The_Judas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή οι μπαταρίες; Πρέπει να περιμένω να μου 'σκάσουν' ή να τις αλλάζω και προληπτικά; Δουλεύει κανονικά το UPS αλλά τις έχω 4 χρόνια όπου μάλλον είναι το μέγιστο όριο ζωής.
achilles_g_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δοκίμασε να κλείσεις το ρεύμα, αν έχει πέσει αισθητά ο χρόνος λειτουργίας με το ups τις αλλάζεις.
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, The_Judas είπε Κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή οι μπαταρίες; Δείτε αυτό που είπαν παραπάνω. Λογικά 2-3 χρόνια.
VasKag Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Επίσης το συνοδευτικό software, έχει συνήθως κάποια ένδειξη όταν είναι να αλλαχτεί η μπαταρία.
The_Judas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δυστυχώς δεν μου έχει βγάλει κάποια ένδειξη. Είχε γίνει μια διακοπή ρεύματος και δεν κράτησε. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο μεγάλης διάρκειας ήταν η διακοπή. Θα την αλλάξω προληπτικά γιατί 4ετία είναι σίγουρα μεγάλο χρονικό διάστημα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δυστυχώς δεν μου έχει βγάλει κάποια ένδειξη. Είχε γίνει μια διακοπή ρεύματος και δεν κράτησε. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο μεγάλης διάρκειας ήταν η διακοπή. Θα την αλλάξω προληπτικά γιατί 4ετία είναι σίγουρα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεις να δοκιμάσεις και μονο σου βγαζωντας την πρίζα. 1
Pstathece Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 @The_Judas Σε γενικές γραμμές όλες οι μπαταρίες μολύβδου ξηράς φόρτισης που είναι σε ups αντέχουν περί τα 3 χρόνια, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε ναι, θα ήταν καλό να τις αλλάξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα