darklordvader77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 12:56 ΜΜ, skiabox είπε Ναι υπάρχει θέμα. Το Adguard εγώ το έβγαλα και έβαλα δύο χωριστά ad blockers σε chrome και safari. Αυτό το έκανα γιατί κράσαρε το flutter συνέχεια. Βλέπω βέβαια σήμερα ότι μπορεί να λυθεί αυτό απενεργοποιώντας το google analytics από το flutter! https://github.com/AdguardTeam/AdguardForMac/issues/773 Πάντως για να το πήγανε το μπλοκάρισμα των google analytics από τον browser (https://appleinsider.com/articles/20/06/22/safari-now-blocks-google-analytics-on-sites-new-privacy-report-feature-shows) στο λειτουργικό, σοβαρεύει το πράγμα. Το adguard μου δούλεψε ΜΟΝΟ αφότου απενεργοποίησα το SIP (System Integrity Protection) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, darklordvader77 είπε Το adguard μου δούλεψε ΜΟΝΟ αφότου απενεργοποίησα το SIP (System Integrity Protection) To έχω βάλει τώρα να τρέχει μόνο στον safari. Είναι και δωρεάν αν το βάλεις έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ylianos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) επαναφέρω το θέμα μιας και δεν απάντησε κανείς μήπως ξέρει... από τότε που έβαλα big sur σταμάτησε να λειτουργεί το facebook σε όλους τους browsers - can't establish a secure connection - Έσβησα όλες τις cache, history, cookies αλλά τίποτα... είναι θέμα πιστοποιητικών απ ό,τι καταλαβαίνω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από ylianos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, alexakos89 είπε Γιατί δεν βάζεις widget calendar ? Δεν θελω widget, ασε που απο τοτε που κατηργησαν το dashboard δεν ξερω καν που βοσκουν αυτα... Θελω ενα μικρο 'καλενταρακι', σε μικρο παραθυρακι, που να μπορω να το συρω οπου θελω, πχ πανω απο αλλα παραθυρα, και να ειναι compact και minimal. Αυτο των system preferences μου κανει μια χαρα, αλλα εκει που με ενα κλικ πανω δεξια, κατεβαινε και το εβλεπα, τωρα πατωντας εκει, βγαζει notifications, και πρεπει να παω 'χειροκινητα' με περισσοτερα κλικ, να το ανοιξω μεσα απο το system preferences. Μπορω να κανω το big sur να μην δειχνει notifications οταν παταω δεξια εκει πανω στο menu bar, εκει που δειχνει την ωρα; Τι πηγαν και το χαλασαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 2:27 ΜΜ, toxotis67 είπε Αν έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει σε pro late 2013 που είναι και το παλιότερο μηχάνημα που μπορεί να το δεχτεί, ας μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ. Έχω pro late 2013 και πάει μια χαρά, ίσως λίγο καλύτερα από πριν, ως προς την ταχύτητα και την ομαλότητα. Θυμήσου όμως να απενεργοποιήσεις το Enable Power Nap while on battery power, γιατί είδα ότι δεν κάνει για τις "δουλεμένες" μπαταρίες μας δυστυχώς. Αν και μου φαίνεται ότι γενικά εξαντλεί την μπαταρία γρηγορότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 2:27 ΜΜ, toxotis67 είπε Αν έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει σε pro late 2013 που είναι και το παλιότερο μηχάνημα που μπορεί να το δεχτεί, ας μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ. Don't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis67 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, sariil είπε Έχω pro late 2013 και πάει μια χαρά, ίσως λίγο καλύτερα από πριν, ως προς την ταχύτητα και την ομαλότητα. Θυμήσου όμως να απενεργοποιήσεις το Enable Power Nap while on battery power, γιατί είδα ότι δεν κάνει για τις "δουλεμένες" μπαταρίες μας δυστυχώς. Αν και μου φαίνεται ότι γενικά εξαντλεί την μπαταρία γρηγορότερα. Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τη μπαταρία. 6 ώρες πριν, bioentre είπε Don't do it I did it, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα, εκτός από το ελαφρώς γρηγορότερο φάγωμα της μπαταρίας όπως είπε και ο φίλος πιο πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 9:48 ΜΜ, alexakos89 είπε Γιατί δεν βάζεις widget calendar ? Ποιο widget είναι αυτό κάτω από το calendar ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 parcel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, mindreader είπε Δεν θελω widget, ασε που απο τοτε που κατηργησαν το dashboard δεν ξερω καν που βοσκουν αυτα... Θελω ενα μικρο 'καλενταρακι', σε μικρο παραθυρακι, που να μπορω να το συρω οπου θελω, πχ πανω απο αλλα παραθυρα, και να ειναι compact και minimal. Αυτο των system preferences μου κανει μια χαρα, αλλα εκει που με ενα κλικ πανω δεξια, κατεβαινε και το εβλεπα, τωρα πατωντας εκει, βγαζει notifications, και πρεπει να παω 'χειροκινητα' με περισσοτερα κλικ, να το ανοιξω μεσα απο το system preferences. Μπορω να κανω το big sur να μην δειχνει notifications οταν παταω δεξια εκει πανω στο menu bar, εκει που δειχνει την ωρα; Τι πηγαν και το χαλασαν... Για το καλεντάρι που θες δοκίμασε το Itsycal https://www.mowglii.com/itsycal/ μικρο παραμετροποιησιμο ελαφρύ και το καλύτερο δωρεάν!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gagarin είπε Για το καλεντάρι που θες δοκίμασε το Itsycal https://www.mowglii.com/itsycal/ μικρο παραμετροποιησιμο ελαφρύ και το καλύτερο δωρεάν!!! Το δοκιμασα. Αλλα δεν βλεπω να μπορω να μετακινησω το παραθυρο του, οπου θελω στην οθονη, οπως κανω με το calendar του system preferences. Το itsycal, δειχνει να ειναι στερεωμενο στην menu bar. Μπορει να ξεκολησει και να το συρω οπου θελω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, mindreader είπε Το δοκιμασα. Αλλα δεν βλεπω να μπορω να μετακινησω το παραθυρο του, οπου θελω στην οθονη, οπως κανω με το calendar του system preferences. Το itsycal, δειχνει να ειναι στερεωμενο στην menu bar. Μπορει να ξεκολησει και να το συρω οπου θελω; Όχι φίλε μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ιδέα μου ή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία στο Big Sur; Παρατηρώ τουλάχιστον 40% περισσότερο battary drain από πριν!! Επίσης βρήκε κανείς πως βλέπουμε κατάσταση μπαταρίας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nikοs είπε Ιδέα μου ή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία στο Big Sur; Παρατηρώ τουλάχιστον 40% περισσότερο battary drain από πριν!! Επίσης βρήκε κανείς πως βλέπουμε κατάσταση μπαταρίας ; Αν εννοείς ποσοστό , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, apri είπε Αν εννοείς ποσοστό , To ποσοστό το βρήκα , την κατάσταση δεν βρίσκω... σε προηγούμενες εκδόσεις πατώντας otpion + click πάνω στην μπαταρία σου έβγαση την κατάσταση της μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα