Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα έχω το toyota auris 1.3 του 2010 και αγοράστηκε πρίν λιγο καιρο μεταχειρισμένο. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργούν οι αεραγωγοί που βρίσκονται μπροστά στα μπαρμπριζ για να το ξεθολώνουν. Το aircodition λειτουργεί κανονικά και απο τους υπόλοιπους αεραγωγούς βγάζει κανονικά ζεστό αέρα. Έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς κάτι παρόμοιο ή εχει ακούσει κάτι; το Service της αντιπροσωπίας λέει ότι πρέπει να βγεί όλο το ταμπλό και γενικά έχει μεγάλη φασαρία και με μεγάλο κόστος. Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία ;

Δημοσ.

Ρώτα και σε κανά γνωστό σου μηχανικό, πάρε 1-2 γνώμες ακόμα.

Νομίζω είναι αρκετά σημαντικό το θέμα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι ξεθολώνει εύκολα το παρμπρίζ με τους υπόλοιπους αεραγωγούς.

Αν και στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για το μοτέρ που φοράς, γιατί είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα με υψηλή κατανάλωση λαδιού από ένα σημείο και μετά. Εκτός κι αν είναι ήδη λυμένο.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής αποσο έχω παρατηρήσει δεν καίει καθόλου λάδια και ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο. Καλώς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

Δημοσ.
22 hours ago, calod said:

παιδιά καλησπέρα έχω το toyota auris 1.3 του 2010 και αγοράστηκε πρίν λιγο καιρο μεταχειρισμένο. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργούν οι αεραγωγοί που βρίσκονται μπροστά στα μπαρμπριζ για να το ξεθολώνουν. Το aircodition λειτουργεί κανονικά και απο τους υπόλοιπους αεραγωγούς βγάζει κανονικά ζεστό αέρα. Έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς κάτι παρόμοιο ή εχει ακούσει κάτι; το Service της αντιπροσωπίας λέει ότι πρέπει να βγεί όλο το ταμπλό και γενικά έχει μεγάλη φασαρία και με μεγάλο κόστος. Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία ;

πολύ πιθανόν να έχουν πρόβλημα τα κλαπέτα του κλιματιστικού και να θέλει λύσιμο να κατέβει όλο το ταμπλό

αν πάλι δεν είναι το πρόβλημα στα κλαπέτα, μπορεί να μη χρειάζεται τέτοια παρέμβαση

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εντοπιστεί από τους Spotmechanic που υποτίθεται ότι κάνουν ενδελεχή έλεγχο.

Συνήθως κοιτάμε αν λειτουργεί το κλιματιστικό, πού να πάει ο νους ότι μπορεί να μη λειτουργούν οι αεραγωγοί του παρμπρίζ, των ποδιών κ.λπ..

Δημοσ.

Στο σέρβις μου είπαν ότι πρέπει να βγει το ταμπλό και να το δουν και μετά αν δεν βρουν το πρόβλημα να πάει για αλλαγή όλο το ταμπλό μιλάμε για 1000 περίπου. Τώρα ψάχνομαι με ηλεκτρολόγο να δούμε αν είναι θέμα διακόπτη 

Δημοσ.
1 hour ago, calod said:

Στο σέρβις μου είπαν ότι πρέπει να βγει το ταμπλό και να το δουν και μετά αν δεν βρουν το πρόβλημα να πάει για αλλαγή όλο το ταμπλό μιλάμε για 1000 περίπου. Τώρα ψάχνομαι με ηλεκτρολόγο να δούμε αν είναι θέμα διακόπτη 

αυτό είναι ένα ακόμη που ήθελα να πω

αν είσαι τυχερός μπορεί να είναι πρόβλημα με την εντολή που φτάνει στα κλαπέτα, είτε από ντίζα είτε από καλώδιο είτε στο διακόπτη
εκεί μπορεί να τη βγάλεις καθαρή πιο φτηνά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...