JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Ρε παιδιά.. μπορούμε να βρούμε κάποιο software το οποίο κάθε μέρα τάδε ώρα να ανοίγει το PC της εργασίας; Αργεί αρκετά να ανοίξει το πρόγραμμα τιμολόγησης, και έχω έναν πελάτη να με περιμένει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απ' έξω. Μέχρι να του τιμολογήσω, έχει περάσει ένα 7λεπτο με αυτόν πάνω απ' το κεφάλι μου μέχρι να ανοίξει. Δεν αργεί ΤΟΣΟ το PC όσο ένα Software Server στο Autostart. Γνωρίζετε τίποτα τέτοιο;
zx1234r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μόνο αν το υποστηρίζει το bios. Αλλιώς βάλε του έναν ssd δίσκο να πηγαίνει πιο γρήγορα. 1
maverick290402 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Η το ποιο απλό να πηγαίνεις 7 λεπτά νωρίτερα!!
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μια πολύ απλή και μπακαλίστικη λύση είναι να βάλεις ένα χρονοδιακόπτη στην μπρίζα του pc, αν ορίσεις ποιες ώρες θα είναι ανοιχτό και από το bios θα βάλεις στην επιλογή after power loss ή όπως το έχει η μητρικής σου, να είναι always on. Έτσι θα κλείνεις κανονικά το pc και το βάλτο να ανοίγει κανά μισάωρο νωρίτερα το πρωί.
xsterg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 μονο απο το bios γινεται. εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να κλεινεις το pc. απλα αφησε το ανοικτο απο την προηγουμενη ημερα , κλειδωμενο με κωδικο φυσικα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 SSD άριστη ιδέα για το θέμα μου, και οικονομική - ασυζητητί. Ποιος κάθεται να κάνει migrate όλα τα πράγματα της επιχείρησης... Ο χρονοδιακόπτης ακούγεται όντως περισσότερο μπελάς, θα πηγαίνει εδώ που τα λέμε στην οθόνη κλειδώματος και θα με περιμένει. Μετά πάλι θα κάνει 2 λεπτά να ανοίξει το πρόγραμμα. 21 ώρες πριν, xsterg είπε μονο απο το bios γινεται. εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να κλεινεις το pc. απλα αφησε το ανοικτο απο την προηγουμενη ημερα , κλειδωμενο με κωδικο φυσικα. Εννοείς το "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ"; Δεν τρώει ρεύμα φαντάζομαι.. Αν θεωρείτε πως δεν έχει downsides, ακούγεται καλή ιδέα. Πρέπει να τα ανοίγει μπαμ την επόμενη. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Στις 25/8/2020 στις 1:50 ΜΜ, maverick290402 είπε Η το ποιο απλό να πηγαίνεις 7 λεπτά νωρίτερα!! Τα πιο απλά, αν τα πολλαπλασιάσεις επί 330 ημέρες του έτους, γίνονται οι μεγαλύτεροι Γολγοθάδες αδερφέ. Το BIOS δεν ξέρω αν θα του δίνει την απαραίτητη ανάσα. Σας χιλιοευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε.
RTW4ever Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε SSD άριστη ιδέα για το θέμα μου, και οικονομική - ασυζητητί. Ποιος κάθεται να κάνει migrate όλα τα πράγματα της επιχείρησης... Ο χρονοδιακόπτης ακούγεται όντως περισσότερο μπελάς, θα πηγαίνει εδώ που τα λέμε στην οθόνη κλειδώματος και θα με περιμένει. Μετά πάλι θα κάνει 2 λεπτά να ανοίξει το πρόγραμμα. Εννοείς το "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ"; Δεν τρώει ρεύμα φαντάζομαι.. Αν θεωρείτε πως δεν έχει downsides, ακούγεται καλή ιδέα. Πρέπει να τα ανοίγει μπαμ την επόμενη. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου και δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Τα πιο απλά, αν τα πολλαπλασιάσεις επί 330 ημέρες του έτους, γίνονται οι μεγαλύτεροι Γολγοθάδες αδερφέ. Το BIOS δεν ξέρω αν θα του δίνει την απαραίτητη ανάσα. Σας χιλιοευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε. Αυτό με τον SSD δεν το κατάλαβα. Στην αναστολή λειτουργίας (sleep) το ρεύμα διατηρείται σε μητρική και μνήμες, ώστε ο υπολογιστής να ανοίγει αμέσως, στο δευτερόλεπτο. Δεν είναι τερματισμός, ο υπολογιστής δεν κλείνει εντελώς. Σε επαναφέρει ακριβώς εκεί που ήσουν όταν μπήκε σε αναστολή. Μόνο από το bios μπορεί να ρυθμιστεί η εκκίνηση, με όποιες δυνατότητες σου δίνει αυτό. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από RTW4ever
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχω εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύει άψογα.Και κάνει πολλά περισσότερα από το να ανοίγει ή να κλείνει τον υπολογιστή συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Auto Poweron & Shutdown Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από tarantules
RTW4ever Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Το έχω εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύει άψογα.Και κάνει πολλά περισσότερα από το να ανοίγει ή να κλείνει τον υπολογιστή συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Auto Poweron & Shutdown Από ότι είδα, δεν δίνει τη μαγική λύση. Δεν μπορεί να ξεκινήσει το pc μετά από πλήρη τερματισμό, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις μόνος σου με τον Task scheduler των Win.
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Από ότι είδα, δεν δίνει τη μαγική λύση. Δεν μπορεί να ξεκινήσει το pc μετά από πλήρη τερματισμό, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις μόνος σου με τον Task scheduler των Win. Ο ts δεν αναφέρει πουθενά οτι πρέπει να ανοίγει ο υπολογιστής ντε και καλά μετά από πλήρη τερματισμό.Και τέλος , το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με τον task scheduler των windows.Κάνει αρκετά περισσότερα.
RTW4ever Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 @JiovanniGeorgeo Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τη λύση του Hibernation αντί του τερματισμού. Αυτό γράφει όλη τη μνήμη στο δίσκο και μετά κλείνει τελείως το pc. Στην εκκίνηση, ξαναφορτώνει όλη τη μνήμη όπως πριν τον τερματισμό. Έτσι μπορείς να αφήνεις ανοικτό το πρόγραμμά σου και να το βρίσκεις ανοικτό στην επανεκκίνηση. 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Ο ts δεν αναφέρει πουθενά οτι πρέπει να ανοίγει ο υπολογιστής ντε και καλά μετά από πλήρη τερματισμό.Και τέλος , το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με τον task scheduler των windows.Κάνει αρκετά περισσότερα. Σου ξαναλέω ότι όλα όσα γράφει στην αρχική σελίδα του, μπορείς μόνος σου να τα κάνεις με τον Task scheduler.
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Σου ξαναλέω ότι όλα όσα γράφει στην αρχική σελίδα του, μπορείς μόνος σου να τα κάνεις με τον Task scheduler. Οκ ξέρεις καλύτερα εσύ
RTW4ever Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Οκ ξέρεις καλύτερα εσύ Ναι ξέρω. Ο task scheduler μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις batch files και με τη σειρά τους να τα αναθέσεις σε tasks, ή το ανάποδο, να βάλεις tasks σε batch files.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Παρε ενα ψευτοSmartphone και ρυθμισε το να μπορεις να στειλεις Wake on Lan για να ξυπνας τον υπολογιστη. Ρυθμισε και με μια εφαρμογη να τρεχει το συγκεκριμενο task οταν πχ στέλνεις ενα SMS απο το κινητο σου και εισαι ετοιμος. Αν και ο SSD ειναι η καλυτερη λύση, πλεον το να κανεις copy τον παλιο δισκο στον SSD Δεν ειναι κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα