Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειμαι φοιτητης και δουλεψα μισο μηνα και πηρα καποια λεφτα (250 ευρω) οταν πηγα να βαλω αποδειξεις μου εβγαλε φορο 46 ευρω γτ δεν επρεπε να βαλω το 250 αλλα των 3000 που ειναι τεκμηριο,αλλα αν βαλω αποδειξεις για 3000 ειναι παραπανω απο 250ευρω...δεν θα εχω ασυμφωνία?παλι δεν θα εχω φορο?

Δημοσ.

Νόμιζα ότι οι αποδείξεις μετράνε πάνω στο εισόδημα, δε το αλλάξανε αυτό; Εκτός αν γίνει από τη νέα χρονιά μαζί με το 30%.

Πρόβλημα δε θα έχεις διότι στην ουσία με τα τεκμήρια είναι σα να σου λέει: δεν αναγνωρίζω ότι έχεις έσοδα 250€. Για μένα έχεις 3000€, πάει και τελείωσε.

Στα φορολογικά μη περιμένεις να βρεις λογική. Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση σου, αλλά γενικά...

  • Like 1
Δημοσ.

Οι αποδείξεις μετράνε πάνω στο τεκμαρτό εισόδημα (όταν υπερβαίνει το καθαρό εισόδημα), το οποίο ξεκινά από τα 3000 ευρώ (τεκμήριο διαβίωσης) και αυξάνεται με ακίνητα και αυτοκίνητα κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...