papresa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Διαθέτουμε 2 καταστήματα σε πόλη, με ξεχωριστούς μετρητές ΔΕΔΔΗΕ, το ένα 40τ.μ και το άλλο 100τ.μ. Και τα 2 είναι κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα. Τώρα θέλει κάποιος να μισθώσει αυτό των 40τ.μ στον τομέα της εστίασης και θέλει να χρησιμοποιήσει και έναν χώρο 25-30τ.μ από το άλλο ως αυλή, γιατί τα καταστήματα δεν έχουν εξωτερικό χώρο για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Οπότε θα αναλάβει ο ίδιος τις διαδικασίες διαχωρισμού και διασύνδεσης, όμως θα χρησιμοποιήσει μόνο το ρεύμα του καταστήματος των 40τ.μ. Οπότε ο πατέρας μου φοβάται μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον Δήμο. Τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε όλοι καλυμμένοι; Παρακαλώ θα ήθελα μόνο σοβαρές απαντήσεις και κυρίως από γνώστες.
vamvakoolas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 εφοσον γινεται καταναλωση ρευματος για το κυριο χωρο δε νομιζω να εχει θεμα. Ετσι και αλλιως ο παροχος ρευματος θα εχει ξανα πελατη και ο αλλος αυλιος χωρος εφοσον δε διαχωριζεται δε νομιζω να εχει θεμα. Το προβλημα θα ηταν αν στο αλλο μαγαζι ειχες αλλον ιδιοκτητη ή συνιδιοκτησια
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Αυτα δεν γινονται ετσι, θελει αδεια μηχανικου πολεοδομία, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, μετα τα χαρτιά αυτα τα καταθέτης στο δημο στον δεδδηε και την ευδαπ Αυτη ειναι η διαδικασία τα υπόλοιπα ειναι ο Μπομπ ο μάστορας.
vamvakoolas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Akoy τοτε μπομπ: ο ανθρωπος ειναι ο ιδιοκτητης οχι ο επιχειρηματιας που πρεπει να παρει αδεια λειτουργιας.Τι δουλεια εχει ο υδραυλικος με το παροχο ρευματος...μονο ο μπομπ ξερει.
papresa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτα δεν γινονται ετσι, θελει αδεια μηχανικου πολεοδομία, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, μετα τα χαρτιά αυτα τα καταθέτης στο δημο στον δεδδηε και την ευδαπ Αυτη ειναι η διαδικασία τα υπόλοιπα ειναι ο Μπομπ ο μάστορας. Χωρίς να είμαι γνώστης του αντικειμένου, για αυτό άλλωστε έκανα την ερώτηση, νομίζω ότι ηλεκτρολόγος χρειάζεται μόνο για τον φωτισμό, υδραυλικός δεν χρειάζεται, ούτε ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΔΑΠ. Εκτός και αν εννοείς ότι αν αύριο - μεθαύριο αφήσει το μαγαζί και το πάρει κάποιος άλλος όπως θα έχει γίνει για άλλη χρήση και τότε όντως θα χρειάζονται και αυτοί.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, papresa είπε Χωρίς να είμαι γνώστης του αντικειμένου, για αυτό άλλωστε έκανα την ερώτηση, νομίζω ότι ηλεκτρολόγος χρειάζεται μόνο για τον φωτισμό, υδραυλικός δεν χρειάζεται, ούτε ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΔΑΠ. Εκτός και αν εννοείς ότι αν αύριο - μεθαύριο αφήσει το μαγαζί και το πάρει κάποιος άλλος όπως θα έχει γίνει για άλλη χρήση και τότε όντως θα χρειάζονται και αυτοί. Οταν κανεις αλλαγές σε τοιχοποιίαμ τετραγωνικά σαφως και θελεις τα χαρτια του ηλεκτρολόγου και του υδραυλικού για να αλλάξεις τα τετραγωνικά στον δημο και δεδδηε Αλλιως τα αφηνεις ως εχουν και σε ενδεχομενο έλεγχο τρος τα πρόστιμα δήμου ευδαπ, ειναι απλο
vamvakoolas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 αυτο ειναι σωστο. Εκτος και αν ειναι προσωρινη χρηση (καλοκαιρι) που ρισκαρεις μονο ελεγχο σε περιπτωση καταγγελιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα