Fel7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Καλησπερα εχω iPhone 7 και θα κανω απο αναβάθμιση που εχω . Κοιταω iPhone XR , Xs ,11 σκετο . Οποιο και να ειναι στα 128 GB . Και ειμαι σε δίλημμα για ποιο ; Το 11 επειδη ειναι πιο καινουργιο ; Μιας και το iphone 12 θα εχει επεξεργαστή 14 αν δεν κανω λαθος .. iPhone XR Xs αξιζουν ; Σαν κινητά ειναι καλα ; Πωλήσεις προβληματα;
BlueBlade Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 XR δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις. Ουσιαστικά είναι η προηγούμενη έκδοση του 11. Μεταξύ XS και 11, θα έλεγα το δεύτερο. Πρακτικά το XS έχει μόνο καλύτερη οθόνη (FullHD Amoled) και καλύτερη κατασκευή. Από την άλλη το 11 έχει καλύτερη κάμερα (με Night mode λειτουργία που το XS δεν διαθέτει), τρομερή διαχείριση μπαταρίας, πιο καινούργιο επεξεργαστή κτλ. 2 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 iPhone SE 2020 και βαζεις στην ακρη τα υπολοιπα χρηματα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Android. Περιμένω το καθιερωμένο κράξιμο, παρακαλώ πάρτε χαρτάκι προτεραιότητας όμως και κρατήστε αποστάσεις Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
koutsis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fel7 είπε Καλησπερα εχω iPhone 7 και θα κανω απο αναβάθμιση που εχω . Κοιταω iPhone XR , Xs ,11 σκετο . Οποιο και να ειναι στα 128 GB . Και ειμαι σε δίλημμα για ποιο ; Το 11 επειδη ειναι πιο καινουργιο ; Μιας και το iphone 12 θα εχει επεξεργαστή 14 αν δεν κανω λαθος .. iPhone XR Xs αξιζουν ; Σαν κινητά ειναι καλα ; Πωλήσεις προβληματα; Βασικά τι λεφτά διαθέτεις; το xr γιατί το βάζεις μαζί με τα άλλα 2 αφού είναι πιο κάτω στην τιμή και κατώτερο; Αν εισαι μεταξύ xs και 11 θα σου έλεγα το 11 λόγω καλύτερου επεξεργαστή,κάμερας και μπαταρίας. Βασικά το xs το μόνο που έχει είναι καλύτερη οθόνη αλλά και πιο μικρή από το 11. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από koutsis
Zeda Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Αν πας σε iphone δεν αξιζει να παρεμενεις κανα μηνα γις το 12 ? Ή δε σε ενδιαφέρει
Fel7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Zeda είπε Αν πας σε iphone δεν αξιζει να παρεμενεις κανα μηνα γις το 12 ? Ή δε σε ενδιαφέρει Θελω κατι πιο άμεσα . Για υο 12 δεν με ενδιαφερει . Κοιταζω και τις εκπτώσεις . Ωστε με τα λεφτα της έκπτωσης να παρω το 128 Gn αντι Το 64 που Ειχε προ έκπτωσης στην τιμη αυτη Ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια . Γυρναω και παω για 11.
CaptainChris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έχεις τα χρήματα περίμενε το i phone 12, αλλιώς το 11 θα πέσει αρκετά σε τιμή μολις βγει το καινούριο και στην Black Friday ολο και καμιά καλή προσφορά θα παίξει. Αν θέλεις να αλλάξεις σε Android προτίμησε OnePlus, το 8 είναι εκπληκτικό εάν έχεις τα χρήματα αλλιώς το Nord στα €400 .
HateMe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Πήγαινε στο 11. Έχει πέσει ήδη αρκετά και αξίζει σαν συσκευή. Μην πας και μου πάρεις το SE χριστέ μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα