Προς το περιεχόμενο

Mazda 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα παιδιά. Είμαι στην αναζήτηση ενός νέου αυτοκινήτου και βρήκα ένα mazda 2 μοντέλο του 2009 σε άριστη κατάσταση με 65.000 γύρω στα 7.000. Απο μέλη που το έχουν είναι ευχαριστημένοι βγάζει προβλήματα? Απο κατανάλωση πως πάει? 

Δημοσ.

Άσχετα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το αυτοκίνητο και από τα χιλιόμετρα τα οποία ακούγονται πολύ λίγα για τα χρόνια του, είναι πολύ ακριβό για μεταχειρισμένο 10ετίας στην κατηγορία των μικρών. Προσωπικά είχε γνωστός μου mazda 2 του 2009 και δεν είχε κανένα θέμα, πέρα από το κάθισμα του οδηγού το οποίο με τα χρόνια έτριζε λίγο. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giorgos_di είπε

Άσχετα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το αυτοκίνητο και από τα χιλιόμετρα τα οποία ακούγονται πολύ λίγα για τα χρόνια του, είναι πολύ ακριβό για μεταχειρισμένο 10ετίας στην κατηγορία των μικρών. Προσωπικά είχε γνωστός μου mazda 2 του 2009 και δεν είχε κανένα θέμα, πέρα από το κάθισμα του οδηγού το οποίο με τα χρόνια έτριζε λίγο. 

Απο εμπορο να φανταστω ε?  Ειναι σχεδον 12 χρονων, οντως τα χλμ ειναι πολυ λιγα κ τα λεφτα πολλα. Παρε κατι πιο καινουργιο

Δημοσ.

Συγνώμη του 2011 είναι το αμάξι. Όχι απο ιδιώτη. Είμαι απο επαρχεία και δεν έχω την επιλογή να πάω αθηνα να βρω πιο καινούριο. Όντως τα χρήματα είναι αρκετά. 

Δημοσ.

Προσωπικά επειδή δεν κάνω πάνω από 7.500 χιλιόμετρα το χρόνο, δε θεωρώ ότι είναι απίθανο να είναι αληθινά τα χιλιόμετρα. 

Μπορείς να το διαπιστώσεις σε ένα σχετικά μεγάλο βαθμό με έναν έλεγχο, αν ξέρεις πού να κοιτάξεις.

Τα χρήματα φαίνονται αρκετά, μπορεί ο πωλητής να ποντάρει στα λίγα χιλιόμετρα και την ενδεχομένως πολύ καλή κατάσταση.

Πες τι ψάχνεις ακριβώς να λάβεις κι άλλες προτάσεις.

Δημοσ.

Είναι απο γνωστό μου το προσέχει πολύ. Πιο πολύ ήθελα να ρωτήσω αν είναι αμάξια που βγάζουν προβλήματα και πως πάνε με την κατανάλωση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Είναι απο γνωστό μου το προσέχει πολύ. Πιο πολύ ήθελα να ρωτήσω αν είναι αμάξια που βγάζουν προβλήματα και πως πάνε με την κατανάλωση 

Πρόσεχε γιατί έτσι την πατάμε συνήθως......μακρυά από γνωστούς και μάντρες!!!! Από γνωστούς θα αγοράσεις ακριβά, από μάντρες προβληματικά !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Το έχει γνωστός και με υγραεριο.

Κατανάλωση δεν γνωρίζω 

Προβλήματα πέρα από αναλώσιμα και μια φορά γρύλο παραθύρου δεν έχει βγάλει.

Να το πας σε συνεργείο για έλεγχο ή στη αντιπροσωπεία ,δες και τα ΚΤΕΟ του

Του γνωστού έχει 300,000 με υγραεριο !

Δεν ξέρω εάν το συγκεκριμένο όπως το mazda 6 έχει ευαίσθητο σημείο τη βάση μηχανής λαδιού τη κουκουνάρα προς το συνοδηγό και γνήσια πάλι κοβεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skoudinio είπε

Τα Mazda είναι αθάνατα! Άλλα έχουν το όνομα (Toyota k Honda) αλλά τα Mazda δεν πάνε πίσω και ίσως μαζί με τα Mitsubishi είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας.

Δημοσ.

mazda ...ίσως η πιο αξιόπιστη γιαπωνέζικη φίρμα

Τα χρήματα είναι πολλά για αυτοκίνητο 10 ετών ... από την άλλη μεριά αν το αυτοκίνητο είναι γνωστό και ξέρεις ότι δεν έχει φάει τρακο κλπ κάνε και λίγο παζαράκι και θα είστε όλοι ευχαριστημενοι :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα και γω είδα αρκετά αυτοκίνητα εδω στο νησί και ολα είναι λιγο ακριβότερα σε σχέση με την αθηνα. Θα του προτείνω 65000 γιατί πραγματικά είναι σε άριστη κατάσταση αμα δεχτεί καλώς αλλιώς βλέπουμε. Με προβληματίζει οτι έχουν ακριβά ανταλλακτικά και ότι δεν έχει πολλές αντιπροσωπείες

Δημοσ.

Εχω Mazda 3 αγορά του κουτιού το 2007 στην έκδοση Sport Clima 1600cc, και έχω κάνει 82000 χλμ από την ημέρα που το πήρα αφού έχω και μηχανή και δεν το πολυχρησιμοποιώ, μόνο για κανα ταξίδι και αν βρέχει πολύ κάποια μέρα ή έχει πολύ κρύο. Ολα αυτά τα χρόνια έχω ασχοληθεί μόνο με τα τυπικά σέρβις και τα αναλώσιμα, τυπικό made in japan αυτοκίνητο, σκύλος μαύρος και αξιόπιστο πολύ. Για καταναλώσεις δεν έχω πολυενδιαφερθεί γιατί δεν του κάνουμε και τόση χρήση. Γιατί λοιπόν και το 2 να μην είναι αξιόπιστο, δεν έχω ακούσει κακά λόγια, λίγο τσιμπημένη μου φαίνεται η τιμή αλλά δική σου η τσέπη, δική σου και η απόφαση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...