Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε το μόνιτορ είναι σε καλή τιμή. Τις κάρτες τις έχει αμφότερες υπερκοστολογημενες. 190 η οικονομικότερη 1650 και 235 η 1660 αντιστοιχα. Το να περιμένεις να πεσει το μόνιτορ πενήντα ευρώ πες και να τα σκας διπλα και τριπλα σε άλλα parts ξέρω γω, μου φαινεται οξύμωρο. Στο προκείμενο αν βρεις εναν used i5 μαζί με 1660 super θα σπέρνει. Αν όχι πάρε 1650 τίμια είναι και πιο ισορροπημένη επιλογή μένοντας με τον i3.

Η λύση του @ZELOMOTH είναι η καλύτερη. Rx 570 στο κατοσταρικο.

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, radiohead είπε

Πάρε το μόνιτορ είναι σε καλή τιμή. Τις κάρτες τις έχει αμφότερες υπερκοστολογημενες. 190 η οικονομικότερη 1650 και 235 η 1660 αντιστοιχα. Το να περιμένεις να πεσει το μόνιτορ πενήντα ευρώ πες και να τα σκας διπλα και τριπλα σε άλλα parts ξέρω γω, μου φαινεται οξύμωρο. Στο προκείμενο αν βρεις εναν used i5 μαζί με 1660 super θα σπέρνει. Αν όχι πάρε 1650 τίμια είναι και πιο ισορροπημένη επιλογή μένοντας με τον i3.

Η λύση του @ZELOMOTH είναι η καλύτερη. Rx 570 στο κατοσταρικο.

Ευχαριστω πολυ , συγνωμη αν σας κουρασα😟😟

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, FrankyGR είπε

Ευχαριστω πολυ , συγνωμη αν σας κουρασα😟😟

Aφου αγαπάς τόσο το eshop, πάρε τώρα την οθόνη που την έχει καλή τιμή: https://www.e-shop.gr/othoni-lg-27gl850-b-27-led-quad-hd-144hz-p-PER.171019

Δυστυχώς στις οθόνες οι εξελίξεις είναι αργές, δεν απαξιώνονται τόσο γρήγορα όσο τα υπόλοιπα εξαρτήματα. Και η τιμή της αυτή τη περίοδο είναι super, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι 

Για τα υπόλοιπα ότι είπαν οι προλαλήσαντες  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Aφου αγαπάς τόσο το eshop, πάρε τώρα την οθόνη που την έχει καλή τιμή: https://www.e-shop.gr/othoni-lg-27gl850-b-27-led-quad-hd-144hz-p-PER.171019

Για τα υπόλοιπα ότι είπαν οι προλαλήσαντες  

Το ξέρω έτοιμη την έχω🤪🤪🤪🤪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...