Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα ζήτημα η αναβάθμιση σε SSD, ο χρόνος, το πότε, εδώ μαζευόμαστε 8 ώρες και κάνουμε τέρμα συγκεκριμένες κινήσεις και το PC χρειάζεται ανά πάσα στιγμή. Δεν γίνονται εύκολα αλλαγές..

Πάω να δοκιμάσω το "Αδρανοποίηση aKa Hibernation" που ίσως με βοηθήσει. Το ενεργοποίησα από cmd και το έβαλα στο κανονικό Power button shut down.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

SSD άριστη ιδέα για το θέμα μου, και οικονομική - ασυζητητί. Ποιος κάθεται να κάνει migrate όλα τα πράγματα της επιχείρησης...

Μπορείς να κάνεις κλωνοποίηση του παλιού δίσκου στον SSD και ο υπολογιστής θα λειτουργεί σαν να μην άλλαξε τίποτα.

Αλλα έχοντας πρακτική εμπειρία με τέτοια λογιστικά προγράμματα, υποψιάζομαι οτι η καθυστέρηση δέν έχει να κάνει με το οτι αργεί να διαβάσει απο το δίσκο, απλά είναι κακογραμμένο το software και το πρόβλημα δέν θα λυθεί με SSD.

Δημοσ.

Ξέρω, έτσι έκανα και στο δικό μου PC. Ψιλό Power-user είμαι. Με αυτής της εταιρείας δε θέλω να μπλέξω κατ' αυτό το τρόπο τουλάχιστον.

Το εγκατέστησα σε Evaluation το Power-on και πέρα από startup δείχνει να κάνει και άνοιγμα προγραμμάτων. Άρα θα ήταν λουκούμι αν το αγόραζα. Κάτι που δε βρήκα, ίσως ξέρει το παλικάρι χθες που το πρότεινε είναι το πως βάζει το Password στο Lock των Windows. Το κάνει;

Δοκιμάζω Hibarnate και το software και επανέρχομαι..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ξέρω, έτσι έκανα και στο δικό μου PC. Ψιλό Power-user είμαι. Με αυτής της εταιρείας δε θέλω να μπλέξω κατ' αυτό το τρόπο τουλάχιστον.

Το εγκατέστησα σε Evaluation το Power-on και πέρα από startup δείχνει να κάνει και άνοιγμα προγραμμάτων. Άρα θα ήταν λουκούμι αν το αγόραζα. Κάτι που δε βρήκα, ίσως ξέρει το παλικάρι χθες που το πρότεινε είναι το πως βάζει το Password στο Lock των Windows. Το κάνει;

Δοκιμάζω Hibarnate και το software και επανέρχομαι..

Δηλαδή βαριέσαι να διαβάσεις αυτό που σου λέω, ότι με τον task scheduler είναι παιχνιδάκι να βάλεις πχ το πρόγραμμα να ξεκινά μόνο του υπό συνθήκες, και προτιμάς να πληρώσεις το software.

OK, πρέπει να ζήσουν και οι δημιουργοί του, κλέφτες θα γίνουν;

Πάντως βάζω στοίχημα ότι αυτά που κάνει το πρόγραμμα, τα κάνει δημιουργώντας tasks στο background, δηλαδή αυτό που σου λέω να κάνεις μόνος σου.

Η ίδια η MS έχει μεταφέρει τη συντριπτική πλειονότητα των ελέγχων / αυτοματισμών των win στον task scheduler. Η google και η Adobe τον χρησιμοποιούν στα προγράμματά τους.

Δείτε την task Library, πόσες χιλιάδες κυριολεκτικά tasks υπάρχουν ήδη στο λειτουργικό σας.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, tarantules είπε

Το έχω εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύει άψογα.Και κάνει πολλά περισσότερα από το να ανοίγει ή να κλείνει τον υπολογιστή συγκεκριμένες ώρες και μέρες.

Auto Poweron & Shutdown

ΑΨΟΓΟ.

Την έκανε τέλεια τη δουλειά, άνοιξε και το PC στο λεπτό που είπα, και το πρόγραμμα! Έλυσε 100% το θέμα μου.

Να δοκιμάσω αδερφέ και το TASK SCHEDULER. Απλά πριν ξεκινήσω να το ψάχνω, πες μου πως σίγουρα μπορεί να ανοιγοκλείνει και το PC. Το πρόγραμμα μου ακούγεται παιχνιδάκι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

ΑΨΟΓΟ.

Την έκανε τέλεια τη δουλειά, άνοιξε και το PC στο λεπτό που είπα, και το πρόγραμμα! Έλυσε 100% το θέμα μου.

Να δοκιμάσω αδερφέ και το TASK SCHEDULER. Απλά πριν ξεκινήσω να το ψάχνω, πες μου πως σίγουρα μπορεί να ανοιγοκλείνει και το PC. Το πρόγραμμα μου ακούγεται παιχνιδάκι.

https://bfy.tw/OtsF

https://bfy.tw/OtsM

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Το σιχαίνομαι το LMGTFY όταν το κάνουν σε μένα.

Φίλε έλα όμως που ήμουν από πάνω του 20 λεπτά, και τα parameters μου βγάλανε τα μάτια και το παράτησα όπως έχει. Θα δω μήπως αγοράσω / σπάσω το άλλο πρόγραμμα και θα αφήσω αυτό για last resort.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Το σιχαίνομαι το LMGTFY όταν το κάνουν σε μένα.

Φίλε έλα όμως που ήμουν από πάνω του 20 λεπτά, και τα parameters μου βγάλανε τα μάτια και το παράτησα όπως έχει. Θα δω μήπως αγοράσω / σπάσω το άλλο πρόγραμμα και θα αφήσω αυτό για last resort.

Κοίτα, εγώ τα παραπάνω τα έγραψα για να σε βοηθήσω να αποφύγεις το κόστος του προγράμματος ή τον κίνδυνο ιού από το "σπάσιμο". Αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Task Scheduler μετά από τόσα κατατοπιστικά άρθρα που υπάρχουν, πάσο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Αν έχεις συγκεκριμένο ερώτημα για βοήθεια, ευχαρίστως. Μην περιμένεις όμως να γράψω πλήρη οδηγό πως θα βάλεις ένα απλό task. Διότι τα συγκεκριμένα που ζητάς είναι απλούστατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Αγοράστηκε ήδη. Μη μπεις στο κόπο. Ήταν τέρμα user-friendly. Δε μπόρεσα να του αντισταθώ.

Κατανοητό, λογικό αλλά προ πάντων σεβαστό αυτό που μου λες. Chill no worries.

Επεξ/σία από JiovanniGeorgeo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...