Green Dragon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Αγαπητοί συμφορουμιτες....εδώ σας θέλω! Οι εκπλήξεις που δέχομαι απο Aliexpress δεν έχουν τελειωμό. Στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας βοήθεια μας, παράγγειλα απο Aliexpress το Honor 9x, που είχε σε προσφορά: https://www.aliexpress.com/item/4001142427536.html Σήμερα το παρέλαβα σε συσκευασία που έγραφε απέξω Honor 9x. Με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μου @nk9 (που δεν τον γνωρίζω και να είναι καλά), ψάξαμε τα Imei της συσκευής και ανακαλύψαμε ότι μου έστειλαν ένα μεγαλοπρεπέστατο P smart z https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9694&idPhone2=9931 Οπότε το όλο θέμα αλλάζει. Αν έχετε την καλοσύνη βοηθήστε με, με τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, γιατί αυτό δεν μου έχει ξανατύχει!
blackmax Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Καλησπερα! μου εχει τυχει αρκετες φορες! οπως ειναι, βρισκεις περιγραφη της παραγγελιας σου και φωτογραφιζεις με καποιο τροπο την κωδικη ονομασια της συσκευης ωστε να αποδεικνυεται η απατη. Ο aliς δεν αφηνει περιθωρια εξαπατησεις! αμεσως θα σου απαντησουν θα γινει διασταυρωση και εντος 10-15 ημερων θα παρεις ολο το ποσο πισω. 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Τελικά δεν πρόκειται για απάτη, αλλά το honor 9x είναι μια βελτιωμένη έκδοση του huawei p smart z, οπότε άλλες μηχανές αναζήτησης το βγάζουν έτσι και άλλες αλλιώς. Τελικά πήρα αυτό που παράγγειλα, οπότε παρακαλώ κάποιον από τους moderators να κλειδώσει το θέμα. Ευχαριστώ! 1
mikevchq Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Γιατί χρειάστηκε έλεγχος στο IMEI;; Δεν κάνει μπαμ η διαφορά 2 vs. 3 κάμερες πίσω;; 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, mikevchq είπε Γιατί χρειάστηκε έλεγχος στο IMEI;; Δεν κάνει μπαμ η διαφορά 2 vs. 3 κάμερες πίσω;; Γιατί αγαπητέ φίλε, δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του p smart z. Μόλις παρέλαβα το honor 9x, έκανα ένα τυπικό imei check, για να δω αν είναι οκ η ταυτότητα της συσκευής μου. Εκεί ο έλεγχος μου το εμφάνισε σαν p smart z, αφού οι δυο συσκευές έχουν τον ίδιο κωδικό: STK-LX1. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι υπάρχει το P SMART Z και ψάχνοντας τις ομοιότητες και τις διαφορές τους, είδα τη διαφορά στις κάμερες. Ελπίζω να σε κάλυψα😀 1
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Τελικά δεν πρόκειται για απάτη, αλλά το honor 9x είναι μια βελτιωμένη έκδοση του huawei p smart z, οπότε άλλες μηχανές αναζήτησης το βγάζουν έτσι και άλλες αλλιώς. Τελικά πήρα αυτό που παράγγειλα, οπότε παρακαλώ κάποιον από τους moderators να κλειδώσει το θέμα. Ευχαριστώ! Δεν ξερω αν προκειται για απατη αλλα προκειται για διαφορετικα κινητα. Ειδικα οι καμερες εχουν μεγαλη διαφορα. Στα υπολοιπα ειναι πανομοιοτυπα. Αποθηκευτικοι χωροι (emmc vs ufs) εχουν και αυτοι μια διαφορα. Δηλαδη αν παραγγειλω το iphone SE 2020 και μου στειλουν το πρωτο μοντελο SE τι θα πω ? Δεν ειναι απατη ? Ιδια κινητα ειναι , απλα το ενα ειναι βελτιωση του αλλου. Δεν πειραζει που μου στειλανε το παλιο
alan boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε τελωνείο δεν πέρασε; η ήρθε από Ευρώπη; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από alan boy
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Τελικά δεν πρόκειται για απάτη, αλλά το honor 9x είναι μια βελτιωμένη έκδοση του huawei p smart z, οπότε άλλες μηχανές αναζήτησης το βγάζουν έτσι και άλλες αλλιώς. Τελικά πήρα αυτό που παράγγειλα, οπότε παρακαλώ κάποιον από τους moderators να κλειδώσει το θέμα. Ευχαριστώ! Ακριβώς αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις