Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops - Cold War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψήνομαι  να αγορασω ενα cod για multiplayer.

πιο αξιζει περισσοτερο, το modern warefare  η το cold war(που εχει και προσφορα)?

(στο warezone μου αρεσε μονο το king slayer, που ειχε λιγο χαμο αλλα το εβγαλαν)

Επεξ/σία από DjAde
Δημοσ.
16 ώρες πριν, DjAde είπε

ψήνομαι  να αγορασω ενα cod για multiplayer.

πιο αξιζει περισσοτερο, το modern warefare  η το cold war(που εχει και προσφορα)?

(στο warezone μου αρεσε μονο το king slayer, που ειχε λιγο χαμο αλλα το εβγαλαν)

Κανένα δεν είναι τέλειο αλλά το BO CW έχει πολύ καλύτερη ροη. Το ΜW δίνει την εντύπωση πως δημιουργήθηκε μόνο για το Warzone και αυτό ένα σωρό θέματα έχει με bugs, stutter κλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mtifosi είπε

Κανένα δεν είναι τέλειο αλλά το BO CW έχει πολύ καλύτερη ροη. Το ΜW δίνει την εντύπωση πως δημιουργήθηκε μόνο για το Warzone και αυτό ένα σωρό θέματα έχει με bugs, stutter κλπ.

Με ενδιαφέρει κυρίως να εχει κοσμο τωρα και μελλοντικά.

Και τα multiplayer mode να ειναι με πολλούς παίκτες πχ 32v32,64v64+

Ποιο απο τα δυο πιστεύετε?

• Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις τελειωσα το campaign, αξίζει να κανείς τα achievement? Σου ξεκλειδώνει τπτ αν τα κανείς; Πχ κανένα skin κτλπ η να μην ασχοληθώ άλλο και βουρ στο πατσά(multiplayer)!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DjAde είπε

Ετσι οπως το θετεις μαλλον το Battlefield θα ηταν καλυτερη επιλογη με πολλους παικτες. Το MW εχει 32vs32 αλλα δεν συγκρινεται με το BF. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνει 19.7€ από Αργεντινή με vpn.

έχει πάρει κανείς στο Bnet έτσι ποτέ;

γενικά αξίζει το παιχνίδι ή @@ ?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

το παιχνιδι campaign εχει; προσπαθω να το βρω απο τον θειο αλλα κανεις δεν το χει βγαλει

έχει ναι, αλλά αυτό που λέει ο @Fulgore.

btw ο τρόπος με το vpn δε λειτουργεί, γιατί πρέπει να χεις πάει το account σου γενικά Αργεντινή και γίνεται μόνο με ticket.
Αυτό που λειτουργεί, είναι να το πάρεις από το αμερικάνικο store και να πληρώσεις σε αμερικάνικα δολάρια κάπου 33€, άρα πιο φθηνά από τα 39.99€ που κάνει εδώ

Δημοσ.

Tα εχω ολα ultraρισμενα + RT On + DLSS Max Quality. Το παιχνιδι γιατι εχει τοσο "blurry"/"filmic grainy" feel?

Αναγκάστικα να βάλω φιλτρο απο το GeForce Experience με "Ignore filmic grain" 100% + "Sharpness" 20% για να φαινεται νορμαλ...

Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 1:07 ΜΜ, DjAde είπε

Τα cod δεν είναι battlefield που έχουν κόσμο και μετά από χρόνια, αν εξαιρέσουμε το cod 4 και τα 2 πρώτα black ops που κράτησαν αρκετά τα υπόλοιπα μπαίνουν στην ουσία στο χρονοντούλαπο αφού κάθε χρόνο βγαίνει νέος τίτλος. 

Τα δύο τελευταία που βγήκαν και λόγο warzone,  το cold war αλλά και το περσινό modern θεωρώ πως θα έχουν κόσμο περισσότερο καιρό. 

Είναι αρκετά καλά σαν cod οπότε και βάση τιμής διάλεξε και πάρε. 

Κάποιοι αναφέρουν προβλήματα,  εγώ στο modern ποτέ δεν είχα θέμα και το σύστημα μου δεν θεωρείται και τούμπανο,  ryzen 5 και rx κάρτα γραφικών έχω με 16 gb μνήμη. 

3 ώρες πριν, DionGR είπε

Tα εχω ολα ultraρισμενα + RT On + DLSS Max Quality. Το παιχνιδι γιατι εχει τοσο "blurry"/"filmic grainy" feel?

Αναγκάστικα να βάλω φιλτρο απο το GeForce Experience με "Ignore filmic grain" 100% + "Sharpness" 20% για να φαινεται νορμαλ...

Βγάλε το DLSS. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Τα cod δεν είναι battlefield που έχουν κόσμο και μετά από χρόνια, αν εξαιρέσουμε το cod 4 και τα 2 πρώτα black ops που κράτησαν αρκετά τα υπόλοιπα μπαίνουν στην ουσία στο χρονοντούλαπο αφού κάθε χρόνο βγαίνει νέος τίτλος. 

Τα δύο τελευταία που βγήκαν και λόγο warzone,  το cold war αλλά και το περσινό modern θεωρώ πως θα έχουν κόσμο περισσότερο καιρό. 

Είναι αρκετά καλά σαν cod οπότε και βάση τιμής διάλεξε και πάρε. 

Κάποιοι αναφέρουν προβλήματα,  εγώ στο modern ποτέ δεν είχα θέμα και το σύστημα μου δεν θεωρείται και τούμπανο,  ryzen 5 και rx κάρτα γραφικών έχω με 16 gb μνήμη. 

Βγάλε το DLSS. 

Eβγαλα το DLSS + το RT + 10% Sharpness Nvidia Control Panel και εγινε ανθρωπινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...