Προς το περιεχόμενο

Με κόστος €150 το Moto G9 ενσωματώνει τριπλή κάμερα και μπαταρία 5,000mAh

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

20 ώρες πριν, Bil79 είπε

Χμ...όντως τίμιο σε αυτά τα λεφτά και μια από τις ελάχιστες επιλογές για τους vanilla android lovers σε αυτό το εύρος τιμής (μιας και το mi Α3 έχει...ξεφύγει!)

Για κάποιον που θέλεινα αποφύγει το miui των redmi μια χαρά είναι...

γιατι τι εχει το  miui?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Bil79 είπε

Stock android σημαίνει πανεύκολο πέρασμα gcam 😉

Τώρα αυτό με τα ppi δεν το κατάλαβα. Εγώ ξέρω ότι οι amoled έχουν θέμα περισσότερο με τα χαμηλά ppi γιατί έχουν κοινό το μπλε subpixel. Και σαν κάτοχος του mi A3 μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ανάλυση είναι οριακά ανεκτή.

Πχ 1 οθόνη FHD (1920x1080p) στις 5 ίντσες, έχει περισσότερα ppi απο 1 άλλη FHD στις 6 ίντσες.ppi=pixels per inch (πίξελς ανά ίντσα), δηλαδή καλύτερη ανάλυση οθόνης.

https://www.calculatorsoup.com/calculators/technology/ppi-calculator.php

Επεξ/σία από AntiCambeR

5 ώρες πριν, Rom23 είπε

γιατι τι εχει το  miui?

Εκτός του ότι είναι άθλιο αισθητικά και μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε ούτε application tray και ήταν ουσιαστικά ένα κακέκτυπο του iOS launcher, εκτός του ότι σου φορτώνει ένα σκασμο κακόγουστες εφαρμογές εναλλακτικές της Google και καλά, εκτός του ότι ότι κάνει τόσο επιθετική διαχείριση της μπαταρίας που σε αναγκάζει ουσιαστικά να κάτσεις να φτιάξεις custom τις παραμέτρους, μετά από κάθε update δεν ξέρεις αν θα έχεις push notifications! 

Θέλω την απλότητα και την αμεσότητα του vanilla android, πειράζει; Και ότι χρειαστώ θα βρω να το βάλω εγώ...

2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Πχ 1 οθόνη FHD (1920x1080p) στις 5 ίντσες, έχει περισσότερα ppi απο 1 άλλη FHD στις 6 ίντσες.ppi=pixels per inch (πίξελς ανά ίντσα), δηλαδή καλύτερη ανάλυση οθόνης.

https://www.calculatorsoup.com/calculators/technology/ppi-calculator.php

Χαίρω πολύ. Εγώ δεν σχολίασα αυτό αλλά την άποψη που αναφέρεις ότι η διαφορά στα ppi είναι πιο εμφανής στις IPS απ'ότι στις amoled, ενώ ισχύει το αντίθετο για το λόγο που ανέφερα.

Στις 24/8/2020 στις 4:41 ΜΜ, alexioannou είπε

5000mah μπαταρία στα 150€ όταν ναυαρχίδες των 1200€ 

Σβήνουν πριν βραδυασει....

Τι 🤬🤐🤪😡 ναυαρχίδες είναι????

😂😅🤣

Πρόσφατα άκουσα ότι τα μονοθέσια της formula 1 (~$10.5εκ) έχουν μικρότερο ντεπόζιτο από το fiat panda (~10.000€)

Γι αυτό κι εγώ θα παρω ένα panda 🐼 

• Thanks 1

Στις 24/8/2020 στις 6:44 ΜΜ, logo15 είπε

Mid range ειναι ο 720 720g 730 k 730g

εχεις δει με τι τιμες ξεκινανε τα κινητα με αυτους τους επεξεργαστες ?

2 ώρες πριν, p8denu είπε

Πρόσφατα άκουσα ότι τα μονοθέσια της formula 1 (~$10.5εκ) έχουν μικρότερο ντεπόζιτο από το fiat panda (~10.000€)

Γι αυτό κι εγώ θα παρω ένα panda 🐼 

οτι να ναι η false equivalency που λενε στο χωριο μου

5 ώρες πριν, Bil79 είπε

Εκτός του ότι είναι άθλιο αισθητικά και μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε ούτε application tray και ήταν ουσιαστικά ένα κακέκτυπο του iOS launcher, εκτός του ότι σου φορτώνει ένα σκασμο κακόγουστες εφαρμογές εναλλακτικές της Google και καλά, εκτός του ότι ότι κάνει τόσο επιθετική διαχείριση της μπαταρίας που σε αναγκάζει ουσιαστικά να κάτσεις να φτιάξεις custom τις παραμέτρους, μετά από κάθε update δεν ξέρεις αν θα έχεις push notifications! 

Θέλω την απλότητα και την αμεσότητα του vanilla android, πειράζει; Και ότι χρειαστώ θα βρω να το βάλω εγώ...

Χαίρω πολύ. Εγώ δεν σχολίασα αυτό αλλά την άποψη που αναφέρεις ότι η διαφορά στα ppi είναι πιο εμφανής στις IPS απ'ότι στις amoled, ενώ ισχύει το αντίθετο για το λόγο που ανέφερα.

δεν ξερω για ποια εκδοση του Miui λες παντος εγω που ειχαι το miui 10 /11  και τωρα που εχω το 12 ειναι αψογο  σε ολα ειδικα το ui12, ψαξτο και θα με καταλαβεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2020 στις 10:59 ΜΜ, Eloy είπε

Στα android one, οι αναβαθμίσεις γίνονται απο την google... Εχω το motorola one vision... κάθε τρεις και λίγο κάνει updates - τουλάχιστον 1 κάθε μήνα...

Κιεγω έχω το moto g pro. Τελειο. Εννοείται για αυτά που θέλω εγώ. Ενας μέσος χρήστης. Αν και βασταει η τσέπη μου άφησα τα μηλαρακια και σαμσουνακια για τύπους επιπέδου ΝΑΣΑ.

Επεξ/σία από GSLI
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...