gtr4460 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Γεια σας παιδιά Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρόλο που πήρα καινούργια οθόνη, αν κάτσω μπροστά στην οθόνη πάνω από 45 λεπτά αρχίζουν οι πονοκέφαλοι ημικρανίες και εμετός. έκανα πολλά τρικ δεν με βοήθησε τίποτα, διάβασα ότι υπάρχουν κάτι γυαλιά Που προστατεύουν από την ακτινοβολία και τον πονοκέφαλο. για να μην ανεβάσω το link βρείτε στο Πλαίσιο κάτι sentio με 19,90 έχω βρει και αλλού πιο ακριβά. έχει πάρει κάποιο παρόμοιο προϊόν τον βοήθησε; Παιδιά καίγομαι είμαι σε άθλια κατάσταση η δουλειά μου είναι στον υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα για αυτό Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας πει μία λύση
doctor2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Καλημέρα. Έχεις αποκλείσει άλλα παθολογικά ενδεχόμενα; Είσαι σίγουρος ότι ευθύνονται οι οθόνες;
snbblp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gtr4460 είπε Γεια σας παιδιά Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρόλο που πήρα καινούργια οθόνη, αν κάτσω μπροστά στην οθόνη πάνω από 45 λεπτά αρχίζουν οι πονοκέφαλοι ημικρανίες και εμετός. έκανα πολλά τρικ δεν με βοήθησε τίποτα, διάβασα ότι υπάρχουν κάτι γυαλιά Που προστατεύουν από την ακτινοβολία και τον πονοκέφαλο. για να μην ανεβάσω το link βρείτε στο Πλαίσιο κάτι sentio με 19,90 έχω βρει και αλλού πιο ακριβά. έχει πάρει κάποιο παρόμοιο προϊόν τον βοήθησε; Παιδιά καίγομαι είμαι σε άθλια κατάσταση η δουλειά μου είναι στον υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα για αυτό Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας πει μία λύση Μην κάνεις ανοησίες και γιατροσόφια, κι αυτό δεν σου το λέω για να σε προσβάλω αλλά για να σε υποχρεώσω να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά. Να πας σε οφθαλμίατρο για εξέταση και μετρήσεις. Αν χρειάζεσαι γυαλιά, θα σου γράψει ποια πρέπει να πάρεις. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από snbblp 1
gtr4460 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, doctor2014 είπε Καλημέρα. Έχεις αποκλείσει άλλα παθολογικά ενδεχόμενα; Είσαι σίγουρος ότι ευθύνονται οι οθόνες; μετά από δύο μαγνητικές εγκεφάλου βρήκαν αυχενικό το οποίο ενεργοποιεί τις ημικρανίες αλλά η χρήση υπολογιστή με οθόνη πολύ κοντά μου αλλάζει τα φώτα ενώ στην τηλεόραση όταν έχω απόσταση δεν έχω θέμα 1 ώρα πριν, snbblp είπε Μην κάνεις ανοησίες και γιατροσόφια, κι αυτό δεν σου το λέω για να σε προσβάλω αλλά για να σε υποχρεώσω να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά. Να πας σε οφθαλμίατρο για εξέταση και μετρήσεις. Αν χρειάζεσαι γυαλιά, θα σου γράψει ποια πρέπει να πάρεις. Εννοείται θα περάσω από γιατρό πρώτα
snbblp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, gtr4460 είπε μετά από δύο μαγνητικές εγκεφάλου βρήκαν αυχενικό το οποίο ενεργοποιεί τις ημικρανίες αλλά η χρήση υπολογιστή με οθόνη πολύ κοντά μου αλλάζει τα φώτα ενώ στην τηλεόραση όταν έχω απόσταση δεν έχω θέμα Εννοείται θα περάσω από γιατρό πρώτα Μην πάρεις τίποτα μόνος σου. Η μείωση της φωτεινότητας της οθόνης και ένα φως πίσω από αυτή που όμως δεν θα βλέπεις, μπορούν να βοηθήσουν. Πάντως, ΠΡΩΤΑ οφθαλμίατρο. Επίσης αφού υπάρχει αυχενικό, κάνε μια συζήτηση με νευροχειρουργό.
gtr4460 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Μην πάρεις τίποτα μόνος σου. Η μείωση της φωτεινότητας της οθόνης και ένα φως πίσω από αυτή που όμως δεν θα βλέπεις, μπορούν να βοηθήσουν. Πάντως, ΠΡΩΤΑ οφθαλμίατρο. Επίσης αφού υπάρχει αυχενικό, κάνε μια συζήτηση με νευροχειρουργό. Τα έχω κάνει όλα αυτά απλά το πρόβλημα παραμένει συνεχίζω να το ψάχνω αλλά τελικά δεν κατάλαβαν τα γυαλιά αυτά τα πήρε κανείς κάνουν καλό
panos0100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δυστυχώς περίπου τα ίδια και εγώ, αν και σε εμένα είναι μόνο ένας πονοκέφαλος, το θέμα είναι ότι θα πρέπει και εγώ να κάνω μια μαγνητική να δούμε από τι είναι, κάποιες μέρες μπορεί να είναι ο πονοκέφαλος και 3 μέρες συνεχόμενες, περνάει βέβαια με ένα depon άλλα κι αυτά δεν είναι καλό συνέχεια να τα παίρνουμε, φοράω επίσης γυαλιά οράσεως έχω λίγο μειωπια και αστιγματισμό, βάλαμε και το μπλε φίλτρο στα γυαλιά που λένε ότι κάνει δούλευα για τις οθόνες είναι και ακριβό άλλα και πάλι τίποτα
conkal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, gtr4460 είπε Γεια σας παιδιά Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρόλο που πήρα καινούργια οθόνη, αν κάτσω μπροστά στην οθόνη πάνω από 45 λεπτά αρχίζουν οι πονοκέφαλοι ημικρανίες και εμετός. έκανα πολλά τρικ δεν με βοήθησε τίποτα, διάβασα ότι υπάρχουν κάτι γυαλιά Που προστατεύουν από την ακτινοβολία και τον πονοκέφαλο. για να μην ανεβάσω το link βρείτε στο Πλαίσιο κάτι sentio με 19,90 έχω βρει και αλλού πιο ακριβά. έχει πάρει κάποιο παρόμοιο προϊόν τον βοήθησε; Παιδιά καίγομαι είμαι σε άθλια κατάσταση η δουλειά μου είναι στον υπολογιστή και δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα για αυτό Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας πει μία λύση Οι οθονες ΔΕΝ εκπεμπουν ακτινοβολια περα απο φως. ΘΑ σου προτεινα να το δεις σε οφθαλμιατρο ή νευρολογο αν η κατασταση ειναι ασχημη. Μπορει να εχεις απο αστιγματισμο μεχρι απλα πολυ κακη οθονη.
gtr4460 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ήδη έκλεισα ραντεβού με οφθαλμίατρο παλιά οθόνη δεν παίζει αγορά από Κωτσόβολο πριν 10 μέρες 23 ίντσες 17 λεπτά πριν, conkal είπε Οι οθονες ΔΕΝ εκπεμπουν ακτινοβολια περα απο φως. ΘΑ σου προτεινα να το δεις σε οφθαλμιατρο ή νευρολογο αν η κατασταση ειναι ασχημη. Μπορει να εχεις απο αστιγματισμο μεχρι απλα πολυ κακη οθονη. Ήδη έκλεισα ραντεβού με οφθαλμίατρο παλιά οθόνη δεν παίζει αγορά από Κωτσόβολο πριν 10 μέρες 23 ίντσες 1
conkal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ωραια τοτε δες τα με την σειρα τα θεματα και οτι σου πει ο οφθαλμιατρος. Εγω θα ρωτουσα και νευρολογο, ειδικα αν ο οφθαλμιατρος σου πει οτι τα ματια σου ειναι οκ. Πολλες φορες υπαρχει κοσμος που ενοχλειται απο λαμπες φθορισμου σε συνδιασμο με καποιες οθονες. δες μηπως μπορεις να τις σβησεις
gtr4460 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, conkal είπε Ωραια τοτε δες τα με την σειρα τα θεματα και οτι σου πει ο οφθαλμιατρος. Εγω θα ρωτουσα και νευρολογο, ειδικα αν ο οφθαλμιατρος σου πει οτι τα ματια σου ειναι οκ. Πολλες φορες υπαρχει κοσμος που ενοχλειται απο λαμπες φθορισμου σε συνδιασμο με καποιες οθονες. δες μηπως μπορεις να τις σβησεις ποιες λάμπες φθορισμού εννοείς
conkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 τις μακροστενες σαν σωλήνες που εχουν στα γραφεία σε φωτισμο οροφης. Αυτες οι λαμπες στην ουσια αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα σαν να παλλονται. ο περισσοτερος κοσμος δεν τον ενοχλει , πρακτικά δεν το αντιλαμβανεσαι παρα μονο λιγο πριν χαλασουν, ειδικα αν οι λαμπες ειναι μαρκας. ομως αν η συχνοτητα ειναι παρομοια με την συχνοτητα της οθονης μπορει να σου τονιζουν καποιο προυπαρχον θεμα και να σε ζαλιζουν. για παραδειγμα , οταν ειχα παρει την τηλεοραση μου που ηταν 3D . Οι λαμπες φθορισμου εκαναν το 3D κολαση. Υπομονη και περαστικά. Αν δεν ειναι αδιακρισια θα με ενδιεφερε να μου πεις τι λύση σου προτεινε ο γιατρος , οταν στην προτεινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα