darksoul93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας καθώς βρίσκομαι σε αναζήτησή νέου κινητού. Έχω ένα Huawei P20 128gb , το οποίο αν και είναι σε αριστη κατάσταση έχει αρχίσει να κολλάει αρκετά πλέον. Θα ήθελα κάτι με: εξίσου καλή κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη, όχι Huawei λόγο αναβαθμίσεων και google play. Να μην κολλάει μετά από 2 χρόνια... Με μάξιμουμ μπατζετ 350-400. Αγορά μόνο από Ελλάδα. Ευχαριστω.
osfp1978 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι οχι huawei;Το app gallery εμπλουτιζεται καθε μερα και ελαφρωνει το τηλεφωνο. Αν θες play store τοτε nova 5t ή honor 20..... Και εδω μια συγκριση.... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9615&idPhone2=9107&idPhone3=9803 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από osfp1978 1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 εδω δεν κολαει το Redmi Note 4 που εχω σχεδον 4 χρονια πως κολαει η υπο-ναυαρχιδα της huawei καντου κανα hard reset να δεις αν θα στρωσει.... Διαφορετικα δες κανα Poco F2 pro 1 1
filip123go Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Και εγώ με p20 lite είμαι και πάει σφαίρα σε ότι και αν του έχω ρίξει (δεν παίζω games όμως) . Καν' του ένα hard reset. Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω και επειδή θέλω να πάω πάλι σε huawei, περιμένω τις εκλογές στην Αμερική, μήπως και γίνει τίποτα και αρθούν οι περιορισμοί. Αλλιώς στο Budget υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινητά. Το Poco που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ένα από αυτά. Όσοι σχολιάζετε ότι το Android κολλάει πάντα και παντού, είστε τι ίδιο γραφικοί με αυτούς που σχολιάζουν ότι τα iPhone είναι για πέταμα και δεν θα έπρεπε να τα αγοράσει κανείς. 2
mpeliaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ισχύει το p20 έχει kirin 970.εχει φίλος το p20pro και πάει σφαίρα. Κάτι έχεις κάνει μάλλον. Δες τι παίζει στο χώρο αποθηκεύσεις μήπως πρέπει να βάλεις τπτ στο cloud για να το ελαφυνεις. Επίσης κάνε ένα factory reset ίσως κάποια ενημέρωση δεν περαστικά σωστά. Ωραία εναλλακτική είναι το Mate 20 pro. Μεταχειρισμένο είναι στα χρήματα που θες. Και παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις.
26ska Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Poco f2 proχωρις δεύτερη σκέψη σε αυτά τα χρήματα,το κινητό είναι φοβερο!
MikeKata Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε άλλες εποχές δε θα πρότεινα Pixel ούτε κατ'ελάχιστο, αλλά με 350€-400€ budget, το καινούριο Pixel 4a είναι πολύ καλή επιλογή. Stock Android, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη ταχύτητας και διαχείρισης ενέργειας σε σχέση με τα skins της κάθε άλλης εταιρίας, αναβαθμίσεις για 3 χρόνια άμεσα και κάμερα αστέρι στην κατηγορία του (λόγω του software, όχι λόγω αισθητήρα). Αλλιώς,με 50€ παραπάνω είναι το OnePlus Nord, ή σε πιο φθηνό θα πήγαινα για Mi 10 Lite ή Mi Note 10 Lite ή Poco F2. Μπορείς επίσης να περιμένεις ένα μήνα, όπως φαίνεται βγάζει η OnePlus και πιο φθηνό από το Nord με το Snapdragon 690 πάνω. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από MikeKata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα