Προς το περιεχόμενο

Παλαια ηχεια Home Cinema

Chris2756

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ειθελα αν καποιος γνωριζει και ασχολειται να μου πει αν αξιζουν κατι αυτα τα ηχεια σημερα. Μπορουν να συνδιαστουν με μια μοντερνα TV? Ενυσχιτης υπαρχει Rotel RB 985 THX   5x100

Τα ηχεια ειναι  Roister steles 130 / center 2/7.    Jamo surround 200 .  Ενεργο woofer Rel strata II  80w

Επεξ/σία από Chris2756
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν κατάλαβα τα δίνει κάποιος και θέλεις να τα πάρεις??? η τα έχεις και ρωτάς αν αξίζουν???

η μοντέρνα τιβι έξοδο ήχου έχει σαν τις  περισσότερες τιβι (ψηφιακή και αναλογική) που θα πάει στον ενισχυτή και μετά στα ηχεία....

5 λεπτά πριν, kostasbm είπε

δεν κατάλαβα τα δίνει κάποιος και θέλεις να τα πάρεις??? η τα έχεις και ρωτάς αν αξίζουν???

η μοντέρνα τιβι έξοδο ήχου έχει σαν τις  περισσότερες τιβι (ψηφιακή και αναλογική) που θα πάει στον ενισχυτή και μετά στα ηχεία....

Τα εχω. Τα οδηγουσα με τελ. Rotel RB985 και προ. AMC AV81HT, οπου ειχα συνδεσει και την TV. Δεν εχουν χρησιμοποιηθει και πολυ. Εχουν μεινει αρκετο καιρο αποθηκευμενα. ΣκεφτομαΙ να παρω μια μοντερνα TV. Θαθελα να ξερω αν αξιζει να τα χρησιμοποιησω η να τα πουλησω και να παρω κατι πιο συνχρονο. 

1 ώρα πριν, Chris2756 είπε

Τα εχω. Τα οδηγουσα με τελ. Rotel RB985 και προ. AMC AV81HT, οπου ειχα συνδεσει και την TV. Δεν εχουν χρησιμοποιηθει και πολυ. Εχουν μεινει αρκετο καιρο αποθηκευμενα. ΣκεφτομαΙ να παρω μια μοντερνα TV. Θαθελα να ξερω αν αξιζει να τα χρησιμοποιησω η να τα πουλησω και να παρω κατι πιο συνχρονο. 

εγω εχω B & W σετ απο το 1988 με ενα yamaha 420 5-1 και 2 γουφερ crystal audio εχω βεβαια τιβι 55 και μαλλον θα παω για 65 καποια στιγμη.....αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξω ευκολα  τον ηχο

μη ξεχνας οτι ειναι ενα σοβαρο εξοδο....προτιμησε μια καλη οθονη και ηχο βλεποντας και κανοντα;ς αναλογα και με το μπατζετ

τα συνδεεις ολα , τσεκαρεις οτι ολα λειτουργουν καλα

βαζεις ενα cd/dvd που σου αρεσει

ακους και κρινεις

αν σε ικανοποιει ο ηχος εισαι μια χαρα...

τον τελικο θα τον κραταγα σιγουρα

η πρωτη η αλλαγη ισως να ειναι ενας av home cinema ενισχυτης φτηνος για τις ψηφιακες εισοδους και τα hdmi και να εχει pre outs να πας στον τελικο σου

για τα ηχεια θα ειχε νοημα αν πας σε σετ που να ειναι ολα της ιδιας εταιριας για να εχεις καλυτερη ομοιογενεια ειδικα αν η κυρια χρηση ειναι οι ταινιες...

αλλα σιγουρα πρεπει να ανεβεις προς τετραψηφιο νουμερο για να εχει νοημα η αλλαγη.

Ωραιες οι ιδεες σου, φιλε μου, αλλα στο τρυπακι με τα 4ψηφια νουμερα δεν ξαναμπαινω. Εκτος απο την αγορα μιας καλης TV, ισως κι ενα DVD player, για να αντικαταστησω το παλαιο, CyberHome AD-L528, το δουλευα με εξωτερικο, AMC dac 8, αντε και μια καλη ηχομπαρα κι αυτα σε περιπτωση που πουλησω, αυτα που εχω και παρω καποια χρηματα απο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και παλιό, μία χαρά είναι το σύστημα σου (και τα ενισχυτικά και τα ηχεία σου). Συνέδεσε τα όλα. Δες αν λειτουργούν κανονικά. Αν όλα είναι εντάξει, κοίτα αν ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ είσαι ικανοποιημένος από τον ήχο ή όχι. Μην κοιτάς ποτέ αν εγώ ή ο οποιοσδήποτε εγώ - συμφουρίτης είναι ή όχι ευχαριστημένος από τα δικά σου μηχανήματα και θα τα άλλαζε και θα έπαιρνε άλλα κλπ, κλπ. Εμπιστεύσου μόνο τα αυτιά σου. Αν σε εσένα αρέσει αυτό που ακούς, όλοι οι άλλοι περισεύουμε. Αν νιώσεις κάποια στιγμή ότι δεν σε ικανοποιεί ο ήχος τότε και μόνο τότε αρχίζεις να ψάχνεσαι για κάτι άλλο.

Αν πάρεις καινούρια tv  και έχει κάποια αναλογική έξοδο (ακουστικά, rca κλπ) τότε όλα ο.κ. Αν δεν έχει το πολύ να πάρεις κάποιο αντάπτορα για μετατροπή digital to rca (αν έχει ψηφιακή έξοδο) ή optical to rca (αν έχει οπτική έξοδο).

Σου ξαναλέω και πάλι εμπιστεύσου μόνο τα αυτιά σου, τίποτα και κανέναν άλλο.

Όχι όπως σε κάποιο νήμα εδώ μέσα που προσπαθούσαν να πείσουν κάποιον φίλο να πετάξει τα mission 753 (άκουσον, άκουσον) και να πάει σε καινούριο σύστημα από 1500 έως 2600+ ευρώ. Σημειωτέον, είμαι κάτοχος μίας τετράδας 753 και ο ήχος τους δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τα περισσότερα σημερινά κονσερβοκούτια.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...