janus5555 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, φίλος μου πουλάει τη v strom του, δεύτερο χέρι, μοντέλο του 08, 81.000χμ, (νομίζω)650cc, με abs, πίσω βαλίτσα, μόλις έκανε λέει service 200e και τα άλλαξε όλα ( καινούριο φίλτρο λαδιού, λάδι, μπουζί, βαλβίδες τσεκ, δεν ξέρω αναλυτικά τί άλλο), 3500€. Είναι καλά; Ξέρω ότι την πρόσεξε, δεν του έβγαλε προβλήματα όσο καιρό την είχε, προφανώς θα την πάω κάπου να τη δουν απλά σκέφτομαι αν είναι πολλά τα χρήματα που ζητάει ή είναι καλά. Είναι η πρώτη μου μηχανή, έχω το δίπλωμα μια δεκαετία περίπου και δεν οδηγώ καθόλου, δε θέλω να ξεκινήσω με κάτι πιο ελαφρύ, θα δυσκολευτώ σίγουρα στην αρχή αλλά σιγά σιγά θα πάρω το κολάϊ. Η άποψή σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από janus5555
greekfragma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 3000 αν το πρώτο χέρι ήταν κι αυτός ιδιώτης και όχι έμπορος. Αυτά που κοιτάς σε μια μηχανή είναι να έχει ενημερωμένο βιβλίο σερβις. Στα διαστήματα χιλιομέτρων ή ετήσια που ορίζει ο κατασκευαστής. Για 80000 πρέπει να δεις περίπου 12-15 σφραγίδες σέρβις. Μπες στο car βάλε vstrom abs 2007-2010 που παίζουν από ιδιώτες και δες μια μέση τιμή. Επειδή έχω εικόνα σου λέω 3000 αν του φίλου δε θέλει λάστιχα και έχει κάνει βαλβίδες σέρβις μπροστινών αμορτισέρ εντός του έτους.
janus5555 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στη Θεσσαλία που κοιτάω γενικά εκεί γύρω παίζουν τώρα οι τιμές. Ανεβήκαν αρκετά από πέρυσσι πρόπερσι, χωρίς καν να περιορίσω το έτος, δες που βγαίνουν οι τιμές. Άρα λες είναι αρκετά χρήματα, οκ, το κρατάω σαν πρώτη γνώμη, σ'ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από janus5555
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα