blueakamah Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ειμαι android developer με αρκετή εμπειρία, και ψάχνω ιδέες για android apps που θα βοηθούν τον χρηστη. Εχετε να προτείνετε καποια ιδεα?
Sacadmerde Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, blueakamah είπε Ειμαι android developer με αρκετή εμπειρία, και ψάχνω ιδέες για android apps που θα βοηθούν τον χρηστη. Εχετε να προτείνετε καποια ιδεα? Sorry για το highjacking, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά αυτών των ερωτήσεων με τις ερωτήσεις: "Γεια σας, έχω μία καλή ιδέα και θέλω developers" Μία εφαρμογή έχει δύο κύρια στοιχεία: α) την ιδέα, δηλαδή το τι θα κάνει η εφαρμογή, τι πρόβλημα θα λύνει και πώς, και β) την υλοποίησή της. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί στην δική σου περίπτωση φαντάζει αποδεκτό να ρωτάει κανείς να του δώσουν το ένα από τα δύο κύρια στοιχεία, ενώ εάν κάποιος ζητάει την υλοποίηση τότε διάφοροι θαμώνες πέφτουν πάνω του να του πουν διάφορα. Στα δικά μου μάτια (του χώρου της επιστήμης των υπολογιστών), φαίνεται σαν βλέπω την φράση "karma is a bitch" να υλοποιείται. Υ.Γ. Εννοείται ότι οι ιδέες είναι πολύτιμες και κανείς δεν θα πρέπει να τις δίνει έτσι αφιλοκερδώς. Εάν δεν έχεις δική σου ιδέα, έπαιξες και έχασες. Θα πρέπει να γίνεις υπάλληλος σε κάποιον που έχει ιδέα και προσλαμβάνει ανθρώπους για να την υλοποιήσουν. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, παίζουν ανοιχτές υλοποιήσεις (open source) αλλά δεν παίζουν τόσες ανοιχτές ιδέες.
marios28 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ήδη θα γνωρίζεις ότι εξίσου χρήσιμο θα είναι, αν βελτιώσεις κάτι που υπάρχει ήδη. 2
tiganitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Application για το πώς εφαρμόζεται η Η πάνα στα νεογέννητα με φωτογραφίες βίντεο και τα λοιπά και κείμενα. θα το εκτιμήσουν οι γονείς πίστεψέ με. Επίσης θα αγοράσεις ένα ψεύτικο βυζί από κάνα sex shop για να δείξεις πώς πρέπει να βάζει σωστά το παιδί η μητέρα για να τρώει. Θα φτιάξεις κουμπάκια τα οποία θα τα πατάει ο χρήστης και θα πηγαίνει στο αντίστοιχο μαιευτήριο όπου θέλει με οδηγίες από το google maps. Θα διαβάσεις άρθρα από διατροφολόγους το τι πρέπει να τρώει η μητέρα όταν θηλάζει για να μην προκαλεί Κάποιο πρόβλημα ή δυσανεξία στο παιδί δεν ξέρω τι. Θα δίνει συμβουλές για το φενγκ σούι του παιδικού δωματίου. Και το application θα το ονομάσεις μαμ κακά και νάνι
GReaperEx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 https://gregraiz.com/ideas-are-worthless/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα