PL8596 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Γεια σας. Έχω συνδεδεμένους με το router (παρεμβάλλεται gigabit switch) 2 υπολογιστές με cat 5e (μεταφέρω συχνά μεγάλα αρχεία από τον ένα στον άλλον). Κατά πάσα πιθανότητα θα συνδέσω ενσύρματα και το tv box (το χρησιμοποιώ κυρίως για Plex). 1) Τι τάξεως διαφορά περίπου θα δω με cat 6; Ισχύει το πλεονέκτημα της θωράκισης από παρεμβολές; 2) Όσον αφορά την επικοινωνία με Internet; Για παράδειγμα ΑΥΤΟ το αρχείο το κατεβάζω συνήθως με 40 Mbps (έχω 50αρα VDSL). 3) Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να μετράει την ταχύτητα της εσωτερικής δικτύωσης; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καμία διαφορά δεν θα δείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 16 hours ago, PL8596 said: Γεια σας. Έχω συνδεδεμένους με το router (παρεμβάλλεται gigabit switch) 2 υπολογιστές με cat 5e (μεταφέρω συχνά μεγάλα αρχεία από τον ένα στον άλλον). Κατά πάσα πιθανότητα θα συνδέσω ενσύρματα και το tv box (το χρησιμοποιώ κυρίως για Plex). 1) Τι τάξεως διαφορά περίπου θα δω με cat 6; Ισχύει το πλεονέκτημα της θωράκισης από παρεμβολές; 2) Όσον αφορά την επικοινωνία με Internet; Για παράδειγμα ΑΥΤΟ το αρχείο το κατεβάζω συνήθως με 40 Mbps (έχω 50αρα VDSL). 3) Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να μετράει την ταχύτητα της εσωτερικής δικτύωσης; Ευχαριστώ πολύ. 1.ti cat6 φτανει πιο ευκολα 10gbit. ε αντιαστοιχες καρτες. η θωρακιση εχει να κανει με. το. αν ειναι sfp ftp sftp κτλ ειτε ειναι cat5e ειτε cat6. οποτε παιζει να μην δεις απλα τιποτα θεωροντας οτι εχουν τερματιστει και τα δυο σωστα. 2.το.μεγιστο.για vdsl 50ara με rate 49999/4999 ειναι πανω κατω στα 5mbyte per. sec ενω καποιοι συγχρονιζουν 55mbit οποτε θα εχεις. κοντα στα 5.5mbyte. c.τη ταχυτητα ενος καλωδιου μπορεις να την πιστοποιησεις ειτε με ethernet analyzer ειτε με ειδικα εργαλεια πολλων χιλιαδων ευρω. για απλα πραγματα δυο pc και παιζεις με την iperf αρκει το hardware σου να αντεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα