Geo.grv Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Γεια σας παιδια , δουλευω δυο χρονια τωρα σαν full stack dev(asp net core κλπ) σε μια τουριστικη επιχειρηση. Δεδομενης της καταστασης με τον covid, δεν γνωριζω το μελλον μου σε αυτη την εταιρεια αλλα και οτι ειμαι κατοικος νησιου, δεν εχω επαφες με αλλους developers ή με εταιριες που να ασχολουνται με την αναπτυξη. Το ερωτημα μου ειναι το εξης, τι ευκαιριες θα εχω σαν junior developer στην ελλαδα; Αξιζει να κοιταξω για εξω (δεδομενου οτι και ελλαδα θα πρεπει να μετακομισω,πχ αθηνα-500κμ+ μακρυα);
zenwalk23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Γιατι ψαχνεις junior θεση μετα απο 2 χρονια; Γενικα οι περισσοετερες θεσεις ειναι σε C# αυτη τη περιοδο, μπορεις να ξεκινησεις να στελνεις βιογραφικα αφου ουτως ή αλλως αυτη τη περιοδο οι περισσοτερες συνεντευξεις γινονται απο αποσταση.
Geo.grv Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Γιατι ψαχνεις junior θεση μετα απο 2 χρονια; Γενικα οι περισσοετερες θεσεις ειναι σε C# αυτη τη περιοδο, μπορεις να ξεκινησεις να στελνεις βιογραφικα αφου ουτως ή αλλως αυτη τη περιοδο οι περισσοτερες συνεντευξεις γινονται απο αποσταση. Οσο καιρο δουλευω, ημουν ο μονος developer στο γραφειο. Δεν ξερω πως θα ειναι μια δουλεια σε αλλο περιβαλλον που ασχολειτε αποκλειστηκα με το λογισμικο. Η μονη απαιτηση ηταν να "τρεχει", tests κλπ ουτε για αστειο και δεν νιωθω σιγουρος για τις ικανοτητες μου στο να γραφω επαγγελματικο κωδικα ( οχι αλγοριθμικα).
Papakaliati Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Αμα θέλεις να κοιτάξεις έξω, γιατί όχι; Σίγουρα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κανεις μια κίνηση αμεσα, μιας και όπως ανέφερες είσαι σε μια θέση που πλέον δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα καινούργιο σε γνώσεις. Ειμαι μεγάλος believer ότι τα πρώτα χρόνια κάθε 2, μαξ 3 χρόνια πρέπει να αλλάζεις εταιρίες, μιας και συνήθως ότι είχες να πάρεις, το εχεις πάρει ήδη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα