Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλσπέρα σε όλους,

επειδή είμαι λιγάκι ανίδεος επί του θέματος και επειδή έχω κάνει χρυσό το polis park μπορείτε να προτεινετε στεγασμένα παρκινγκ στο κεντρο αθήνας - ομονοια - μεταξουργειο - ευαγγελισμό με καλές τιμές?

Επεξ/σία από poihths
Δημοσ.

Τι είναι το "παρκινγκ" στο "κεντρο αθηνας";

Προτιμότερο να παρκάρεις κάπου ασφαλέστερα  κοντά σε μετρό/ηλεκτρικό και να βγάλεις μία κάρτα για τα μέσα παρά να ψάχνεις πάρκινγκ στο κέντρο της αθήνας. Και πιο φθηνά θα σου έρθει.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια μικρά πάρκινγκ 10-15 αυτοκινήτων που τα χρεώνουν με το μήνα αλλά τα κρατάνε για κατοίκους κυρίως. Παίζουν απο 50 έως 80 ανάλογα τις παροχές και τη τοποθεσία αλλά πρέπει να ρωτήσεις στόμα με στόμα.

Τώρα αν ξέρεις κάποιος άλλος κατι συγκεκριμένο και σου πει καλώς, εγώ πάντα είχα δικό μου παρκινγκ και μηχανάκι για το κέντρο οπότε δεν χρειάστηκα..

Δημοσ.

εχει περιξ δροσοπουλου και αγιου μελετιου αν ξερεις απο Αθηνα με χαμηλες τιμες.

Και στο μεταξουργειο ειδικα στα στενα περιξ πλατειας καραισκακη (πισω απο τη μερια τροχαιας)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poihths είπε

Καλσπέρα σε όλους,

επειδή είμαι λιγάκι ανίδεος επί του θέματος και επειδή έχω κάνει χρυσό το polis park μπορείτε να προτεινετε στεγασμένα παρκινγκ στο κεντρο αθήνας - ομονοια - μεταξουργειο - ευαγγελισμό με καλές τιμές?

Δοκίμασε το Parkaround ωστέ να κάνεις μια έρευνα περί κόστους-διαθεσιμότητας...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Δοκίμασε το Parkaround ωστέ να κάνεις μια έρευνα περί κόστους-διαθεσιμότητας...

με ολο το σεβασμο αλλα οσα παρκιν εγραψα δεν ειναι σε καμμια εφαρμογη: μιλαμε για συνοικιακα παρκιν που ειναι χρονια και κυριως δουλευουν με εργαζομενους/κατοικους. Αν ομως πας απο εκει εχουν θεσεις και για επισκεπτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

με ολο το σεβασμο αλλα οσα παρκιν εγραψα δεν ειναι σε καμμια εφαρμογη: μιλαμε για συνοικιακα παρκιν που ειναι χρονια και κυριως δουλευουν με εργαζομενους/κατοικους. Αν ομως πας απο εκει εχουν θεσεις και για επισκεπτες.

Κακό γι αυτούς...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...