Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Γεια σας παιδιά έχω ένα daytona sprinter 125 θέλω να μάθω τι παίζει με τα γρανάζια επειδή μένω σε ανηφόρα και επειδή το στρώνω το παπί το πάω με 10 km περίπου τη ώρα για να μη ζορίζει (πράγμα που είναι πολύ μικρή ταχύτητα ειδικά όταν έχω αυτοκίνητο πίσω μου) ήθελα να ρωτήσω αν του αλλάξω τα γρανάζια α να χάσω λίγο από τελική και να έχω καλύτερη εκκίνηση κατά πόσο θα επηρεάσει το στρώσιμο και αν το επηρεάζει ,και πόσο κοστίζει πάνω κάτω
Bitbit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Με 10km? Μας τρολάρεις ρε φίλε; Το βάζεις μπροστά ή απλά ανεβαίνεις πάνω και το σπρώχνεις με τα πόδια; Δε χρειάζεται να πηγαίνεις με 10, το στρώσιμο πάει με τις στροφές. πχ 4000. που σημαίνει άνετα μπορείς να πας αρκετά παραπάνω. Φαντάζομαι τι μπινελίκια θα ακούς αν είναι στενός ο δρόμος και δε μπορούν να σε προσπεράσουν τα αυτοκίνητα. και θα έχουν και δίκιο. Spoiler Άνετα μπορείς να βάζεις κόντρες με το ανηψάκι μου, έχει ένα ποδήλατο με βοηθητικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι ότι και να βάλω Γκάζι άντε να πάει 15 χιλιόμετρα και αυτό να ζορίζει μιλάω για ανηφόρες που είναι τέντα ούτε Δευτέρα δεν μπαίνει οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς σε ανηφόρες πάει αργά για αυτό ρωτάω μήπως να του βάλω κάνα γρανάζι να πάρει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα Και δεν ακούω κανένα μπινελίκι γιατί τις περισσότερες φορές τους αφήνω να περάσουν γιατί βλέπουν ότι ακόμα δεν ξέρω καλά Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Manolis20 είπε Το πρόβλημα είναι ότι και να βάλω Γκάζι άντε να πάει 15 χιλιόμετρα και αυτό να ζορίζει μιλάω για ανηφόρες που είναι τέντα ούτε Δευτέρα δεν μπαίνει οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς σε ανηφόρες πάει αργά για αυτό ρωτάω μήπως να του βάλω κάνα γρανάζι να πάρει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα Και δεν ακούω κανένα μπινελίκι γιατί τις περισσότερες φορές τους αφήνω να περάσουν γιατί βλέπουν ότι ακόμα δεν ξέρω καλά Αν δεν μπαίνει ουτε δευτέρα γιατί κρεμάει τοτε τι θα κάνει ενα γρανάζι που δίνει παραπάνω χλμ;Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι κάνουν τα γρανάζια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν μπαίνει ουτε δευτέρα γιατί κρεμάει τοτε τι θα κάνει ενα γρανάζι που δίνει παραπάνω χλμ;Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι κάνουν τα γρανάζια. Το λέω γιατί με το αμάξι π.χ. πιάνω τα 20 km με το παπί όπως είπα 15 και το έψαξα λιγάκι είδα ότι με τα γρανάζια μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω επιτάχυνση και απλά θα χάσω από τελική δεν ξέρω για αυτό ρωτάω
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Manolis20 είπε Το λέω γιατί με το αμάξι π.χ. πιάνω τα 20 km με το παπί όπως είπα 15 και το έψαξα λιγάκι είδα ότι με τα γρανάζια μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω επιτάχυνση και απλά θα χάσω από τελική δεν ξέρω για αυτό ρωτάω Ποσα χλμ θα στρώνεις το παπί;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποσα χλμ θα στρώνεις το παπί; Χίλια χιλιόμετρα μου είπανε έχω άλλα 700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα