Προς το περιεχόμενο

Απο iPhone 7 σε τι ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω iPhone 7 και θα κανω απο αναβάθμιση που εχω . Κοιταω iPhone XR , Xs ,11 σκετο . Οποιο και να ειναι στα 128 GB . 
Και ειμαι σε δίλημμα για ποιο ; 
Το 11 επειδη ειναι πιο καινουργιο ; Μιας και το iphone 12 θα εχει επεξεργαστή 14 αν δεν κανω λαθος .. 

iPhone XR Xs αξιζουν ; Σαν κινητά ειναι καλα ; Πωλήσεις προβληματα;

Δημοσ.

XR δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις. Ουσιαστικά είναι η προηγούμενη έκδοση του 11.

Μεταξύ XS και 11, θα έλεγα το δεύτερο. Πρακτικά το XS έχει μόνο καλύτερη οθόνη (FullHD Amoled) και καλύτερη κατασκευή. Από την άλλη το 11 έχει καλύτερη κάμερα (με Night mode λειτουργία που το XS δεν διαθέτει), τρομερή διαχείριση μπαταρίας, πιο καινούργιο επεξεργαστή κτλ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Android.

Περιμένω το καθιερωμένο κράξιμο, παρακαλώ πάρτε χαρτάκι προτεραιότητας όμως και κρατήστε αποστάσεις :) 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Fel7 είπε

Καλησπερα

εχω iPhone 7 και θα κανω απο αναβάθμιση που εχω . Κοιταω iPhone XR , Xs ,11 σκετο . Οποιο και να ειναι στα 128 GB . 
Και ειμαι σε δίλημμα για ποιο ; 
Το 11 επειδη ειναι πιο καινουργιο ; Μιας και το iphone 12 θα εχει επεξεργαστή 14 αν δεν κανω λαθος .. 

iPhone XR Xs αξιζουν ; Σαν κινητά ειναι καλα ; Πωλήσεις προβληματα;

Βασικά τι λεφτά διαθέτεις; το xr γιατί το βάζεις μαζί με τα άλλα 2 αφού είναι πιο κάτω στην τιμή και κατώτερο; 

Αν εισαι μεταξύ xs και 11 θα σου έλεγα το 11 λόγω καλύτερου επεξεργαστή,κάμερας και μπαταρίας. Βασικά το xs το μόνο που έχει είναι καλύτερη οθόνη αλλά και πιο μικρή από το 11.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zeda είπε

Αν πας σε  iphone δεν αξιζει να παρεμενεις κανα μηνα γις το 12 ? Ή δε σε ενδιαφέρει

Θελω κατι πιο άμεσα . Για υο 12 δεν με ενδιαφερει . Κοιταζω και τις εκπτώσεις . Ωστε με τα λεφτα της έκπτωσης να παρω το 128 Gn αντι Το 64 που Ειχε προ έκπτωσης στην τιμη αυτη 

Ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια . Γυρναω και παω για 11. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν έχεις τα χρήματα περίμενε το i phone 12, αλλιώς το 11 θα πέσει αρκετά σε τιμή μολις βγει το καινούριο και στην Black Friday ολο και καμιά καλή προσφορά θα παίξει. Αν θέλεις να αλλάξεις σε Android προτίμησε OnePlus, το 8 είναι εκπληκτικό εάν έχεις τα χρήματα αλλιώς το Nord στα €400 .

Δημοσ.

Πήγαινε στο 11.

Έχει πέσει ήδη αρκετά και αξίζει σαν συσκευή.

Μην πας και μου πάρεις το SE χριστέ μου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...