SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα Έχω εναν εσωτερικό δίσκο western digital που δούλευε απροβλημάτιστα μεχρι και πριν λίγη ώρα , μετα απο ενα restart του υπολογιστή τον βρίσκει κανονικά τον δίσκο και στο device manager αλλα στο disk management ενω τον έχει κανονικά τον δίσκο λεει RAW και δεν έχει γράμμα ξαφνικά οποτε και δεν μπορώ να μπώ στα περιεχόμενα .... , δοκίμασα να του κάνω assign τον ίδιο γράμμα με πρίν αλλα του ειπα να μην κάνει format , το έδωσε ναι μεν το γράμμα και το εμφανίζει κανονικά αλλα λεει no accesible. Καμία πρόταση τι να δοκιμάσω μηπως επανέλθει χωρίς να κάνω format καθώς εχω πράγματα ?
mikevchq Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Φαίνεται πως έχει χαθεί και το partition γι' αυτό και ζητάει format όταν πας να τους δώσεις γράμμα. Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να διαβάσεις τα δεδομένα με κάποιο πρόγραμμα ή σε linux. Ίσως κάποιος συμφορουμίτης γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει παραπάνω. 1
Mr_Terror Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δες και την υγεια του δισκου.Επαθα το ιδιο σε εξωτερικο wd πριν ενα χρονο, ο δισκος χτυπησε badsectors και γυρισε σε RAW Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Mr_Terror
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Έκανα ενα διαγνωστικό τεστ και ειναι κομπλέ η υγεία του , προσπαθώ βασικά με ενα recovery program αν μπορώ να πάρω καποια αρχεία
Mr_Terror Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εγω με το easeus data recovery εκανα δουλεια.Εσωσα αρκετα αρχεια. 1
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Εγω με το easeus data recovery εκανα δουλεια.Εσωσα αρκετα αρχεια. Με αυτο κανω scan και απο οτι φαίνεται βρίσκει ολα τα αρχεία , ελπίζω να τα ανακτήσει ακέραια
snbblp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, SPANK είπε Με αυτο κανω scan και απο οτι φαίνεται βρίσκει ολα τα αρχεία , ελπίζω να τα ανακτήσει ακέραια Τα σφάλματα λογικής δομής επισκευάζονται εύκολα και χωρίς απώλειες, με εξαίρεση ΙΣΩΣ το τελευταία αρχείο που δούλευαν πριν την διακοπή.Ακόμα όμως κι αν δεν έχεις το λογισμικό για την επισκευή, με το ξε-σβηστήρι που δουλεύεις έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Μετά partition και format με παράμετρο /r, ώστε αν υπάρχουν bad να απομονωθούν από τώρα.
Aris_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Τα σφάλματα λογικής δομής επισκευάζονται εύκολα και χωρίς απώλειες, με εξαίρεση ΙΣΩΣ το τελευταία αρχείο που δούλευαν πριν την διακοπή.Ακόμα όμως κι αν δεν έχεις το λογισμικό για την επισκευή, με το ξε-σβηστήρι που δουλεύεις έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Μετά partition και format με παράμετρο /r, ώστε αν υπάρχουν bad να απομονωθούν από τώρα. βαλε και την εντολή επαναφοράς λογικής δομής να την έχουμε 🙂
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Τελικά κανω επαναφορά των αρχείων με το παραπάνω πρόγραμμα και μετα ο δίσκος μαλλον θα πάει για σουτ γιατι δεν θέλω να ρισκάρω να βάλω παλι πράγματα εκει μέσα , και πολύ κράτησε ο wd green νομίζω πρέπει να έκλεισε 8ετια
Mr_Terror Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 και μενα wd green ηταν.Εχουν θεματα οι συγκεκριμενοι δισκοι.
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε και μενα wd green ηταν.Εχουν θεματα οι συγκεκριμενοι δισκοι. Ναι εντάξει δεν ηταν ποτε για πολλά για αποθήκευση ειχα 2 ίδιους , ε ενας μετα απο τόσα χρόνια φαίνεται οτι ψίλο ψόφησε
snbblp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Aris_ είπε βαλε και την εντολή επαναφοράς λογικής δομής να την έχουμε 🙂 rebuild με paragon έκανα εγώ, που ανακατασκευάζει με βάση το περιεχόμενο που θα βρει 1 1
Aris_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, snbblp είπε rebuild με paragon έκανα εγώ, που ανακατασκευάζει με βάση το περιεχόμενο που θα βρει νόμιζα οτι είχες σειρα εντολών οκ να είσαι καλα 1
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, snbblp είπε rebuild με paragon έκανα εγώ, που ανακατασκευάζει με βάση το περιεχόμενο που θα βρει Αυτο ειναι το πρόγραμμα https://www.paragon-software.com/home/hdm-windows/# ? Και δεν χρειάζεται format ?
snbblp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SPANK είπε Αυτο ειναι το πρόγραμμα https://www.paragon-software.com/home/hdm-windows/# ? Και δεν χρειάζεται format ? Οχι. Σπάνια η περίπτωση που δεν τα καταφέρνει. Στην σπάνια περίπτωση που ΔΕΝ, υπάρχουν δύο ακόμα λύσεις: 1. Stellar Data Recovery Technician 2. R-Studio ΥΠΟΨΗ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ LIVE HDD. Πάντα σε αντίγραφο. 9 ώρες πριν, SPANK είπε Αυτο ειναι το πρόγραμμα https://www.paragon-software.com/home/hdm-windows/# ? Και δεν χρειάζεται format ? Εμείς έχουμε την επαγγελματική βέρσιον (Paragon Hard Disk Manager™ 15 Premium) όμως αυτό που σε ενδιαφέρει υπάρχει και στην οικιακή βέρσιον που είναι το δεύτερο στα βοηθητικά (Boot Corrector to fix problems inflicted by logical errors, hardware malfunctions, or failures) Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από snbblp 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα