Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μου δινει ενας φιλος αυτην εδω την μητρικη γιατι δεν την θελει ASROCK H310CM-DVS και σκεφτομαι να φτιαξω ενα pc για απλες δουλειες γραφειου και χαλαρο gaming ....Ποιον επεξεργαστη να κοιταξω μεχρι τα 150 και δευτερων σε αυτην την μητρικη μπορουν να συνδεθουν 3 φανακια pwm?

Δημοσ.

για να ξην ανοιγω νεο thread εχω και εγω μια ερωτηση. Εχω την MSI X570 gaming plus και με το dragon center εκανα update το bios στο Α70. εχει διαφορα αν το flashαρω απο usb ή μεσω dragon center? Eχει το Α90 και θελω να ξερω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, FasTaker είπε

για να ξην ανοιγω νεο thread εχω και εγω μια ερωτηση. Εχω την MSI X570 gaming plus και με το dragon center εκανα update το bios στο Α70. εχει διαφορα αν το flashαρω απο usb ή μεσω dragon center? Eχει το Α90 και θελω να ξερω.

Καλύτερα από το bios me usb.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2020 στις 7:16 ΜΜ, Sakiz105 είπε

κοίτα στα μεταχειρισμένα για κανέναν 9400 (όχι f εκτός και αν έχεις εξωτερική gpu)

καρτα  γραφικων εχω μια r9 380  ....καποιο καλυτερο cpu εχεις να προτείνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, life is music είπε

καρτα  γραφικων εχω μια r9 380  ....καποιο καλυτερο cpu εχεις να προτείνεις

Απλές δουλειές γραφείου και χαλαρό gaming είπες. Πιστεύεις πως χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από εξαπύρηνο;

Σε τιμές καινούριων (ναι, σου προτάθηκε μεταχειρισμένος, δεν γνωρίζω τα κόστη τους), ο 9400 έχει περίπου 50€ διαφορά με τον 9600 όπου διαφέρουν μόνο τα ρολόγια τους (με 6 πυρήνες και οι δύο)!

Η μητρική πάντως φαίνεται να τους υποστηρίζει όλους τους 8ης και 9ης γενιάς. Δεν φαίνεται όμως τόσο σοβαρή για να "επενδύσεις" πάνω της.

Επεξ/σία από TopCLR
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Απλές δουλειές γραφείου και χαλαρό gaming είπες. Πιστεύεις πως χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από εξαπύρηνο;

Σε τιμές καινούριων (ναι, σου προτάθηκε μεταχειρισμένος, δεν γνωρίζω τα κόστη τους), ο 9400 έχει περίπου 50€ διαφορά με τον 9600 όπου διαφέρουν μόνο τα ρολόγια τους (με 6 πυρήνες και οι δύο)!

Η μητρική πάντως φαίνεται να τους υποστηρίζει όλους τους 8ης και 9ης γενιάς.

Κατάλαβα ..θα δω τι θα κάνω !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...