Προς το περιεχόμενο

add subtitles

saxo vts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον παιδια εχω κατεβασει απο το νετ μια ταινια οπου ειναι σε 3 mpg και εχω και 1 αρχειο με τους υποτιτλους,πως θα μπορεσω να συγχρονισω τους υποτιτλους στα 3 αυτα αρχεια mpg?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

......

Βάζεις να παίξει όλο το πρώτο τμήμα και σημειώνεις τη διάρκεια σε h-min-sec.Ανοίγεις το Time Adjuster τη ψάχνεις με το κόψιμο,σε σχέση με τη διάρκεια που έγραψες προηγουμένως.Το δεύτερο τμήμα ομοίως και κόβεις τους υπότιτλους από το τμήμα που περίσεψε.

Υπάρχουν κι άλλα τέτοια proggies,εύκολα,αλλά αυτό που σου λέω έχει και preview για τον περαιτέτω συγχρονισμό...

καταρχην σευχαριστω για την βοηθεια σου,οσο για το ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ καλο ειναι να προσεχεις πως μιλας ,αφου ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις και δεν με πολυ νοιαζουν και το 3027 μυνηματα που εχεις κανει σε αυτο το forum που μαλλον για σενα παιζουν μεγαλο ρολο στο να μπορεις να βριζεις οτι γουσταρεις.

το θεμα τελειωνει εδω και παλι σευχαριστω για την βοηθεια σου

Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Μάριο επειδή δεν μπορεί ο καθένας να γράφει τέτοιο τίτλο. Πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος ώστε όσοι θέλουν να σε βοηθήσουν να μπορέσουν να το κάνουν ευκολότερα και όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα, να βρουν το topic (και την λύση του προβλήματος τους) ευκολότερα.

Saxo,πες μου την ταινία...

Βγαίνει πάντως όπως σου είπα,το έχω δοκιμάσει...

Kallair,:TMPGEnc(κλείνεις το wizzard),File->Mpeg Tools->Merge+Cut...

Προσοχή στον header...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...