Προς το περιεχόμενο

[HDD] WD Elements portable 5TB 89,76 + μτφ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού είναι η Ευρυτανία; Τι νόμισμα δέχεται;

Spoiler

Βάλε και Google maps, γιατί θα ρωτήσει κανείς πόσο τελωνείο θα πληρώσει για να έρθει κάτι από την Ευρυτανία και αν ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή αν είναι Γαλλική Αποικία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νόμος Ευρυτανίας 

Καρπενήσι. 

Που είναι το περίεργο; θα νομίζει κάνεις ότι είναι άλλη χώρα; 

😕😕

Καλύτερα να αφήσει τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και να μάθει γεωγραφία αν δεν το γνωρίζει κάποιος 😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Νόμος Ευρυτανίας 

Καρπενήσι. 

Που είναι το περίεργο; θα νομίζει κάνεις ότι είναι άλλη χώρα; 

😕😕

Καλύτερα να αφήσει τις ηλεκτρονικές παραγγελίες και να μάθει γεωγραφία αν δεν το γνωρίζει κάποιος 😋

Το Καρπενήσι υπόκεινται σε νησιωτικό ΦΠΑ, 13%

😋

Spoiler

Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο σήμερα – προλαβαίνω όλες τις ηλίθιες ερωτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε

Το Καρπενήσι υπόκεινται σε νησιωτικό ΦΠΑ, 13%

😋

Απόκρυψη περιεχομένων

Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο σήμερα – προλαβαίνω όλες τις ηλίθιες ερωτήσεις

Ναι οκ, αλλα τι ρόλο παίζει το ένα με το άλλο που λέμε; 

Ειπες ότι δεν θα ξέρει που είναι η Ευρυτανία, όχι κάτι σχετικά με τιμή, ΦΠΑ κτλπ κτλπ 

Anyway 😎

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ναι οκ, αλλα τι ρόλο παίζει το ένα με το άλλο που λέμε; 

Ειπες ότι δεν θα ξέρει που είναι η Ευρυτανία, όχι κάτι σχετικά με τιμή, ΦΠΑ κτλπ κτλπ 

Anyway 😎

Χαβαλε κάνω, συγγνώμη αν εθιξα ένα σοβαρό τοπικ και πάει για λουκέτο εξ αιτίας μου.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, αλλά με προβληματίζει λίγο το κατάστημα. Έχω δει πολλά καινούρια καταστήματα που ρίχνουν έτσι τις τιμές και στο τέλος σου λένε απλά "μας συγχωρείτε έγινε λάθος στη τιμή".

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πολύ καλή τιμή, αλλά με προβληματίζει λίγο το κατάστημα. Έχω δει πολλά καινούρια καταστήματα που ρίχνουν έτσι τις τιμές και στο τέλος σου λένε απλά "μας συγχωρείτε έγινε λάθος στη τιμή".

Η προσφορά έχει ανέβει ήδη. Είναι το θέμα που μου έγραφες για τον τριαμισάρη αντί για το δυομισάρη δίσκο. Σε αυτό το topic όσοι αγόρασαν έχουν γράψει ότι τους έστειλαν tracking numbers και αναμένουν παραλαβή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω πάντως κακή εμπειρία με WD Element HDD. Με σχεδόν μηδενική χρήση, μόλις έληξε η εγγύηση, απλά τα έφτυσε. Έχω Mypassport ακόμα και από το 2010 και δουλεύουν απροβλημάτιστα, ΑDATA από το 2012, ε οι element... απλά ΔΕΝ. Και παρόμοιες εμπειρίες έχουν και φίλοι... Γνωρίζω πως είναι λαχείο η υπόθεση, αλλά και στις διάφορες κριτικές σε σκρούτζ και εξωτερικό τα ίδια θα διαβάσετε...

Επεξ/σία από Iamthagod
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, imvrios είπε

Η προσφορά έχει ανέβει ήδη. Είναι το θέμα που μου έγραφες για τον τριαμισάρη αντί για το δυομισάρη δίσκο. Σε αυτό το topic όσοι αγόρασαν έχουν γράψει ότι τους έστειλαν tracking numbers και αναμένουν παραλαβή.

Αα ναι σωστά. Το είχα ξεχάσει. Εσύ αν κατάλαβα καλά στον τίτλο έχεις γράψει τη τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά. Οπότε να το θέσω αλλιώς. Για εμένα η τιμή είναι πολύ καλή μόνο για αγορά από το κατάστημα. Με μεταφορικά δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου (έχοντας ως γνώμονα τα €/TB). Το ότι είναι 2.5" και όχι 3.5" δεν με αφορά οπότε και δεν το σχολιάζω. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...