giannis2429 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Έβαλα για ενοικίαση ένα σπίτι στην χρυσή ευκαιρία και μου ήρθε ένα μήνυμα στο viber το οποίο έλεγε ''Καλησπέρα. Είμαστε από την περιοχή και ενδιαφερόμαστε να ενοικιάσουμε το σπίτι .Στείλτε μας εδώ αν μπορείτε μήνυμα να κανονίσουμε να το δούμε από κοντά.'' Υπάρχει φώτο και nickname στην επαφή Το θέμα είναι οτι στην χε έχω 2 τηλέφωνα επικοινωνίας και μου εκανε εντύπωση γιατί να μιλήσουμε μόνο μέσω viber. Μπορώ να δω απο το viber τον αριθμό του κινητού? Ισως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά δεν μου χει ξανατύχει. Να απαντήσω λέτε?
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καμιά φορά λόγω διακριτικότητας ωραρίου υπάρχει κόσμος (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) που στέλνουμε μήνυμα μην τυχον και είναι ακατάλληλη ώρα. Για μένα στείλε ένα μήνυμα πίσω να σε καλέσουν την τάδε ώρα. Problem solved. 1
VASKOUK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Υπάρχει φώτο και nickname στην επαφή Μπορώ να δω απο το viber τον αριθμό του κινητού? Αν πατήσεις στη φωτό / εικονίδιο δεν σου βγάζει το νούμερο του κινητού ? Και αν το μάθεις το νούμερο τους τι θα κάνεις ?Αν τους πάρεις τηλέφωνο είναι το ίδιο με το να στείλεις μήνυμα . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από VASKOUK
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Επίσης στέλνουν το ίδιο μήνυμα από το να κάνουν 300 τηλέφωνα
SB_1957 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Έβαλα για ενοικίαση ένα σπίτι στην χρυσή ευκαιρία και μου ήρθε ένα μήνυμα στο viber το οποίο έλεγε ''Καλησπέρα. Είμαστε από την περιοχή και ενδιαφερόμαστε να ενοικιάσουμε το σπίτι .Στείλτε μας εδώ αν μπορείτε μήνυμα να κανονίσουμε να το δούμε από κοντά.'' Υπάρχει φώτο και nickname στην επαφή Το θέμα είναι οτι στην χε έχω 2 τηλέφωνα επικοινωνίας και μου εκανε εντύπωση γιατί να μιλήσουμε μόνο μέσω viber. Μπορώ να δω απο το viber τον αριθμό του κινητού? Ισως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά δεν μου χει ξανατύχει. Να απαντήσω λέτε? Επιλέγεις επαφές στο viber και σου δείχνει τα νούμερα τηλεφώνου της κάθε επαφής.
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Και εγώ σε διάφορες αγγελίες, βάζω τον αριθμό πρώτα στο viber για να δω αν το χρησιμοποιεί ο άλλος. Αν ναι, το προτιμώ για να μην ενοχλήσω/ενοχλήσουν εμένα. 1
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μερικοι προτιμουν τα μηνυματα παρα τα τηλεφωνα, για εναν σωρο διαφορετικους λογους. Δεν ειναι περίεργο πάντως να λαμβανεις μηνυμα στο Viber. Απλα απαντα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Mια χαρά είναι το viber, πλέον το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος 2
Giorgos9004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Πού είναι το περίεργο στο μήνυμα??? Αν δεν θες να τον χάσεις απαντάς κανονικά... 😎 1
giannis2429 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Απάντησα, διαβάστηκε αλλά δεν πήρα απάντηση 😕
giannis2429 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Εν τω μεταξύ το κινητό που βγάζει στο Viber έχει φραγή εισερχομένων.. Στο μήνυμα πρότεινα να συναντηθούμε σε ένα γνωστό σημείο της περιοχής για να πάμε μαζί στο σπίτι αλλά μάλλον δεν άρεσε σαν ιδέα.. και δεν απάντησε. Απάτη μου μυρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα