greekbusters Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μιας και ο μηχανικός μου θα ανοίξει την άλλη βδομάδα και δεν το πάω όπου κ όπου λέω να ρωτήσω έτσι καμμια γνώμη. Έχω το Fiesta του 12 και όταν είναι σε λειτουργία κάνει ενα συνεχόμενο θόρυβο. Ας το πούμε σαν σφύριγμα, αλλά συνεχόμενο. Έψαξα όλο το αμάξι να δω από που προέρχεται και κατάλαβα εν τέλει πως είναι από την εξάτμιση. Προβλημα στον δρόμο και στο γκάζι δεν βλέπω κανένα. Αν δεν είναι γενική πολύ η ερώτηση μου έτσι όπως τα γράφω τι μπορεί να είναι; γενικά στο ίντερνετ δεν βρήκα καμμια απάντηση όσο κ αν έψαξα
TechnoState Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Προφανώς (κ αν όντως ισχύει η προέλευση του θορύβου) εχει τρυπήσει κάπου. Κοίτα στα σημεία που υπάρχουν κολλήσεις εξαγωγή, καταλύτης, τελικό. Με κρύο αυτοκίνητο, χρησιμοποίησε σαπουνάδα κ προσπάθησε να δεις απο που χάνει (δυστυχώς για γίνει πιο εύκολα η δουλειά πρέπει να σηκωθεί το αμάξι) επίσης εάν ακούγεται έντονα, φαντάζομαι η έκταση της ζημιάς θα είναι εμφανής, οπότε ίσως είναι περιττή κ η σαπουναδα. 1
greekfragma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δέσε ένα χοντρο πανί στην έξοδο της εξάτμισης και αν συνεχίζει τότε κάπου αλλού σου τρύπησε...ίσως καζανάκι ίσως στη διαδρομή προς καζανάκι τελικό. 2
greekbusters Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Α σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, εγώ όντας άσχετος το είχα αποκλείσει να έχει τρυπήσει γιατί δεν έβλεπα διαφορά οταν οδηγούσα. Να στε καλά θα τα δοκιμάσω
greekbusters Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Έτσι για την ιστορία. Τελικά δεν έχω καλό αυτί και δεν ήταν εξάτμιση, αλλά τρόμπα βενζίνης. Εν τω μεταξύ έχω αλλάξει τρόμπα χωρίς να ασχολούμαι με το επάγγελμα, σε οπελ άστρα και ήταν πολύ απλή διαδικασία αν το ψάξεις λίγο(μου πήρε αρκετό χρόνο αλλά η δουλειά έγινε σωστά) , και σε όσα συνεργεία έχω ρωτήσει τώρα για τιμές μου έχουν ζητήσει τουλάχιστον 200€ εργασία. Μου φαίνονται πολλά 1
TechnoState Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ...κ είναι! Ξεκουμπωσε τα πίσω καθίσματα. Είναι από κάτω, λόγω σημείου, σου δίνει εύκολα χέρι. (Εάν είναι σαν το προ-facelift που έχω αλλάξει εγώ, my2010) Με προσοχή κ μέτρα ασφαλείας, για το operation σου. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState 1
greekbusters Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Εννοείται την πρώτη φορά δεν είχα δώσει προσοχή στα μέτρα ασφαλείας τώρα όμως το ξέρω και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει. Δυστυχώς η κοπέλα μ, ακούμπησε τον μπροστινό της, όχι τπτ το τρομερό αλλά στο δικό της αμάξι το καπό στα δύο νεύρα στραπατσαριστηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να μην κλείνει καλά. (εν τω μεταξυ το άλλο ήταν ένα σταρλετακι που ούτε σημαδάκι δεν άφησε από το ακούμπημα, ενώ στο δικό της έπαθε το άνωθεν). Το ερώτημα μ είναι, εφόσον το καπό έχει στραβώσει στα νεύρα υπάρχει δυνατότητα να επανέλθει ή πάμε για καινούργιο όλο το καπό;
TechnoState Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 ....φανοποιός θα σου απαντήσει σε αυτό κ μετά απο αυτοψία στο όχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα