Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να ρωτησω γιατι δεν τα γνωριζω καθολου αυτα οποιος ξερει να απαντησει.

ποιος ειναι μισθος καθαρα/ μικτα  για 5 ημερη απασχοληση 6 ωρου ?  ειμαι 30 δεν ξερω αν ισχυει πια το ανω η κατω των 25.  
τι παιζει αν εισαι παντρεμενος και αν υπαρχει και παιδι μαζι ? αλλαζει κατι στον μισθο ? 
ευχαριστω.

Δημοσ.

Κάπου στα 380 με 390 καθαρά ο κατώτατος μισθός, δεν υπάρχει πλέον υποκατωτος.

Επίδομα γάμου θα πρέπει να δώσει.. αλλά μην το περιμένεις.

Επίδομα παιδιού (από ότι ξέρω) το παίρνεις από το κράτος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Κάπου στα 380 με 390 καθαρά ο κατώτατος μισθός, δεν υπάρχει πλέον υποκατωτος.

Επίδομα γάμου θα πρέπει να δώσει.. αλλά μην το περιμένεις.

Επίδομα παιδιού (από ότι ξέρω) το παίρνεις από το κράτος.

αρα στον μισθο αλλαζει μονο απο την προυπηρεσια των 3 χρονων και το επιδομα γαμου ?

ξερουμε ποσο αναλωγει στον part time μισθο ? αν στον δωσει .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου αναμεσα στο 5-10% του  μεικτου μισθου ειναι το επιδομα γαμου αναλογα τη συμβαση και σε ποιο κλάδο εργαζεσαι. Οι πολυεθνικές το βάζουν παντα γιατι τα προστιμα ειναι μεγαλα οι εργοδοτες συνηθως θελουν να το αποφευγουν εξαρταται τον εργοδοτη παντα. Σε ποιο κλαδο εισαι αν επιτρεπεται?

Επεξ/σία από Noname96
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Noname96 είπε

Καπου αναμεσα στο 5-10% του  μεικτου μισθου ειναι το επιδομα γαμου αναλογα τη συμβαση και σε ποιο κλάδο εργαζεσαι. Οι πολυεθνικές το βάζουν παντα γιατι τα προστιμα ειναι μεγαλα οι εργοδοτες συνηθως θελουν να το αποφευγουν εξαρταται τον εργοδοτη παντα. Σε ποιο κλαδο εισαι αν επιτρεπεται?

αφορα μεγαλη πολυεθνικη. αρα στα καθαρα απο 390 τι αλλαζει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα παιρνεις σιγουρα το επιδομα γαμου. τα καθαρα σου θα πανε περιπου 430 καθαρα μπορει λιγο λιγοτερο

Επεξ/σία από Noname96
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Noname96 είπε

Αρα παιρνεις σιγουρα το επιδομα γαμου. τα καθαρα σου θα πανε περιπου 430 καθαρα μπορει λιγο λιγοτερο

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...