015, fiber 100 με ethernet. Αναβάθμιση σε 11.1 χθες και πλέον το Safari σέρνεται όσο ποτέ! Περιμένω περίπου 8 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει καινούρια σελίδα (οποιαδήποτε), αλλά και γενικά, πέρα του browsing, είναι πολύ αργό στα responses για όλες του τις λειτουργίες (πχ στο άνοιγμα/κλείσιμο πλαϊνής στήλης, bookmarks κτλ). Υποτίθεται ότι θα γινόταν πιο γρήγορο από ποτέ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από fanastas
konto7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα , προσπαθώ να κάνω update στο Big Sur 11.1 και μόλις ξεκινάει το Download μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου στο Ίντερνετ ( ενώ δεν υπάρχει καμία αποσύνδεση) , επίσης από τότε που έβαλα το Big Sur αισθάνομαι ότι το Mac έγινε πιο αργό και έχει κολλήματα .. iMac 27 (2019) Ευχαριστω πολύ
nikpap2000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα παιδια σκέφτομαι να βάλω το big sure σε macbook pro 2017 αλλά διαβάζω ότι κάποια παθαίνουν μπρικ ακόμα και του 2017/18 /19 υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί με κάποιο απντειτ εννοω πριν το κατεβάσει κάποιος
Mp@mp1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/12/2020 στις 9:34 ΜΜ, konto7 είπε Καλησπέρα , προσπαθώ να κάνω update στο Big Sur 11.1 και μόλις ξεκινάει το Download μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση μου στο Ίντερνετ ( ενώ δεν υπάρχει καμία αποσύνδεση) , επίσης από τότε που έβαλα το Big Sur αισθάνομαι ότι το Mac έγινε πιο αργό και έχει κολλήματα .. iMac 27 (2019) Ευχαριστω πολύ Καλησπέρα, και Χρόνια Πολλά πιστεύω ότι μετά απ το update θα στρώσει σ εμένα πάντως σε iMac 27 5k (2015) δεν είχα κανένα θέμα με κολλήματα. Σχετικά με την ταχύτητα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά πιστεύω ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή και την διαπίστωσα σε export video Στις 17/12/2020 στις 10:40 ΠΜ, fanastas είπε Καλημέρα. Ειμαι με macbook pro 2015, fiber 100 με ethernet. Αναβάθμιση σε 11.1 χθες και πλέον το Safari σέρνεται όσο ποτέ! Περιμένω περίπου 8 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει καινούρια σελίδα (οποιαδήποτε), αλλά και γενικά, πέρα του browsing, είναι πολύ αργό στα responses για όλες του τις λειτουργίες (πχ στο άνοιγμα/κλείσιμο πλαϊνής στήλης, bookmarks κτλ). Υποτίθεται ότι θα γινόταν πιο γρήγορο από ποτέ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά μετά απ το 11.1 το έκανε ή και στο 11 ?
fanastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Mp@mp1s είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά μετά απ το 11.1 το έκανε ή και στο 11 ? Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το αργό browsing το έκανε από τα 11... τα late responses σε όλες τις λειτουργίες τα άρχισε στην 11.1 αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα