Προς το περιεχόμενο

Ένα περίεργο πρόβλημα με insomnia και Lan

Dreamstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι μου έχω στήσει ενα μικρό Lan με 2 υπολογιστές. Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι το εξής:

Στο υπολογιστή που μοιράζει την dsl μπορώ να δω insomnia κανονικά ,χωρίς κανένα πρόβλημα. Στον άλλο όμως υπολογιστή, που παίρνει internet μου βγάζει ότι η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη, (με το γνωστό μήνυμα there is no website configured.....). Όλες τις άλλες σελίδες μου τις ανοίγει κανονικά, μόνο insomnia φαίνεται να έχει πρόβλημα και δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

Κλασικά δοκίμασα να σβήσω cookies αλλά και πάλι τίποτα. Ούτε με internet explorer ούτε mozilla. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;

Επαναλαμβάνω ότι ο υπολογιστής που αρνείται να μπει insomnia κάνει τα πάντα κανονικά (surf,download).

Είμαι με 384 otenet.

Δημοσ.

Einai alitheia oti kai ego to exo parathrhsei se mia paromoia syndesh dreamstorm....emena omos den mpainei se allo forum (.....den to leo gia eynoitoys logoys...) poios xerei..?

Pantos den einai sigoyra provlima toy insomnia.....

kati me to dsl prepei na paizei....

A! ego eimai 384 Forhnet

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπήρχε, όμως το πρόβλημα λύθηκε με τη γνωστή μέθοδο του format :P που έτσι και αλλιώς ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...