d4mage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Πέρασα κανονικά τα windows στον 970 evo+ όλα είναι κομπλέ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν φαίνονται οι δίσκοι από την έναρξη --> στην εξερεύνηση αρχείων --> και έπειτα δεν έχω ονομασία στο pc (παράδειγμα D4mage-PC). Ενώ με αναζήτηση τους βρίσκω κανονικά και δουλεύουν μια χαρά. Έκανα κάποια βλακεία από το bios; Να κάνω format ξανά;
snbblp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, d4mage είπε Πέρασα κανονικά τα windows στον 970 evo+ όλα είναι κομπλέ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν φαίνονται οι δίσκοι από την έναρξη --> στην εξερεύνηση αρχείων --> και έπειτα δεν έχω ονομασία στο pc (παράδειγμα D4mage-PC). Ενώ με αναζήτηση τους βρίσκω κανονικά και δουλεύουν μια χαρά. Έκανα κάποια βλακεία από το bios; Να κάνω format ξανά; Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων να τους δώσεις όνομα (γράμμα)
d4mage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 24/8/2020 στις 12:10 ΜΜ, snbblp είπε Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων να τους δώσεις όνομα (γράμμα) Οι δίσκοι έχουν όνομα κανονικά εμφανίζονται όπως τους έχει ορίσει ο κατασκευαστής. Το pc δεν έχει και έπειτα δεν εμφανίζονται πουθενά με διαθέσιμο χώρο και με εικονίδιο. Δεν ξέρω γιατί σκάλωσα έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα