therock Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Θελω να παρω κατι απο eBay και βλεπω οι περισσοτεροι δεν στελνουν ελλαδα, και κανα δυο που εστειλα μηνυμα κατα ποσο θα επηρεαστει η αποστολη προς τα εδω, ενω εδειναν κοστος μεταφορικων για Ελλαδα, μου ειπαν οτι στελνουν μονο Αμερικη. Ξερει κανεις τι ισχυει με τη νομοθεσια τους, καθως εχουν ενισχυση πιο σφικτα μετρα λογω της Καταστασης
czarjuly Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εκτος ebay παρελαβα την περασμενη βδομαδα ενα μπλουζακι απο Αμερικη αλλα με μεγαλη καθυστερηση απο τοτε που ειχα δωσει την παραγγελια (Μαϊος - Ιουνιος) 1
therock Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Οποτε τυπικα επιβεβαιωνεται πως ερχονται, αλλα θα χουν μεγαλες καθυστηρησεις. Επισης δε ξερουμε αν ειναι καθυστερηση επεξεργασιας παραγγελις, αν ειναι και θεμα dropshipping, κτλ. Δηλαδη εσενα εκανε 2 με 3 μηνες. Ηταν το χειροτερο σεναριο γιατι ηταν και η περιοδος της μεγιστης αποδιοργανωσεις Γενικα μαλλον συμπαιρενουμε πως παραγγελιες απο Αμερικη πρεπει να τις αποφυγουμε. Οποτε και οι εμποροι στο ebay σου λενε γιατι να στειλω, να μου παραπονιεται ο αλλος οτι δεν εφτασε, να τρωω αρνητικες και να δινω επιστροφες χρηματων ενω το χω στειλει. Λογικο...
Salvation81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Ολοκληρη οθονη μου ηρθε στις 17 που ειχε φυγει στις 7, βεβαια με κουριερ.
unforgiven Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Με USPS έφυγε ένα μικρό δέμα από ΗΠΑ στις 17/6 και το περιμένω τις επόμενες μέρες.
therock Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μεγαλη πειθαρχεια να περιμενεις πανω απο 2 μηνες. Προσωπικα μεχρι να ισοροπισουν τα πραγματα μονο Απο ελλαδα οτι παρω
Salvation81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, therock είπε Μεγαλη πειθαρχεια να περιμενεις πανω απο 2 μηνες. Προσωπικα μεχρι να ισοροπισουν τα πραγματα μονο Απο ελλαδα οτι παρω Με κουριερ ολα δουλευουν ρολοι, το θεμα ειναι με τα απλα ταχυδρομεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα